![]() |
Citiraj:
kakav "skill, razmišljanje, taktiziranje"? Pa normalno da je koncept diabla farmaj i nalazi iteme i to je svojevsna lutrija. Nekome se posreći odbitak i to je to. Unatoč tome takav koncept je super zabavan. |
Neznam kaj je tebi zabava al meni ono one shot rapanje nije baš previše zabavno... :D
|
meni je idelano za uz kavu poslije posla.
|
Moze kakav prijedlog za statse mog WD-a. Trenutno sam akt 3 na nightmareu, pa dal je ok il da izmijenim nest?
Evo slika |
drasticno su povecali tezinu kada se igra coop u odnosu na prosle dane.. govorim o actu2 i vise o actu3.. Opet je neigrivo ili mi je netko provalio u igru i unistio lika..
|
Citiraj:
Svi ti itemi koje koristis ce ionako biti baceni kad dodjes na inferno, tako da nema smisla nabavljati nesto posebno osim ako zapnes i nemozes dalje a s tvojim dps-om mislim da mozes ladno ici ako ti je problem onda ti je zbog malog hp-a pa te ubijaju, ali mislim da ti je dmg koji radis dovoljan i ignoriraj sve ovo sto mi pricamo koje statse treba vijati na itemima, to ti je sve nebitno dok ne dodjes na inferno u medjuvremenu idi na sto veci dmg da ih cistis sto brze i dizi hp pomalo... ako ti je problem neki dio uleti u public game pa ce se prec nekako nabavka itema na ah ti je nepotrebna |
Citiraj:
A za wd koristim malo drugacije skillove: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aedUjT!WbZ!aZZZaZ I da ja koristim templara ko extra 'meatshield' |
A gledao sam okolo, mnogi preporucuju entchantera neki templara, pa sam uzeo nju... A sto se tice skillova, s ovom kombinacijom radim najveci damage, po mom misljenju. Sa plavim dartovima oporavljam manu, i onda samo saljem zombie charge, a psi i gargantum mi sluze kao tenkovi i samo u najgorim situacijama iskoristavam detonaciju, koja mi dodatno oporavlja manu, pa imam opet za pucanje charge-a
Budem danas probao tvoje skillove, pa cu vidjet kak ce ic. A HP nisam tolko dizo, jer sam isao vise na inteligence, a rijetko sam pronalazio iteme da daju oboje u dobrim kolicinama. |
Citiraj:
Zombie charger mi nekako nije isplativ dmg po mana costu bar dok ne dobije zombie bears. A i ima range na sebi.(haunt mos castat s ruba ekrana na drugi kraj :)) Psi su mi prebrzo umirali jos krajem normala tak da sam ih bacio ali sacrifice/summon dogs/sacrifice radi bolesni burst dmg cak i s tim cd. Gargantuan je ok radi dobar dmg i smeta mobovima. Ali ako hoces dmg moras prakticki imati soul harvest. Taj int buf sto dobijes za 30 sec ti poveca dmg suludo da ono nista ga nemoze zamijeniti...jednostavno je must. I primjetio sam da imas 2 velika mana spendera sismise i chargera to mi nekako neide, nemos spamat oboje s manom eto rade uzmes soul harvest i onda buffas jedno od to dvoje da topi mobove. Dakle meni ti se svodi da templar i gargantuan skupa blokiraju uzimaju agro od mobova pri tom zajedno rade dobar dmg. Sad ako je velika hrpa mobova ili champ pack bacim mass confuse da ih 'stunam' em pocmu sami sebe udarat(na infernu je to oneshot) onda se priblizim soul harvest, buffam se i onda udri haunt spam. Haunt em je jeftin( mana) em radi dobar dmg po mana/sec(naravno s 2. runom da ide brzo), em skace s moba na mob,em nije chanelled,em prakticki nema range. Kao jeftinija bolja verzija locusta. I mislim da sam bas gledao da radi vise dmg po mana/sec od chargera sve do zombie bearsa. A jos bude buffano od soul harvesta i passiva... Spirit walk ti je oh shit button a i dobis mane i to po postotku ne flat iznos. Kad ostanes bez mane(ako spamas ko lud, ali to znaci da si napravio ogroman dmg) prebacis se na darts koje ko sto sam rekao rade 180% dmg Jedino za bossove ne stima mass confuse(ali je za packove i guzve neprocjeniv) pa ga mos zamjenit za fetish army ili takav kojekakvi support skill. |
Evo čisto da vidite koliko se tu radi o sreći.
Valor 5. Od 27 mjesta za iteme imao sa 21 žuti i 6 plavih, eliti su mi bacali isključivo 3 žuta i 0 plavih, svaki na kojeg sam naletio (4 komada), ostali u pravilu 1 žuti, plavi su valjda zalutali :D I warden mi je bacio jedan legendary shield ali prilično slab :( |
Vrijedi li kaj ovakav helm :
423 Armor +206 Inteligence +83 Vitality +47 Lighting resistance +23 resistance all elements + Critical chance 4.5% Item je 63 lv. to mi je danas palo u actu 1. |
Bezvrijedno daj to meni da ti ne zauzima mjesto u stashu... :D
|
Citiraj:
Ovak je samo par:roller: Al inace dost dobar helm za wiz, wd...samo taj soket |
Sace se ljudi potuc oko itema:)
Virtuelno, ofc:) Moj wiz se nebi bunio |
Trebao bih malu pomoć. Uzeo sam od čovjeka D3 ali mu je u accountu country of residence United Kingdom. Da li to moram promjenit u Croatia i koja je procedura. Da li može bit pizdarija ako ja na taj njegov account dodam svoj paypall account koji je iz hrvatske ?
i još nešto...ne mogu promjenit email. Stisnem na njega ali ništa. Reko je čovjek da je danas već probavao mjenjat i da je radilo te da se valjda treba pričekat do sutra. |
ima li koji dobar tank da zeli farmati whimsyshire na infernu samnom(dh) ?
|
Citiraj:
|
evo maloprije san ga solo-a ciloga... ali sve ovisi koju vrstu mobova dobijem...
dh nije los, oko 125k dpsa sa ss te 150%mf u istom gearu ;) |
Citiraj:
|
elective mode
|
Citiraj:
Ne baš jak barbar sam. |
Citiraj:
|
Prodao prvi pravi item za 7.5 milijuna čistih. Sad to treba pametno uložiti :roller:
Kolega jedan mešetari po AH i već je zaradio preko 30 milijuna od početnih milijun, to je pravi kapitalist :lol2: |
Citiraj:
|
da imam vise vremena jedno tjedan dana bi samo po ah rokao i garantiram da bi bio u plusu za sigurno 50mil ako ne i vise...
|
Po kojem actu bi tražio iteme?
I ne znam dal sam samo ja, dobre iteme jedva prodam, nisam još dobio neki koji vrijedi par miliona ali i ostali su ok, al nitko neće kupit... |
Sve što sam uspio prodati je vrijedilo do 10k golda, ovo što je bolje neće otići ni za 30k, o milijunima mogu sanjati. Jedino sam jednom uspio prodati neki obični bijeli item koji vrijedi 3 golda za 900k golda. To je moj klinac stavio na aukciju i vjerojatno nečiji drugi klinac stisnuo buyout. Otada sam djetetu prepustio brigu o AH :)
Inače, gotovo 150 sati igranja sa glavnim likom, još uvijek nijedan legendary drop, niti rare koji bi bio nešto posebno dobar. Tak da u zadnje vrijeme sve završi u salvageu. |
Znam da nema žicanja, ali ima li netko starter key?
Nisam nikad igrao Diablo pa bih htio probati prvo. Ako mi se svidi i kupim full key, starter key vračam orginal vlasniku. |
Citiraj:
|
Koji je preporuceni lvl za sredit diabla na nightmareu?
Trenutno sam lvl 50 WD, cim odem u onaj shadow realm, samog sebe ubijem :stoopid: |
Danas mi je Belial dao chest armor sa resist all 79 i prosječnim statsima.. stavio na AH i prodao odmah za 1m. Mislio sam da neće otići, mogao sam tražiti i više. Inače, dobivam sama smeća.. čak puno bolje iteme dobivam u Act1..
Gaggo prevelik si lev za diabla u nightmareu.. to je lev skoro i za hell.. nest radiš krivo ako ga nemozes ubiti.. :) |
ubio sam ga, stvar je bila u itemima, kupio sam za 50k nove iteme u AH pa sam uspio bez problema.
Jedino razocaranje je sto mi ostavio samo 4 plava beskorisna itema, kojima je lvl 40-44 |
Ne vjerujem da mi je dropao PRVI legendary item u igri. Sad idem popit radlera i riknut od sreće.
Jest da je shit, al me veseli ko malo dijete: http://us.battle.net/d3/en/item/stone-gauntlets |
Citiraj:
btw dh je toliko op da je to smijesno u 3 dana sam bez imalo problema od nule, skoro do act2 inferno poceo sam na us serveru s dh- posto mi je eu pun likova:-p kontam da bi da se ne secem unaokolo i zujim gledajuci kako vjeverice slatko skakucu po travi, mogao preci igricu za 3 dana. http://www.zaslike.com/files/ijswa5p...tkti_thumb.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas je moj dan.
evo ove bebe koja će mi platit 10 dana mora : http://i.imgur.com/1oQum.jpg http://imgur.com/1oQum |
:nuts: :beer:
|
kolko ovo vrijedi optrilike? Socket je?
http://img836.imageshack.us/img836/2...nshot002mt.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |