![]() |
Ovo mi zvuči kao PR materijal, od prve do zadnje rečenice. Ocjena 10, masterpiece...mhm, kao i svi zadnji DC filmovi...
Nadam se da se varam, ali ne smrdi na dobro. |
Citiraj:
Mislim da se to moglo bolje, pa i kroz nekoliko nastavaka, kad su već odlučili uvesti novu "vrstu". |
Volim filmove an temu zombija, ali ovaj ne da je najgori film na temu zombija nego jedan od najgorih ikada :nono:
The Dead Don't Die |
Citiraj:
Kaj se X-Men filmova tiče, općenito su išli nizbrdo sa svakim nastavkom, ali ovaj zadnji je posebno loše prošel i još je taman u to vrijeme Disney kupil Fox i ode sve u Mp3. Bogtepitaj kud budu dalje išli s tim materijalom, ali sudeći po The New Mutants - ide to na led.:) I još jedna GoT glumica.:):D |
Dark Phoenix - srednje, za nedjeljno popodne taman, pogledati, zaboraviti.
5.5/10 |
Long shot - ne znam zasto, ali bas mi sjeo film. I charlize je bozica
MIB int. - nisu mogli dva gora glumca odabrat za uloge. Prelose. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Može malo više info? Link neki. |
Ubaci Dark Phoenix Reshoots u Google i bogteveseli.:) Materijala ko u priči. Film je snimljen/završen na silu, jer su pare već naveliko bile potrošene.
|
Cek malo Disney je kupio i Fox (ne pratim, jbga)? With respect to Disney i njihovim crticima al' nisu oni kompanija za iole ozbiljnije filmove. Jednostavno im image ne dozvoljava da ih se povezuje sa nasiljem, not happy ending...
|
Da, pokupovali su sve živo i neživo. Zato sam već u par navrata napomenul kak ne budemo gledali npr. mračni Star Wars materijal koji je itekak bolji od ovoga kaj se plasira u kino dvorane.
|
Citiraj:
|
uprav pogledo xmen. strasno.
jucer mib zadnji. prelose. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš pogledao Xmen-e. Ne znam zašto ga se kritizira toliko, film je čisti prosjek ali opet kao takav za 3 klase bolji od ovih zadnjih sranja, Men in black, Hellboy i Godzilla. Sad kad ih je preuzeo Disney i kad ih uklope sa MCU ne znam kako će održavati svoju klasičnu priču o diskriminaciji mutanata u svijetu u kojem postoje superheroji, galaktički diktatori, polubogovi...
Kupnjom Fox-a sad je u Disney-evu vlasništvu serijal Alien/Predator a u povijesti Disney nikad nije snimio čistokrvni R-rated film. Sad ili će prodati prava na njih ili će do kraja sjebati franšize pekmezastim rejtingom. |
Joker za sad dobija odlične ocjene. Je li moguće da će nas DC iznenaditi?
|
Joker po traileru izgleda dobro. Ima onu neku atmosfereru
|
Joker bi trebao biti drama ili?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
YT trailer spoiler... |
Der goldene Handschuh (2019)
Ne znam kad sam posljednji put gledao tako ružan i odvratan, ali dobar film. Možda najbolji filmski prikaz alkoholizma. :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je recimo Lena Headey jako dobra u Kronikama Sarah Connor, zbog nje sam i poceo gledati GoT |
E da, ona je super i serija je bila odlična.:chears: Natalie Dormer je isto fajna GoT glumica.:sweating::kafa:
|
Ovi smradovi u Cinestaru počeli naplaćivati naknadu za online kupovine. U današnje vrijeme kad svi pokušavaju kupce navesti na webshop da nema redova u poslovnicama oni kontra rade. Da ne spominjem da svake godine dignu cijene karata par kuna, smanjuju menije kokica i štede na grijanju/hlađenju.
|
Reci to Eventimu koji naplaćuje 10kn slanje karata za koncerte mailom. A ako želiš porazgovarati sa njihovom SZK, moraš zvati broj koji se posebno naplaćuje.
|
Parasite - odličan film, velika preporuka 9/10
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |