![]() |
ocekujte poboljsanja u brzini kod optime ;) trebalo bi se vec osjetit (ne mislim na povecanje DLa)
|
Citiraj:
|
pozz all, evo samo me zanima jel' se vama mozda iskljucila ona opcija "timeshifting" na OptiTV-u, tj. vracanje programa koji je bio recimo prije 2-3h.
Ja vise niti na jednom programu nemam tu opciju :/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
upravo to, da |
Napokon! Vec sam mislil da nebum dozivel to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma vec sam zvao i preusmjerila mi neka njihova poziv i niko se nije javlja 10 min, al' nazvat cu sutra.. |
kako vam ucitava yt subotom i nedjeljom? nema nekog prvila koji dan ali obicno tim danima skruseno cekam po 20min da ucita video od 3min.
|
Prije mi se ništ nije učitavalo kak spada, sad od kad su složili radi :D, samo na yt svejedno znaju neki videi štekat, al to je onda vjerojatno do yt, ako neki lete, a neki jednostavno puzaju.
|
To je do youtubea, meni doma na iskonu isto pol filmica steka.
@ ojpi - ajd sad javi ako ce bit problema navecer |
E ljudi, evo iman problem ovaj gore navedeni, timeshifting tj, gledanje programa koji je bio prije par sati mi je jednostavno nestao.
Zvao sam ih danas oko 18 i oko 20 ali niko mi se ne javlja. Pa eto zanima me ima li mozda netko slican problem i ima li nekih mogucih rjesenja :/ ? |
Dali si ukinuo snimalicu?
|
Ono sto se placa 8kn pa mozes snimat 10 sati u mjesecu ?
To da jer mi je bespotrebno, ali moze bit zbog toga ? ali bas onu pravu snimalicu sta si sam narucia, a ne automatski dobia nisam nikad ni ima. |
Koju WiFi antenu odabrati?
Pozdrav svima,
za 20-ak dana mi stiže novi ruter poštom iz Optime, ono šta mene zanima jeste sljedeće; trebao bi staviti dobru ali ne usmjerenu antenu na taj wifi ruter kako bi imao signala, i to dobroga po cijeloj kući. Mislim da ću dobiti neku malenu antenicu, onu 5dbi sa tim ruterom pa sam je mislio zamjeniti s ovakim nečim (prije sam koristio onu od 10dbi i pokazala se kao bolja naspram ove od 5dbi): http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-20dBi...ht_4903wt_1140 šta mislite o toj ideji i kako bi bilo najbolje to izvesti? a da nije opet skupo :D usput, koje rutere šalje ovih dana optima? zaboravio sam njih pitati kada sam telefonirao :chears: |
Ukidanjem snimalice se gubi i timeshift... Moraš imati osnovnu snimalicu, tu za 10tak kn.
|
To se i meni dogodilo. Zvao sam da mi ukinu snimalicu i izgubio timeshift. Zovi, ali od 1.4. ce ti ukljucit. :D
|
eh, jebga, nisam znao..
Hvala puno na pomoci :D |
a jesi siguran da se antena moze zamjeniti na ruteru?Ima nekih rutera gdje je nemoguce mjenjati antenu bez modifikacija tipa uradi sam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop...roductID=10737 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim konkretno npr, NBA se igra u 3:30 iza ponoci, ne da mi se cekat i jel sad ja to mogu snimit ili ? |
Da. Kako, neznam jer nisam nikad ukljucivao snimanje. :D
|
Citiraj:
Isti odgovor i od mene :), nikad nisam snimao. |
Citiraj:
Prije tjedan dana stigao mi TP LINK TD-8961NB. Par dana kasnije frend dobio isti. Znači to sad dilaju. I čudo ima dvije antenice i mogu se skidati. Eto, u slučaju da nisi do sada uspio saznati koji ruter dilaju. Doduše, ni ja nisam ništa posebno pitao o ruteru tako da možda čak i imaju nešto drugo u ponudi. Ništa, prouči ovoga pa vidi da li ti odgovara, a možeš onda njih nazvati i vidjeti imaju li šta drugo. Nisam baš siguran, ali mislim da sam čitao da je netko spominjao neki Sagem ili tako nešto. Pojma... ..........EDIT.......... I ja ga još upoznajem pa sad ovo pročitah na stranicama proizvođača: Citiraj:
Nda...sad bi i na lapu i na desktopu trebalo imati wireless adaptere koji podržavaju 802.11n standard. Onda bi to, kao, bilo 15x brže i 5x jače. Moš mislit... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
standard 802.11b i 802.11 g signal bacaju oko 35 m (u zatvorenom prostoru ) iako ta vrijednost varira kako svi znamo i do jako malih razdaljina. Standard 802.11 n bi trebao oko 70 m baciti signal u zatvorenim prostorima. Ako gledamo brzinu povezivanja između adsl uređaja i bežične kartice 802.11 b je do 11 Mbita, 802.11 g je do 54 Mbita a 802.11 n je do 150 Mbita |
hvala ljudi :) sada sam ih nazvao i kažu da ovisi o radnom nalogu koji ću ruter dobiti lol :) rekao sam im, u svakom slučaju, ako ne bude radilo kako treba, tj. signal bude bio preslab da ću im ga poslati nazad i zatražiti drugi ruter... jebali ih ruteri s unutarnjim antenama :D poslao sam i više mailova dali bi ikako mogao dobiti taj ruter pa ćemo viditi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Glup mi je taj njegov odgovor da ti ne može reći koji ćeš ruter dobiti pogotovo zato jer ti taj ruter kupuješ. Tj. u mom slučaju je tako. Ja sam na T-Com liniji, ali sam nedavno prešao na Optimu i u ugovoru sam imao opciju da kupim ruter i jednokratno ga platim 109kn (čini mi se) ili da ga plaćam "pomalo" dok god ne istekne valjda taj početni ugovor od 2 godine.
Naravno, odlučio sam se za prvu varijantu (pogotovo zato jer kao novi korisnik imam popust na pretplatu prva 3 mjeseca tako da ću tom uštedom zapravo platiti ruter). Ako je i kod tebe isti slučaj vjerujem da imaš pravo na izbor rutera jer ne mogu ti nešto prodavati, a ne reći ti šta zapravo kupuješ. Bzvz. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koristim Optimu skoro 3 godine i radi non stop bez problema. :chears: optidsl 2/256 http://www.speedtest.net/result/1824116097.png Upload je trenutno zauzet pa nije 100% |
Jedna kulturna zamolba prije će uroditi plodom nego prijetnje :) kao što je slučaj i kod kolege ALiEN17 :).
|
Baš imam problema sa optimom,naime zadnja 3 mj. mi stalno previše računaju,tj. ne obračunavaju O2 paket,nego paket koji sam imao prije 5god. 1024/256..Zvao sam ih jedno 50 puta,lijepo i pristojno objasnio ali više nema smisla..Kažu mi da je sve uredu i da će rješiti i da će doći normalan račun međutim evo danas opet došao 251kn a trebao doći 180kn..Imam O2 paket 500min 4mbit flat..Šta napravit,jel vrijedi pisat? Jel mogu raskinut ugovor?
|
Neznam da li ima već napisano ali mi se neda čitati toliko stranica (već sam previše čitao o H1) pa da pitam: da li mogu imati fiksni telefon na t-com + internet od optime pošto je kod mene samo infrastuktura od t-coma? Kada bi ta kombinacija bila moguća koliko bih plaćao? Možda samo 75 kn za telefon t-comu + samo onoliko koliko dođe određeni paket za internet ili tu ima još kakvih troškova?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:56. |