![]() |
Man of Steel je remek djelo za ovo ne znam ni sam kako nazvati.
|
Ne branim novog Supermana, tek ga trebam pogledati, ali danas su drukčija vremena. U vrijeme Man of Steel-a sam išao u kino više puta tjedno (jeftinije karte, kokice, drukčija vremena bez streaming servisa itd.), a danas odem par puta u godini, a tak i većina ljudi koje poznajem. Mislim, samo to što Cinestar svake srijede nudi 2 besplatne karte vam govori u kakvoj su banani danas kina.
|
Ja ne pamtim kada sam zadnji put bio u kinu. Nije sto su televizori napredovali vec zbog ljudi. Ali evo malo poredjenja:
Ne Zha II - 1.9bill Lilo & Stitch - 1bill Minecraft - 1bill Juressic Bullshit - 800mill Inside out 2 - 1.7bill Deadpool v Wolverine - 1.3bill Moiana 2 - 1bill Despicable Me 4 - 1bill Wicked - 740mill Barbie - 1.4bill Super Mario - 1.3bill Oppenheimer - 950mill Gardians of galaxy 3 - 850mill Fast and whatever 10 - 700mill Avatar 2 - 2.3bill Top gun - 1.5bill Juressic Domination - 1bill Doctor Strange - 950mill Minions Rise - 940mill Black Phanter - 850mill The Batman - 770mill Idu ljudi u kino. Do Supermena je. |
Zadnja Nemoguća misija, korektno. Očekujem pretjerane scene ali da ne spojlam ponovno scena za koju je šansa 0,000000001% je fakat moronska.
Gledati. |
Kad smo već kod Supermana, umro je Terence Stamp, General Zod iz originalnog Supermana.
|
Superman 2025... full korektan film. Pogledao sam ga u šutu
EDIT: u jednom sam se trenutku čak zabrinuo za Supermena da se neće izvući :) |
Upozorenje!
Trash film petoljetke, ako ne i dekade. Upozoreni ste! Hotspring Sharkattack Naravno, pričaju japanski, ali postoji i engleski titl. |
Citiraj:
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Meni super sasvim ok film.
Superman je standardno naivan oko dobrote svijeta, što je i lightmotiv ovog filma. vidi se da je namijenjen za mlađu populaciju, no svejedno ok film za pogledati. @Lacy - star si, prestani gledati filmove za djecu i pljuvati da su neozbiljni :D |
Zadnja Nemoguća misija... Par puta sam se zabrinuo za Hunta :)
Ali također korektno u duhu serijala |
Jel' ga Toma puvanjem spasijo? :D
Superman je goli k naspram Tomice :D
Jeb*emti, sta je ovaj sve prezivija! Previše naslagan film, ali ok. |
Jel ovaj superman dobio jedan fight u ovom filmu? Jedan?
Svi ga gaze, tuku, guraju, bacaju pod zemlju... Film je žešće sranje... Ono spašavanje vjeverice i kad dinosaur gore trga grad, curica skače "gumi-gumi" mi je bilo za gašenje filma... Green Lantherna neću ni komentirati, film spada u donju granicu prihvatljivosti čak i za zabavu. |
Bring Her Back https://www.imdb.com/title/tt32246771/
Ne znam ko u današnje vrijeme snima horor filmove, a kamoli ko im ocjene daje, al ovo sigurno ne vrijedi više od 5. Al dobro, kakve sam sve gluposti u životu pogledal, bolje da šutim. |
Horori s u nekoj svojoj kategoriji. 5-6 bude pristojan hororac. Ovo kako ti opisuješ ispada da BHB ne upada u tu kategoriju.
|
Ma stvarno se ne sjećam kad sam pogledal dobar horor, vjerojatno prije 15-20 godina. Sinners mi stoji na listi, al nikak da krenem, valjda bu to donekle dobro, pouzdam se u kolegicu koja ne gleda gluposti.
|
Sinners? Mozes puno bolje pogledati, iskreno.
|
OK je sinners. Nije to sad nešto da se usereš, ali nije niti najveća debilana od santa barbare. Iako nije to baš niti ne znam kakav horor, realno.
Mogu ti preporučiti par hororaca koji su meni ovih zadnjih par godina bili OK: - Heretic (Hugh Grant u hororu, možeš misliti, ali eto odradio je OK) - Late night with the devil (može se pogledati) - When evil lurks (skroz sjebano, ovo sam gledao jednom i više ne budem vjerojatno) - The last voyage of the Demeter (malo na temu vampira, OK za pogledati) - Pope's Exorcist (zanimljiv film) Sada kada gledam ove recentno pogledane filmove hrpa njih je tagirana kao horor, ali to s hororima uglavnom nema neke veze. |
E Heretic sam gledao i dobar je. Pope's Exorcist također, može proći ajd.
Iako kak veliš, svrstani su pod horor, a nije baš da imaju prevelike veze s tim... |
Citiraj:
|
Superman
nikad to nije bija ozbiljan film ali ovaj zadnji žalost ali u skladu da dobom u kojem živimo. 1/5 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
F1
Dobar film, lošiji nešto nego Rush ali svakako vrijedan višestrukog gledanja |
Citiraj:
|
F1
loše, jako loše :D.. kao da sam gledao onaj GT film o trkaču s videoigrica.. bred pit plejboj kao uvijek, prodoran pogled pun mudrosti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U tom sličnom tonu valja i Insidious spomenuti. Ima još jedan film tog tipa, nekako se Hijerarhija ili "Obiteljsko stablo" zvao, ne mogu se sjetiti, ali sam do kraja zapamtio tu jednu baš jezivu scenu gdje se ženska počne penjati po stropu i glavom lupati po tavanskom oknu :D Baš brutalno snimljena scena iako mi taj film u globalu nije bio baš nešto.
EDIT: nije hierarchy nego hereditary: https://www.imdb.com/title/tt7784604/ |
Kaj se F1 filma tiče, nije totalno dno (makar je i jedno gledanje previše), koliko sve skupa djeluje kao trailer za sljedeću Drive to Survive sezonu za one koji u USA još ne prate Netflix sapunicu.
|
Gattaca (1997)
Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law, Danny DeVito kao "executive producer" i na kratko Tony Shalhoub. A ja za film nikad cuo. Gledam, radio ga je i pisao Andrew Niccol. Njegov prvi film. Lik koji je napisao Lord of war, The Terminal i Truman show. Nije spektakularan ali se meni mnogo dopao. Ili sam se zaljubio u Umu Thurman. Ili oboj. Zanimljiva tema. Cudi me da Netflix vec nije uzeo istu pa napravio kakvu seriju od nje. Sad je ptanje valjal za gledat ovaj Anon 2018 od istog lika.. ili ici na sigurno pa pogledati Batman & Robin. |
Pogledo napokon 28 godina poslje, i nije toliko los kao sto neki tvrde, gledljiv za jednom pogledat
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Gledao sam davno taj film, mogao bi ponoviti. |
Gledao sam taj film davno i ponovo bas nedavno. Meni osobno bas dobar film, odlican zapravo.
|
|
Citiraj:
Strange Darling Barbarian |
Čujem dobre stvari o Bring her back, možda i to baciti na listu.
|
Oddity izgleda zanimljivo, iako naslovnica potencijalno malo previše spoila. Strange darling sam gledao i baš je strange, mali istinitog marketinga za promjenu.
|
https://arstechnica.com/culture/2025...miere-in-2026/
New series will star Michelle Yeoh and take place 50 years after the 2017 film. vec vidim flop.
|
Kakve su to zvijeri, tim ljudima ništa nije sveto.
|
Inače, za horrore ako netko traži preporuku....
Deliver Us from Evil Film je iz 2014, ali dan danas ga se sjetim, ono baš dobar triller horror |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |