![]() |
opet pili optika danas imdb mi otvara 15 min.
|
evo i whatsapp ne radi lol, stvarno su pretjerali...
|
Ni github.com i bitbucket.org
|
Šta im je sad puklo? Ne radi mi većina toga.
|
Da, određeni broj stranica naprosto ne radi.
Mislio sam da je možda DNS server riknuo, ali čak i kad stavim Googleov DNS i dalje ne rade neke stranice. Ima to već par tjedana, neke stranice se otvaraju 5-10 sekundi iako bi trebalo biti instantno. Danas je gore nego inače. Jel itko prijavio kvar? BTW, ja sam na u Zagrebu, na Trešnjevci, možda je problem limitiran na neko područje? |
na vdsl-u ista stvar
|
preko vpn normalno otvara stranice.
|
Opet imaju ogroman packet loss prema određenim međunarodnim linkovima.
Dio EU je normalan,ali ostalo je užas. |
čini mi se da se sad normaliziralo,uvje ku oko 10-11 sati navečer kad najviše ljudi surfa skida što već sranja.
|
4G+ signal, whatsapp šteka kao lud
|
http://downdetector.com/status/level3
Izgleda da je prdnula optika u usa pa sve šta ide preko toga sporo radi. |
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=2288&rType=2
Bacite oko na sve ove dodatne ponude... To je ono kaj nude ljudima, nije loše. Trenutno samo net 200/100 plaćam točno 250kn, mislim da ću aktivirati novi ugovor od 24mj. i dobit praktički gratis MaxTV. Mislio sam čekat Iskon da ponudi neke poštene pakete preko optike, ali to ne ide nikako. EDIT 1: Kako na kraju dogovorit custom ponude? Zvati ih da cu otkazati uslugu ili dogovorit posjetu prodajnog predstavnika? EDIT 2: Evo, dogovorio sam sve živo. Od ispunjavanja formulara da me nazovu, preko poruke da otkazujem do popunjavanja formulara za prodajnog predstavnika. :D |
Jel će biti možda neko povećanje min brzine na fiberu? Bnet je počeo agresivno se reklamirati sa svojih 70Mbit i OK cijenom.
Da li će i rozi nabaciti koji Mb više u startu? ;) |
A valjda ce bit nesto spešl jer se ocekuju ovaj mjesec ti novi paketi, samo neznam sto im tako dugo treba...
3 ISP-a su vec izbacili svoje nove pakete a rozi jos nista :) |
Oke, prvo su mi ponudili ULTRA MAX3 M za 269kn mjesečno, znači 6 kuna popusta od onog što piše na webu.
Rekao da se moraju šalit... I da sam čuo za paket za 219kn i 15kn Sport Plus. I kaže da pričekam... I javi se da tu ponudu daju dugogodišnjim korisnicima njihove usluge i da mi ju može ponuditi. 219kn+30kn brzina+15kn sport plus i nema 30kn mjesečno za osiguranje funkcionalnosti opreme. To mi je praktički ista cijena kao i sad samo internet, a MaxTV gratis. Rekao sam da ću pričekat da dođu novi paketi, a žena je zapisala da mi je to ponuđeno pa im se samo javim ako isto želim prihvatiti. |
Fiberland, T-Com Optika (Ultra MAX)
Da, isto to je i meni ponuđeno + jos hbo premium za 29,50kn (inace je 60kn)
Netko je jos napisao da se sport plus moze dobit za 5kn |
Iskamčit ću ja, samo čekam nove pakete pa ćemo vidjet. :D
Jel sam ja u krivu il se prije nudio i gratis HD paket? 45kn je stvarno suludo za nešto što bi trebalo biti normalno preko optike. |
Mislim da je bio u samim pocetcima free il par mjeseci free...
Da 45kn je fakat previse i na hd paket nemaju nikakav popust, na sve ostalo mozes rusit cijenu al na hd ne :) |
Citiraj:
|
a misle valjda da oni kojima treba hd slika na velikim tv-ima, mogu si priuštiti 45kn :D
makar za 2 godine uz dvb-t2 na običnoj anteni će to biti standard Sent from my Letv X500 using Tapatalk |
HD je svima po defaultu na optici uključen u osnovni paket.
|
vidi stvarno, moji na optici dobili mukte sve moguće hd programe, a ja imam ugovornu obvezu do kraja sljedećeg mjeseca...no već sad sam ga otkazao preko maxtv sučelja, možda mi prije ukinu naplatu :D
|
Odlicno, onda potpisujem. Makar ne gledam TV.
Zna li tko (tako cujem na Satelitskom Forumu) dal MaxTV preko optike ima nesto veci bitrate za SD i HD programe nego preko bakra? https://www.satelitskiforum.com/inde...598#post154598 |
Mislim da je ta informacija sa kolega SF točna, optika to naprosto omogućuje a na bakru se mora "pritegnuti" ...
|
MaxTV ide u povijest - smece, dolazi nova platforma NextTV, svi HT IPTV korisnici ce dobiti nove NextTV STB-ove koji su upola manji od sadasnjih MaxTV STBa, tranzicija ce ici u nekoliko etapa po 20.000 korisnika
neznam da li se to odnosi na MaxTV satelitske korisnike, ali se svakako odnosi na ADSL/VDSL i FTTH opticare |
Tnx za info :)
Jel znas mozda nesto o novim paketima za optiku? |
@Spikeman - valjda bumo i to dočekali. :D
@MasterX - thanks! Jedva čekam! |
A valjda budemo :D
Al ovo su super vijesti :) |
Ne vjerujem da ce na optici skoro nove promocije. Imaš promo 2017. ultra max3m za 219kn/mj. sa turbo 100 i nonstop+ opcijom.
Inače, izgleda da ništa od novih max paketa, nego su se novi paketi odnosili na lude cijene programskih paketa. |
|
Citiraj:
Aha, a yebemu, ja se ponadao da bu bilo nesto jos bolje kao oni popusti koji su bili do 1.3 di je max3m bio 105,50kn :) Ovo bi onda mene zanimalo: Ultra Max3m - 219kn Hbo premium - 5kn Max sport plus - 15kn Max sport plus se i prije mogao dobit za 15kn prek prodajnog... |
Citiraj:
|
Ide STB Samsung, a sto se tice modema u planu im je svesti samo na jedan modem odnosno dva.
Za opce mase neki Sagem, a za otkup Cisco. -ovo za modeme nije sigurno po pitanju proizvodaca, ali je sigurno da ce biti svedeno na samo dva uredaja. |
ta nova oprema ce bit đabe ugrađena il se placa?
|
Migracija na novu IPTV platformu ide svima i svima ide zamjena STB-a. Nema nikakve dodatne naplate.
Sto se tice modema ideja im je koristit samo jedan modem za sve, a drugi moguce je da ide samo za poslovnjake s naplatom. |
Citiraj:
Opće mase će opet biti oduševljene kad im budu tcomovci preporučili kupnju pojačivača signala. Nikako da nauče. |
Optima je svojevremeno imala neke sagem. Wifi kroz rigips nije prolazio bez problema.
A nekako ne vjerujem da ce imati kakve probleme jer ideja im je da rijese wifi problem koji imaju zbog zte routera. Najbolji je SX, ali on ide na duge petlje. |
Citiraj:
|
Već sam x puta rekao, trenutno je "usrana moda" radit IAD igračke sa internim lata antenama. Razloga ima dosta.
|
Hehe, zato ako nemas dvije lijeve zamjenis ugradjene smece antenice sa vanjskim.
Na svom ZTE-u sam tako osvijetlio cijelu kucu i terase sa dva do tri puta jacim signalom uz 60% izlazne snage usporedjujuci sa 100% snagom na ugradjenim antenicama.. http://i65.tinypic.com/jsoh04.jpg http://i67.tinypic.com/20rlqfc.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |