![]() |
Citiraj:
|
Neko uvozio auto iz slovenije?
Ima iskustva sa ovim prodavacem? |
nemoj francuza, pricaju ljudi da se jako kvare :D
|
Citiraj:
Ti si imao sreću jer ti nije riknuo, za razliku od svih ostalih. Postoje i SMF i ljudi ih sve češće stavljaju umjesto DMF (pa se žale na vibracije) |
meni je ošo dvomaseni nakon 80k
1.6 robotizirani automatik |
Citiraj:
Ima stari francuza 1.4 8v, vec skoro 16g pa mu nije nista oslo. Svakih 1g mijenja ulje i filtere i napravio je 2x veliki servis. Toci i vozi. |
Citiraj:
Ali probao sam i puno, puno sporije i gore mjenjace i s vremenom naucio cijeniti ovog. Nije najbrzi, ali je dovoljno brz, uglađen i eto...radi već 300k km bez problema. Zbuni se samo u trenutku kad zeli promijeniti u visu brzinu stisnes gas i iniciras kickdown pa onda zna zatresti. Izgleda da mu je AWF8F45 nasljednik. @jed2i Cemu sad mijenjati ulje ako nije dirano 300k km, samo cemo preplasit mjenjac. :D Ima jos zivota u njemu, a ako se razleti metnut cemo novi i novcano ce izaci na isto. Samo ce bit novi mjenjac. Interesting, on je jedino sto se nije razletilo na tom autu. Trebam kontaktirat Zak Renault i pitat ih dal mi mogu poslat svu povijest odrzavanja Lagune. Zanima me kad je mijenjan i ako je mijenjan zamasnjak skupa s kvacilom. Sad sam na 265k km. |
EGS je ok ako ces manualno saltat brzine i pritom pustit gas. Tako kazu...
|
Citiraj:
|
Ja isto imam nekog Domagoja u bookmarksima, možda je isti. Nije mi ništa radio, al vidio radove na netu pa zabilježio. Znam da je odlično radio i da nije bio skup.
|
Bio je povoljniji dosta od matusa i sličnih, a radi super.
|
Matus je radio mom kolegi, rezultat je bio jako dobar. :)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A je, ima i u tome nesto :D |
Baš su dobre vure, samo fali jedna od turba.
To je 1.2 8V u podu? |
S obzirom na "ljepotu", vjerojatno FIAT. Novi Fico?
|
Bio u svatovima i više nemam sirenu. Golf 5 je u pitanju. Jel to neki easy-fix ili je zaje**ncija?
|
osigurač, relej, sirena, prekid u žicama ili prekidaču :)
Pa kreni jednostavnim putem, provjeri osigurač, i trubu spoji direktno na aku pa vidi da li svira |
Utjeha mi je da nije promijenila zvuk prije prestanka rada. Vjerojatno se nije otopila. Morati ću tim redom provjeriti sve.
|
Citiraj:
|
@Wolverine, koji auto ima takve cajgere? Moram priznat da to nisam vidio još :)
Izgleda mi ko nekaj iz Need for Speed, a takva je i potrošnja :) |
Citiraj:
Ako nije promijenila zvuk osigurac ili relej |
Citiraj:
|
Citiraj:
A, što bi trebali? Mirno i u tišini otići u salu, a možda bolje direkt doma? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa.
Treba mi preporuka za ljetne gume za auto od stare. Suzuki Swift 2012, 175/65/15. Sve "premium" marke su oko 400kn komad u Furlana, no ne znam za ta manja auta sto je najbolji izbor. Hvala Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
Citiraj:
Auto se koristi za dostave i tonsu onak relacije od po koji kilometar. I tak jasno automatik i noga u podu :D S punim tankom ima range jedva 300 km :lol2: No ok. To nije nista cudno. Meni je vece iznenadenje bilo kad sam istu relaciju od stotinjak km otvorene ceste prosao Priusom C i Mustangom GT. Na kraju ispalo da im je potrosnja bila skoro ista. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:25. |