![]() |
Ja bi ipak dao malu prednost Barci, al ono nebih se kladio ni na jedne ni druge.
|
Ne prenosi ni Sport1 Real - Barca :( FML
|
real ce dobiti sa 3-2, iako nevolim real moram priznat da su sad trenutno u boljoj formi :D
|
Barcelona večeras nema šanse,Mourinho i Real se u ovoj utakmici bore za naslov,Barcelona bi mogla proć kao Dinamo
|
Ja sam valjda jedini koji naviju za Barcu :D
|
Ja navijam za cistu i vrhunsku utakmicu, bez potezanja oko sudaca, prgavih/prljavih realovaca i pickastih padavicara na obe strane.
Malo vise naginjem ka Barci :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako nekako i ja razmisljam, veliki sam fan barcelone, nadam se dobrom nogometu na prvom mjestu, i mislim da barca ima plan kako rijesiti real. Real je u vise navrata imao ovakvu opasnu, okomitu ekipu ( stvarno ih respektiram ove sezone, jer su stroj koji melje ), ali isto tako imaju i slabosti, pa da se nebi opet dogodilo da puni bernabeu ustane i pljesce recimo messiju ko sto su ronaldinhu prije par sezona Neznam dal netko lovi srpsku arenusport3, tamo je žuti u studiu uoči tekme, lijepo je čut neka njegova razmisljanja :) |
Ima neko link za stream? :)
|
|
Jel tekma uopće počela?
Na ovom linku nigdje streama... edit: aha, registracija... Ima negdje stream da se ne treba regat? |
streamhunter.tv
|
kakav kiks valdeza :D
1:0 real :D |
|
Ja gledam na skysports HD :)
EDIT : ALEXISSSS 1:1 |
1:1 :D :D :D
|
Ma idem spavat, ne isplati se gledat drugo poluvrijeme.
Real samo stihijski, neorganizirano i individualno, a Barca sve suprotno. |
Vratilo seeeeeeee!!
Bog sve vidi :D |
lol :D
|
kaos :D
Valdes dvije ljeve... |
a vi kelavi prigovarate :D
EDIT : Hvala i dovidenja galaktikosi :D mogu navijaci zapaliti ronalda jer je odvratan, zalosno da ga usporeduju s messijem :) |
Ovo će završit ko dinamo :D
Jbt, uvijek mi stream zašteka kad bude gol ccc |
Ajmo Cesc još jedan slobodno utrpaš :)
|
Nek real zaposli krunu možda će onda moć pobjedit barcu kad dr. kontrolirani nogomet pokaže znanje :D
Super tekma, puno akcija, prilika, i nisu previše sranja radili nijedni, osim reala koji se opet tukao di je stigao. Kristina klasika, u velikim utakmicama niš od njega. |
Svaka čast Realu i njihovom skupu zvijezda ali Barca je trenutno najjači klub na svijetu i tu nema dileme, inače odlična utakmica. Možda bi bilo još bolje da je real iskoristio koju priliku za 2:3 da bude još neizvjesnija utakmica ali sve u svemu vrlo dobro.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nadam se da Mourinho neće opet posegnut za prokušanom "prst u oko" metodom. :roller: Trenutno bih razliku između ta dva kluba opisao ovako: Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. P.S. sry, malo sam pretjerao s quotanjima :D |
Dobra tekma,protiv Barce kad ne zabijes vrlo izgledne sanse moras izgubiti,ali malo pomalo,Barca igra godinama zajedno...Real se tek okupio:)
|
rekao sam..a danas tottenham razbija
|
Ne znam, meni je tekma bila losa, previse netocnih dodavanja, previse sporke igre, puno ciganluka s obadvije strane
Messi dosta loš, ali bolji od Ronalda koji je bio očajana. Mislim lik trpa drugorazrednim klubova, a kad dodje prava tekma usere se ko zadnja cka-pi. Barca je odigrala losu tekmu i dobila sa dva razlike. Toliko o Realovoj igri i velikom Murinju - postaje pravi Specijalac za Barcu na Santiagu :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02. |