![]() |
ponovno pogledao Borata(2006)
gotov sam,remek djelo:D |
Uvatila me volja za supernatural pa ima neko neki dobar film tipa nekih mutacija, supermoci i toga. Nesto ko ghost rider ili film kao igra Prototype
|
Citiraj:
|
Našao sam nešto vrhunski: http://www.imdb.com/title/tt1226774/
Umirao sam od smijeha. Vrhunsko britansko-američko ruganje politici. Obavezno pogledati. Lt. Gen. George Miller: Twelve thousand troops. But that's not enough. That's the amount that are going to die. And at the end of a war you need some soldiers left, really, or else it looks like you've lost. Jamie MacDonald: You think that's his real name? Iceman? To Mr. and Mrs. Man, a son... Ice? itd... :roller::care: |
Citiraj:
http://www.michaelbay.com/newsblog/f...c71f3-558.html http://www.transformersmovie.com/ |
Citiraj:
Popizdit ću :( |
ne brini se....vec krajem rujna ocekuj DVD-SCR....uvjek tako bude....ali cekat cu ja 1080p da to pogledam...:D.....
|
Maloprije pogledal Perfume: The story of a Murderer (2006), jedan od boljih kojih sam vidio u zadnje vrijeme. Zanimljiva radnja i dobra glumačka postava, obavezno pogledati :goood:
|
Zar je gi joe tolko los? :(
meni je zadnjih par dana bilo dosadno pa sam pogledala sve star warse. tko ih ne bi volio... i nightmarwe before christmas... obozavam burtona |
http://www.youtube.com/watch?v=Wo-gGes6qig
Robogeisha LOL WTF!? :roller::D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledah GI Joe prije koju minutu u kinu. Prebrutalan film - akcija od prve do zadnje minute. Ne znam s cim bi ga uopce usporedio.
Al n kuzim zasto su prvih 10 min totalno klonirali Iron Mana. |
Stiglo mi je nešto HD materijala :D !
Grand Torino Watchmen Wolverine....niš nisam od toga gledal pa neznam kaj da sad za laku noć Hrvatska pogledam... E da, jel ko ima u kolekciji Star Wars I-VI , u HD kvaliteti...muhahaha samo da nađem vremena i maraton počinje! :D |
Wolverine i nije baš pretjerano dobar film 5/10
Watchmen je solidan 7,5/10 Grand Torino 8,5/10 BTW Watchmen traje skoro 3 sata pa bi ga gledao skoro do 4 ujutro ako sada kreneš ! |
Wolwerine je smeće.
Watchmen je prejeben. Ako nemaš Directors Cut, nabavi to pa gledaj. Malkice više od 3 sata.:D Gran Torino je jebeno vrhunski, pravi za laku noć. Na kraju filma Clint izvodi jednu pjesmu, taman za zaspat :) |
Eto, ipak pogledao Wolwerinea!
Watchmen kolko ste rekli mi je bil malo predug za ove sate, Grandt Torino svi hvalite pa ću ga pogledat s curom kad dođe :), i izbor pao na W. Meni je film oke, realno gledano prema ostatku trilogije! Sve se sazna, nema happy enda...po meni je dobil malo veću ocijenu pošto mi je glumac oke a i volim MARVEL- filmove! Al kaj je da je, previše su tog smeča oko borbi nametali, pogotovo na početku Wade i onaj lik s pištoljima, to je tolko bilo dripanja s efektima i neznam čime ne da mi se počelo bljuvat, lik s dva pištolja skoči u zrak i s neba popadaju mrtvi crnci ko banane! Al dobro da dalje toga nije bili, ne u tolkoj mjeri! 6,5/10 P.S--pa kaj se radi u tom wačmenu da traje 3h+? Jel ne dosadi ni u jednom trenu...? |
Citiraj:
|
Moja preporuka je da prije gledanja Watchmena malo na Wikipediji pogledaš o čemu se, u glavnim crtama, radi u stripu, jer film, mada traje 3 sata ne može sve pojasnit. Zato dolazi 4satna verzija. Jedva čekam :).
|
evo zanima me ako ima u hrv imax kino...ako ne gdje nam je najbliže i ako ima neki popis imax kina posto ja nisam naso....
|
Citiraj:
|
prema službenoj IMAX stranici - Graz ;)
http://www.imagesforme.com/out.php/i662062_SNAG0009.jpg Službena stranica - http://www.imax-austria.at/ |
|
pogledao Gran Torino - izvrstan film, 10/10 :beer: malo akcije, komedija i drama.
Green Street Hooligans, prvi i drugi dio. Prvi mi je puno, puno bolji (iako je u drugom zesci "fajt"), puno bolja atmosfera i radnja dok se u drugom sve odvija u jednom zatvoru i vise orijetirano samo na mlaćenje. Prvi dio - 7/10 Drugi dio - 4/10 |
max tv je nicim izazvan odlucio snimit recruit s al pacinom i colin farellom
pa reko da vidim, dobar film, al nista me nije iznenadilo. pacino poslovicno dobar. |
joj šta sam jučer gledao
where the buffalo roam po knjizi kaj je onaj tompson napiso prije strah i prijezir u LA ne glumi ga johnny depp nego bill murray predobro a odvjetnika mu glumi onaj stari od raymonda koji carevi |
Yup, preezakon film ... Fear and Loathing je super ali Bill Murray je car :care:
|
Pogledao film Fighting. Niš posebno. Može se pogledata, ali to je sve. Očekivao sam više.
6/10 |
Sinoć pogledao Metastaze, OK film ali nekako mi se čini nedorađeno i prekratko sve to, kao da sam pogledao pola poštenog filma, bolje da su malo razvukli radnju filma i obogatili scenarij još ponekim događajem sa strane, po meni ideja koja se prenosila na film s knjige je pomalo nedorečena.
Ocjena: 3/5 |
Citiraj:
Jebeno dugo traje, i moglo se to krače napraviti kak se i radi inače, al ovako je savršeno, sve je objašnjeno svaki lik i sve! Odličan film, odličan završetak. Samo me zanima, jel ima šansa za nastavak ili je to to, jel ima još koja radnja? |
E,jel kani taj District9 u kina kodnas? nema ga ni u najavama
|
Pogledao District 9, preodličan film, niti jedan jedini klišej, neočekivani obrati, jednostavno originalno što se ne bi reklo s obzirom na temu filma... Jedino mi je malo glupo što ljudi razumiju vanzemaljce, taj dio uopće nisu objasnili :stoopid:. Sve u svemu film godine po meni :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ali, ima u susjednim zemljama nekim za pogledat etc. Vec sam napisao pod SF filmove i serije... ali nisam dobio niti jedan response. Ukratko. Film mi je najvece iznenadjenje koje sam ikad dozivio, a da se tice SF filma. Odmah mi je usao u top 5 SF filmova koje sam ikad gledao. Nadam se da ce zakopati ono gofno od Star Treka (mislim na ovogodisnji film naravno) i pokupiti nagrade ove godine. Ocjena filma 9/10. Jedva cekam 1080P verziju da izadje! |
Prema ovome District9 će biti samo tamo nekom Movieplexu, ništa od ostalih kina
|
Citiraj:
All in all, ovo "samo" možeš reći i kada se prikazuje "samo" u Cinestaru :P hehehe (Meni još uvijek najdraže Zagreb) šmrc |
Aha,spas Kaptol centra kao kina :) sve jasno....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se za District 9, ponajbolji SF posljednjih par godina. Najžalosnije je da ako se zamijene alieni iz filma sa ljudima, dobiva se stanje vrlo blizu stvarnom.
Ništa, čeka se dobar 1080p da upotpunim kolekciju :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |