![]() |
Citiraj:
Na onom gapu prije benta nam je Zagi pokazao kako je jedan lik s BBom zakacio doskok. Looks nasty! Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel zna netko nekog ko ima 650b kotače? Želim vidit dal mi stanu na bajk, internet veli da, al internet je lazljiva kuja :D |
Nisam velku mamu, mene jebe ovo povlačenje bajka za sobom, uvijek sam bio vozač koji jaše više po zadnjem kraju bajka, tak mi paše, al kod skokova je to mana. Malo sam se popravio nakon flata, al trebam još žganaca pojest.
Onaj gap sam išo skakat i malo bio kratak, što zbog nepovlačenja bajka, što zbog mokre podloge taj dan. Sad treba skupit hrabrosti nazad nakon tog pada :) |
Ma ja imam brzine tamo gro, skok prije doletim na flat kolko brzo idem, samo eto, psiha, prvo big mamu, onda sve ostalo :)
idući tjedan ako bude ok vrijeme sam nakon posla na grmi, malo da izvježbam skokiće :) |
dok vi skacete velike i male mame, ja se u kuci debele mame ne treznim vec 3 dana.
danas nastavljamo u istom tonu, komad svinjskog road gapa pod pekom :D |
Žderonje ti je druga tema frende ;)
|
Jel bi se išlo preko ljeta na neki otok vozit? Odemo na tjedan dana, i izganjamo se ko krmci, samo neki smještaj nać, prijevoz se da sredit.
Možda i u Psunj par dana, šteta je neke dijelove staze vozit umoran pa se ne može guštat do kraja. |
Preko ljeta ti je loš izbor, vruće za poludit, teško nać smještaj ako nemaš svoj, vruće, e da, jesam rekao da je vruće kao u paklu...
Već sada ti je kasno za to, o tome si trebao razmišljat do 3. mjeseca. |
za preko ljeta... francija ftw ;)
|
po ljeti samo gorski kotar i sumoviti dio like....
|
Mere i Istra na +40, samo to onda izgleda recimo vako. :D
|
Citiraj:
|
imam pitanje, pogon mi je dobio lufta, samo jedna strana - ona gdje su šajbe, od čega da krenem?
sve je dobro pritegnuto, to sam odmah provjerio |
Promijeni lezaj pa vise vjerojatno nece imati lufta.
|
Citiraj:
|
Ako netko ide u Sloveniju ovaj ili idući tjedan, trebam BB novi pa da mi pokupi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledaj malo po dućanima što ima za tu cijenu, pa napiši kaj ti se sviđa od svega toga. A onda ti mi pomognemo izabrati od svega toga najbolje.
|
dsg ima 20% popusta na sve danas..
|
Citiraj:
Inače, ja ti imam HT2 čašice u dobrom stanju, osjeti se da nisu nove ali su podmazane i nemaju neke greške ;) |
Moja mala nezgodica :)
https://www.dropbox.com/s/7lwm9nw14o...2019.54.28.jpg |
wow, pa ovo je eXtra, profy pravo :respekt:.
a ti u ovim vožnjama uvijek se vratiš izgrebana k'da si kroz minsko polje prolazila :D kak se dojde do tam? računaj da sam sa istoka, pa Podsused mi znači vrlo malko :fiju: |
Di se nalazi taj pump track?
Ja danas ostavio vilju kod zmijoljubca...Sutra napokon spreman za sezonu :P |
Pozdrav:)..sutra na sljeme poslijepodne?u 17h tunel..bez zadrzavanja gore...
|
Citiraj:
|
To bi bilo ovdje, ako se ne varam.
Tko je upamtio, upamtio je. Edit: obrisan link. |
Daniel racunaj na mene i frenda, javim ti se na mob sutra
|
ok..javi poslije 15h jel do tad radim...
|
Jel netko za nedeljno kino? ja nisam gledo kad je bilo on-line pa bi valjalo...:zdero:
|
Tražim bajk za punicu!:respekt:
http://www.dropbike.com/forum/viewto...9114&start=576 Savjet i pomoć oko odabira!:fala: |
|
Njegov je alu...
|
Ovakav ima DarioV.
Sta je ovaj lik radio s njim... bit ce da mu je ispao s auto nosaca u voznji, pa se sašio o stup :D |
Jel neko danas za sljeme ili grmu? Ja bih sad prijepodne, no možda i popodne dolazi u obzir...
|
Citiraj:
Neki bez kocnica :beer: |
Samo sam čekao da se netko ushemi na tu stranu :D :D
Ovi novi 2piece formula rotori dođu 500+kn komad :eek: |
Citiraj:
salu na stranu, ali s tehnickog pogleda na dizajn shimano mi se cini bolji...:stoopid: A Centerlock two piece rotor is available in these sizes: ∅160 and ∅180 i nemaju 140mm rotora za hardcore XCase |
Hehe, tehnički pogled na dizajn? :D
Ako ćemo gledati dizajn, a to je uvijek per se, ljepši su mi formula rotori. Tehnički ne znam kako bih klasificirao ove komade čelika. :D Samo se premišljam između Formula 2piece ili hope floating rotora. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |