![]() |
Citiraj:
|
Jbn. Javi mi se na fejs kad saznas da ne spammamo temu.
Ako jos netko oce doci, nek se javi :amen: |
Citiraj:
:chears: |
BRING OUT THE BAN HAMMA!
|
jedva cekam doc doma i zajasit konana, strmopec se blizi, a penjacka konda je jos nisko :nono:
|
HTML:
Bike RT FT HA SA WB CS TT RE SO |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trek? :)
|
Fali veličina bicikla :)
|
Koliko bi moga tražiti za DT Suisse 420SL kola sa specialized nabama i kvalitetno sređenim tubelessom?
I kad smo kod toga, da li nekom triba? :D |
Citiraj:
Trek Remedy Banshee Rune Commencal Meta Transition Covert Norco Fluid LT Dartmoor Wish Felt Redemption Ellsworth Moment Haro X6 Krastoff E1 Mondraker Durham Mondraker Dune Orange Five Turner 5 spot Specialized Enduro Specialized Pitch Kona Entourage Kona Process Marin Attack Trail Nisam ziher dal se koji od navedenih vise ne proizvodi (osim fluida), al svi navedeni bi trebali biti oko 150-160 hoda Grma sutra prijepodne itko? Jed2i nam je izvisio, a meni se opako vozi! |
Citiraj:
|
@shoshy - pitch se prvi ne proizvodi :) ali bacit cu oko pa dodat ostalo...
sve navedeno je za L velicine (20" uglavnom). izbjegavao sam bas neke teske hrge (ili se trudio...), recimo nitko nije spomenuo Nicolai-ja :P snivam puste snove :D |
Kad se vratiš iz švabije imat ćeš liste bicikala i dijelova te njihove težine kak si krenuo :D
|
mala promjena za sutra!
9.30h gupceva zvijezda, tj 9.45h diona. za sad sigurni: broj1, mate, marley (ako opet ne zaspi), ja. nesigurni: irvin |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ti jos far Mongoose Teocali Pivot Mach 5.7 Bergamont Threesome EX Rocky Mountain Slayer Rock Machine Volcano 70 Bioncon Tesla Cove Shocker - makar mislim da je ovaj 180mm, al nisam ziher Cotic Rocket Rotwild RE1 Saracen Ariel - ovaj je IMBA navodno Foes Shaver Jamis Dakar AMT Citiraj:
|
Ne obećajem no ako se dignem ujutro, svratim.
|
Posalji poruku pa ti javim ako smo tamo jos
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
elem,
nema mene na Sljemenu danas, evo moram da palim za Garešnicu, nosit muljnu pumpu na servis :) |
evo ako ima avanturista, decki iz kluva organiziraju prvu utrku
http://www.3sporta.com/i.php?d=2&id=826#p |
Ide ko u Vodice na XCO? Najjača utrka u državi.
|
Šošo i ja grmili danas od pol 11 do 14:15 :goood:
Bilo je tu dropova na dnu, trojki, četvorki, martinovki, skokova kod ceste, sisa, mama a bome se jumpalo i big mama 6x :D Na kraju ulaz do mene je odličan kebab, i market plus, tako da je bilo :zdero2: + 2x žuja grejp i sad tajpkam, ne mogu se mrdnut :D Koji dan.... <3 |
Mic hejtam vas, trebao sam doć al su me obaveze pobijedile. But će u subotu...
|
kako bi rekao lovrix, danas je bilo prepre jebeno! :D
broj1, mate, marley, pbabic9 i ja napravili pravu musku rutu: lonjscina > leustek > lugarnica > 44 > hunjka > 1m > gorscica > 56a > vidovec pbabic je pravi sportas, covjek se između ostalog bavi i duatlonom. ima konde za uzbrdo, da to nije istina (renesis dobio si konkurenciju)! ali zato se frajer 3 puta fino skršio nizbrdo (jedan pad je bio direktni faceplant). report slijedi kad uhvatim vremena ;) |
Citiraj:
Btw, vikend, penjanje makadamom, jel netko za? Nisam ziher da sam spreman za Leustek :D |
shoshy otkad si prvi put spomenuo tu big mamu ja sam vec mlade dobio, evo 6 godina su navrsili i na jesen u skolu krecu, a ti jos uvijek nisi skocio. odluci se vise jel imas jajca ili nemas :D
|
Ako ti treba drustvo za uspon, ja sam za :)
Jedino sto cu spusti obavit isto po makadamu, il 1m do medvedgrada, pakne su mi pri kraju pa moram malo lakše :) |
Citiraj:
|
nikog ja ne prcam, just stating the obvious. evo ja bas bio neki dan, ponovno se uvjerio da to nije za mene i objesio jajca o klin ;)
|
Ja odradio takodjer 56a, ali skracenu varijantu preko Bidroveckog makadama.
Za razliku od prethodne ekipe nisam fulao najbolji dio ;), iako sam pri kraju morao zastati da se prisjetim kuda dalje jer u jednom trenutku ima 4-5 odvojaka, a sve je slicno. Na asfaltu je bila koma od vrucine, mislim da je upeklo na 31°C, jedva sam cekao da se dohvatim hlada i potoka - a tamo milina, osjetan pad temperature uz potok, suma prolistala, stvarno odlicno. Night, ravno 2h (normalne voznje) je trajao krug kuca-56a-kuca (nisam isao do Gorscice). Izmjerio sam trajanje uspona od onog skretanja sto dolazi staza od/iza kuhinje pa do skretanja na 24-ku - samo 3min/oliti dva zavoja = nista. |
Nisam nista vozio al Vam saljem vruci pozdrav iz Bangkoka :D
https://www.dropbox.com/sc/te542ws0m0w632e/lGG2mPGy1k Temperatura je prilicno visoka :) |
max pazi, tamo žene imaju viška dijelova često xD
idući tjedan sam slobodan srijedu četvrtak petak i vikend ;) pa ću grmit :) Citiraj:
|
Ljudi kolko treba otprilike po kustošijanskom od ilice do Risnjaka? Uzmite u obzir da je početak sezone :fiju:
|
Joj mene, ovogodišnja sezona već traje 4 mjeseca, Sljeme je pregaženo uzduš i poprijeko, neke nove lokacije također, Shoshy je 20 puta skoro skočio Big Mammu, kakvi su to sad izgovori.
Treba ti ~2 sata lagano, možda malo više ako si baš trubadur ko ovaj na avataru. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |