![]() |
Citiraj:
I dalje stojim kod svoje ocjene, ali ajde, nisam bio upoznat s Mansonima... Hvala na štivu ;) Mada, ocjena će pasti na 7.3-7.4, i to je realna. |
Preko vikenda pogledao JW3. Ispada da je praktički Robocop - neranjiv, zna sve borilačke vještine, koristi svako poznato oružje, precizan do bola,... Malo previše za moj ukus. A najviše me nervira overkill. Zašto nekoga moraš ubiti nekoliko puta? Bezveze potrošnja municije i energije.
Predviđam radnju JW4 - skupa sa Boweryjem će napasti Visoki stol. |
Tko se još sjeća ovog filma... :D
|
dobar tarantino, dobar, meni ni dosadan ni naporan, sve te malo otegnute scene su mi bile ok i uživao sam u scenografiji, i soundtracku, i margot, netko reče da je višak :D
|
Citiraj:
Suze u očima zbog kraja i ... da je spojlam :D Za to se oko zavodenilo, a ne zbog kraja Endgejma :S Sent from S7 Presidency Phone |
Pogledao sinoć novog Tarantina. Ko ga ne voli, neće ga zavolit ni nakon ovoga. A za nas ostale :D :D :D :zdero: :zdero: Užitak i poslastica, za mene iznad očekivanja.
|
nastavno
|
Ne znam, meni su njegovi filmovi kako koji. Reservoir Dogs, Four Rooms, Inglorius Basterds i Hateful Eight su mi recimo odlični dok s druge strane Django i Pulp Fiction su mi odroni totalni.
Tako da ne znam kaj da očekujem od ovog. Čekam videoteke, nejdem u kino sigurno :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
taman kad pomislim da konacno netko pise nesto pametno, pokopas i sebe i mene :D |
E, taj Pulp Fiction sam gledao kad je izašao tamo 1996 iz videoteke. Bio mi je bezveze.
Rekli su mi "premlad si ne kužiš". Ok. Gledao opet 2002. Opet mi je bio glup. "I dalje si premlad rekoše mi.". Gledao ga opet 2013 i ove godine. I dalje mi je glup. Bla bla bla bla bla cijeli jebeni film. Ali glumačka postava je super. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
kolko puta onda gledaš filmove koji su ti dobri? :D
|
bi li se moglo Pulp Fiction i Once upon a time in Hollywood staviti u kategoriju "pop culture" filmova?
Pulp fiction sam zadnji put gledao prije par godina i isto mi nije nesto ekstra. Pa mozda treba poznavat puno toga ili nesto odredeno, kao za OUTH, da bi se shvatilo sve :shrug: Od Tarantinovih filmova, najbolji mi je Hateful eight, zaplet i stvaranje napetosti su (meni) vrh. lol @mamutarka |
Obzirom da volim Coen Brothers, rijetka prilika da se složim s Brkom u ovom dijelu 😁
Pulp fiction sam gledao par puta iz sličnih razloga, da ga shvatim jel' , ne ide. Nikako. Reservoir dogs, inglorious bastards su mi olični, a i Kill Bill mi je dobar. Tako da, ovo mi je videoteka naslov, nadam se dobar. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Matrix 4 najavljen, Keanu se vraća :)
|
|
Pa vec jesu. Prvi film je bio wow, drugi a pogotovo treci je bio meh. Zar se nisu na kraju treceg pomirili ljudi i strojevi?
Sto ce sad u bit u cetvrtom? Neo i Trinity su se "uzeli", imaju djecu, psa, kucu, kredit (u svicarcima)... I onda shvate da su u matrixu unutar matrixa (Inception) :D Meni su rebooteovi izvlacenje love iz poznatih fransiza. Ono ok, ljudi ce pogledati, oni zaraditi i svi vise manje sretni. |
Barem ce ovaj put cure biti redatelji i scenaristi :D
|
Otkriveno ime i radnja novog JB Tit... sorry, 007 :D
https://net.hr/hot/film/vise-se-ne-d...-jamesu-bondu/ |
Jel ima neka dobra komedija za pogledat? Al' da je dobra, ne kao Avengers :D
|
|
Thx, mogao si naci i nesto novijeg datuma :D Al' mislim da nisam gledao.
|
Meni je The Professor bio sasvim OK https://www.imdb.com/title/tt6865690/?ref_=fn_al_tt_1
Mislim da je podcijenjen. |
The Hustle, 2019, odličan za opuštanje
https://m.imdb.com/title/tt1298644/ Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk |
Citiraj:
Kod Tarantina je to fascinantno... nije istina šta se povlači priča "ako ga voliš, voliš sve od njega, a ako ga ne voliš mrziš taj đir filmova"... Meni su recimo Pulp Fiction i Reservoir Dogs remek djela... Four Rooms na neki svoj čudan način dobar film, ismija san se dosta... Jackie Brown mi je odličan... Čak mi je Deathproof dobar film... A onda dolazimo do sljedećih... Django, Hatefull 8 i Inglorious basterds su mi prosječni filmovi... Znači onako, ok čisto solidni al ništa specijalno... a Kill Bill-ovi su mi baš totalno smeće... Sve je do ukusa ljudi... zato neznan šta očekivat od ovog novoga iako san čua masu loših komentara, više razočaranih nego zadovoljnih |
Citiraj:
|
Po meni četvrti može biti samo nekakav prequel. Ili će se praviti da se kraj trojke nije dogodio pa nastaviti u duhu Santa Barbare.
Što se tiče tarantinovih filmova, ima tu svačega. Meni da nije valjao, jedino mi je Inglorious Basterds bio baš loš ili možda poštenije rečeno, nezanimljiv. Onih par starijih su dobri u kontekstu svog vremena, Killbillovi su dobri za to što jesu, Dango i Deathproof su mi odlični dok su mi Pulp Fiction i Hateful Eight prava remekdjela. Ovaj zadnji budemo vidjeli što i kako. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |