![]() |
Citiraj:
|
|
Evo cime se djeca na faks voze :D
UBC N oznacava mladog vozaca tj vozaca s manje od dvije godine iskustva :D ![]() ![]() 20mb image hosting |
Što to slovo N njemu znači, očito nema nikavih ogreničenja radi toga kad vozi takav auto?
Jel ko i kod nas nekad ograničenja brzine, noćnog izlaska itd? Ili je to replika sa 50ccm motorom i 3ks hehehe |
Citiraj:
Osobno sam vidio tri razlicita Aventadora (od cega jedan rasturen), dva Gallarda, jedan 650s jedan Mp4-12c jedan DB9.... Dosta je ljudi tu u pravilu protiv toga da klinci voze takve aute al jebat ga. Ima se moze se. Pobogu pa godisnja premija osiguranja za Aventador kosta ko nov Ford Focus :D http://www.icbc.com/driver-licensing...licensing.aspx |
Citiraj:
|
Vidiš, odlično riješen sustav praćenja vozača još od 16 godina.
|
|
Dečki jel itko zainteresiran za Renault Megane coupe 1,6 16V, 70 000km, u jako dobrom stanju, 2010 godište?
|
Citiraj:
moj 1.2 16v od izmjene do izmjene niti kockica... |
šta ja znam... 90k ima, ne znam koliko je prošlo km, a godina par :D
|
dok buš kupoval novi, obavezno u oglas za clia napiši redovito održavan :D
|
tak jasno uz obaveznu napomenu vozila žena (dakle kuplung te čeka), nikad penjan na rinzole (dakle ovjes te čeka), nikad ganjan (dakle laž) :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sys ima tesku nogu na gasu. Vise puta se pisalo o tome u ovoj temi. Dobro se taj klinjo i drzi s obzirom na sve :) Cak ni ne vjerujem da je njegova voznja u crvenom kriva za to, vjerojatno je zena kriva.
Danas sam ostavil auto u autopraoni i za 150kn su mi sredili cijeli auto. Poljepili sve platike iz vana, zavaraili drzac za ruku kaj je otpal i ispolirali mrlju od sovinog govna na haubi.. Sad je auto ko nov osim par ogrebotina na braniku. Bit ce ga gust prodavat.. |
Citiraj:
A onda Kremenko style, možda i Clio malo živne pa actually povjerujem u ovu priču o ganjanju :D |
Citiraj:
|
ma super se klijo drži, nema greške ;)
|
Citiraj:
Ti clijaci su valjda najbolji mali autic za uzet po pitanju odrzavanja, a i lijepo se voze. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D:D |
@icy... oštro oko nema šta ;)
oni su radili prvi veliki servis, sad je trebao prije jedno pol godine frend raditi mali servis nakon tko zna koliko godina i reko da je on sada zrel za veliki servis, pa sam odustao od toga jer kaj bi ja sebi troška delal jel :D nego otkada promijenio ulje nešto smrducka u kabini i to ono random ujutro kad upalim na neke neidentificirane mirise, ajde reko zapalim tu i tamo pljugu pa povuklo, ali ono skroz drugi mirisi... danas radio malo veću rutu i smrdi nutra na bengu onak fajn, ma reko ajde kad sam kupio žarulje da vidim ja motor da baš ne izgorim u vožnji ako benga curi negdje, kadli ono - clio vozio sa poklopcem ulja između dva čreva klime i otklopljen skroz... u to sam odmah shvatio da zašto se poklopili čudni mirisi i dotakanje ulja :D konj :D |
Citiraj:
|
Hahahah pa ne mogu vjerovat kakve komedije s tobom. :roller:
Ajde neka sad je bar dobio malo friškog ulja..:D |
clio i dalje postojan :D
stvarno mislim da taj auto mora napisat putopis o meni vrlo vjerovatno ne bi bio pozitivan :D |
Valeo set kvacila i taj mitski plivajuci zamajac za 1.6 HDI... 6000kn s ugradnjom. Je li to razumna cijena u danasnje vrijeme? :D
|
Citiraj:
Neki dan sam opal u grabu sa Meganom, iso sam se gurat izmedu kamiona radova na cesti i kanala za vodu. Nisam se sam mogao izvuc jer je propala moja strana u kanal, zasro sam auto blatom svjetski, taj dan je padal kisa ko luda. Na kraju me izvuko kombi od radova na cesti i bio sam u blatu do koljena. Vec drugi put montiram onu kuku za vucu na Megane, svida mi se taj sistem vise od onih ispod auta btw... |
dvomaseni zamašnjak, set kvačila i potisni ležaj sve valeo mene ispalo oko 4k samo dijelovi
6000kn je ok cijena za sve |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |