![]() |
Citiraj:
baš sam jučer imao raspravu kako kada igram premade 5 dosta puta sam ja razlog faila jer idem soloq mehaniku, a ne premade mehanika tako da što se mene tiče samo baci invajt kada sam online, sada sam up for any game :D |
A dobro, iskreno, i ja sam soloQ ponajviše, ovi dečki su se rastrčali okolo, jedino Čala (adc) je redovit sa mnom, dosta smo počeli drapati Dotu2 i već smo se solidno navukli.
Bacit ću ti invite, np. Btw shvatio sam zašto dobivam malo bodova. Zato što imam prevelik mmr u odnosu na protivnike :) Jučer sam igrao protiv isključivo platinum/gold ekipe i dobio sam 15 bodova za win. Party mode on. |
Evo opet s fizzom game.
Ja imam 4:1 score, darius protivnički na topu 8:0.. I onda preokret, završim 15:4 i carry-am game. Počeo sam igrati Teemo-a top (AP) i mogu reći da uz pametnu taktiku to je životinja. Znači poke s aa i Q i lagano push uz mnoooogo gljiva i wardove. Jedino ako nemaš tanka onda je jebada :( Moram ga početi igrati AD kao The Rain Man :) EDIT: Super će biti adc. Dobar mobility, može pogledati u bushove, dobar ulty i dobar speed. Sviđa mi se. |
Igrao sam ga i meni je jaaako čudan za igrat (ADC i Top lane su mi main, tako da nemam s time inače problema). Nekako se osjećam kao da sam previše lockan kod pozicioniranja (ne znam kako da se izrazim). No, možda sam takav dojam dobio zbog velikog pinga na PBE verziji :D
Ali kupujem ga čim izađe. Skupio sam već odavno 7800 IP-a za njega i nakon toga sam još skupio dovoljno IP-a za 4 championa (Zac, Kassadin, Twisted Fate i Udyr), a da nisam ispod 7800 nikad pao (već sada sam opet na 9000 IP-a) :D |
Daš mi nick svoj s westa? :D
|
Meni se čini da taj Lucian neće biti ništa posebno ni revolucionarno. Ulta se lako dodga u lane fazi, stun ga rješava, nema apolutno nikakve steroide i kao takav neće biti viable (dobro i ja malo pretjerujem, bit će on ok, ali ne sad must ban pick)
|
Vidjeti ćemo..samo ne kužim onaj njegov E (dash)..da li se resetira na svakom killu, ili samo ako je ulta upaljena..
|
Ja sam ga igrao na PBE i mogu ti reći kad dođeš na lvl18, dash ne košta ništa mane uz smiješan CD. Tu već Lucian postaje ozbiljno zajeban. A cooldown, mislim da je na svakom killu.
|
Znači DASH dobiva reset čak i ako ga ubijem s AA a sec prije koristio Dash?
yeah, gg, kupujem ga ako je tako samo zbog ovog...otvara nove mogućnosti onda |
Tako je, dash dobiva reset, ali samo ako protivnika ubiješ s ultom. Late game bi mogao biti odličan champ. Ali onaj gejm što sam ga isprobao na pbe nije me se baš dojmio. Jedna Vayne je za njega svemir.
|
Dobro koji k... Odem na more i vratim se i sad svi odjednom banaju Fizza... Nabijem ih.
|
dali postoji nekakav miš koji ima tipkice koje bih mogao programirati recimo za spellove i iteme ( q,w,e,r mi je ok pričam o recimo hydra na 1,d,f...) a da spada u budget od 300 - 350 kn ( ni lipe više ).hvala,bilo bi super kada bih bio još bežičan ali ako je na žicu nema problema.
|
Citiraj:
Inače svi gaming miševi sa više tipki + još da su bežični nisu ispod 600 kn, ako ne i više. |
Bio je Logitech G700 na popustu, nekih 349, daj pogledaj Links/Portio. Meni on osobno pokriva doslovce svih 6 itema + summonerse.
|
Citiraj:
|
Dakle,trazim support za duo queue ranked.Trenutno silver 1...skoro 600winova...preko 50% pobjeda.jednostavno nemogu vise gledat ove random supportove ispizdit cu na mozak.
Also da malo qq-am Riot...koju ste mi kiflu nervali Expunge na Twitchu? :fuming: |
Citiraj:
vrhunski mi je, dođe 280-300 btw http://i.imgur.com/7YUREWm.jpg kako ćemo mi sada ovo izgubiti, LOLD |
Pa to moraš sam dobiti :D
EDIT: Evo tek sad mogu komentirati RIOT-ovu glupost. Znači, naprave rework Master-Yi-a i kad ga počnu svi igrati (što je logično iz više razloga, kao što su 450ip-a, rework je, noob champ je etc) onda ga nerfaju??? OMG! |
Citiraj:
winali smo, komično bilo, ali mogli smo izgubiti jer je mentalitet "i go solo"....dobra jedino stvar što smo kasnije ostali u chatu ja njihov kass i ezreal, i pričali o gejmu taktikama i buildovima samo mi je žao jer nije fer, mislili smo da će nas baciti u malo teže vode, pošto frend diže ovaj account gore |
koliko vidim u linksu piše nedostupno u cijeloj HR šteta :\
a što kažete na ovo : http://www.nabava.net/misevi__490/lo...-crni__1495601 na žicu je ali kao što sam rekao nije mi to bitno toliko,ima ove tipkice male mislim da bih ovo možda i radilo :) |
Am i invisible?
Nitko nije ni odgovorio za supporta...svi bi samo mid/top/jungle igrali :lol2: |
Teško češ to stiskati u igri iskreno.
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101503335 |
Citiraj:
Meni je Obliterator sa brojkama umjesto nekih slova :D |
Citiraj:
čim sjedne plaća idući mjesec prodano :amen::goood: 5000dpi 11 tipkica super stvar za male pare |
Citiraj:
S lijeve strane ima 3, s desne 1...ovih 11 to ti se gleda da možeš i wheel ići lijevo desno bla bla da si iz Ri ili Pu bih ti ga pokazao (u Ri tek u 10om mjesecu) http://www.youtube.com/watch?v=4590hEUpfts čekiraj |
ma nikako se ne mogu natjerati kada idem ubiti nekoga da aktiviram iteme ( pod 1 ,2 D...) i volio bih te spellove imati na mišu,QWER mi nije problem na prstima...ako to može taj miš sve ostao mi je nebitno :D
|
Opet win s fizzom. :D Obožavam ga :D
|
opet mi je dosadno...
|
Ja cijeli dan igram :D
|
pa i ja od 16h popodne čekam da me netko zove u gejm ali vidim da me nitko ne ferma pa se idem bacit na pranje veša :P
|
Citiraj:
|
To se onda obično veli da je ona gazdarica :D
|
A hočeš reći da nije, a? :)
Ne kenjaj, svi znamo kak je to ;) Ne, ja sam danas španal od 5 do pol 9, i svaki put gledal da li je neko online za inv. Ili si bio off ili si igrao, tako da... |
Ja sam igrao mrvicu...jbg, budem cesce invajtao, nego danas dosao onaj peti..btw j4 op champ, prvi gejm ranked i win i p1 odmah....sada znam zasto banam to djubre prokleto
|
Ja sam isto winao game sad baš ranked.
74LP. Budem već došao u neki viši gold... Sad u 9. mjesecu počinjem voziti više ranked. Uzimam sutra Arcade Hecu :D Pa nek bude legendary :) Imam ez-a za sada od legendary, neka bude i heca ;) To će biti onda 10. skin ;) |
Citiraj:
|
Držim fige da uljetiš v Diamonda ♥
|
Ja isto.
Ali Teo to radi bez pol frke :) |
Ima ko za ranked na EUW? Taman sam došao sa smurfom na lvl 30 pa bi sa nekim duo q ko ima isto svjež acc isto kao i ja :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |