![]() |
baš moja dimenzija na testu,ova manja,ove zime uzimam samo 2,imam 2 dunlop WR2 stare 2 zime i dvije stare save koje sad idu u smeće,pa mislim da ću uzet dvije nove dunlop ili čak conti TS 860 nasljednika TS 850,koja je rasturala uvijek u testovima,baš je na ekupi na snizenju.
|
HAK testirao. Buahahaha :D Svake godine samo prevedu ADAC-ov članak.
|
i fali Conti TS860 koji bi trebao biti negdje na vrhu sa Ultragripom...
|
|
To kad pretice kod idiot. Grozno.. To neki krs od Impreze, tesko da je WRX..
|
jel prezivio?
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Nisam očekivao da će od nje ostati ništa na kraju http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=189750 |
Mislim da bi u ovoj situaciji imao vise sansi u nekom modernom autu sa dobrom elektronikom da ga izvuce.. Ovdje je bio na milost i nemilost krntije od auta i svoje greske..
|
Citiraj:
Tko zna koliko je ovaj Subaru imao km pod kotacima i u kojem stanju mu je bio ovjes. Mozda je jednostavno i zaboravio skrenuti, prosao je dosta daleko od prvog kamiona i nastavio u blagom luku na zemlju. Iznimno glupa odluka uz savrsenu preglednost i signalizaciju. |
Ko na mali auto stavlja 185 65 r15? Pa su normalni.. Pa to poštena guma 500kn dojde :D
|
Citiraj:
Jesi li vidio koliko je 195/50 R15 i 195/65 R15? Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
clio 2 nema nista protiv 195 50 15, evo vec 10 godina :D sava eskimo hp2 u toj dimenziji je 337kn, a sad jel to tebi postena guma ili ne, ne znam :D
|
Poštena nije, ali dobra cijena.
Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Hp2 ne znam, hp je po kiši onako relativno ok a s3 je zadnje smeće na svijetu.
|
Citiraj:
Trebat cu uskoro 215/55/17 zimulje za novu pilu.. Znam jedino da UG vise necu kupovat jer prebrzo odu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Misliš na devetku? Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Imal sa 7 i 8 do sad..
|
Di bi mi u ZG bilo najbolje natociti benzin 100-tku? Odlucio sam da cu oducih par tankanja ici na to gorivo jer nekako imam osjecaj da mi je motor zagusen s ininim eurosuper 95. A turbak je.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Crodux probaj
|
Dodaj još STP injector cleaner u gorivo i razvuci ga po brzinama po autocesti. Prije toga bilo bi dobro staviti nove svječice i ulje ako nije nedavno mijenjano
|
Citiraj:
Ulje i filter su mijenjani prije dva tjedna na redovnom servisu.
Citiraj:
Citiraj:
Performanse turbo motora su jako osjetljive na loše svjecice te ih svakako treba mjenjati unutar 50k km sve dalje auto će ić sve gore i trošit do 1,5 l gore. Govorim iz prve ruke jer sam jednom zaboravio zamjenit svjecice te sam ih mjenjao tek na 70k km. :D |
Auto ima 13 k km :D Imam za jos par dana pa cu cekati da se potrosi sto vise pa cu vidjeti nakon dva-tri tankanja sa 100-tkom kako ce biti u voznji...
Ajd ne pricat bedastoce, ako je TSI ili neki recentni TCe onda mu se stvarno nikak ne svida nista ispod 98ice. Tak i pise u manualu uostalom.
Nakon sto natocis 100tku ubrzo ces dobit bolji odziv na gas i kut paljenja i ne bu vise trom. :) |
Ti na turbo motoru stavljaš 95 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |