![]() |
Citiraj:
Raifaissen, erste, zaba, OTP, HPB, addiko, pbz... Uvijek je moguće da se to promijeni, a nisam već par mjeseci dizao. Njihova Visa prolazi samo na nekoliko bankomata bez naknade. I naravno, računaj da na free accountu imaš limit od 200€ ili 5 dizanja na bankomatima mjesečno. Na plaćenima više. |
Citiraj:
Došlo mi je danas godišnje izvješće o naknadama od revoluta. Čini se da sam im prošle godine poplaćao oko 93€ naknada. Većina se odnosina Metal i Premium planove, 6€ dostava prve kartice i par centi naknada kad sam jednom konvertirao pare na vikend :) Dosta više nego što sam ostavio ovdje kod "domaće banke". ALI, imao sam preko 450€ cashbacka na revolutu jer sam dosta smještaja i dodatnih sadržaja rezervirao i platio preko njihove aplikacije (cashback 10% na Metal planu za stays i experiences), koristio sam karticu u nekoliko zemalja s boljim tečajem nego bilo koja banka u HR (i to po postavljenom stop i limit orderu), dizao sam keš na raznim bankomatima, obavio hrpu online kupovine s jednokratnim karticama, iskoristio Mastercard World Elite pogodnosti pošto njihov Metal mastercard spada pod taj rang, imao njihovo putno osiguranje uključeno u Metal planu (tad su imali allianz i pokrivaju cijeli svijet s boljim uvjetima nego putna osiguranja naših osiguravajućih kuća). Tak da eto, naplate dobro te svoje pretplate, vjerojatno većina ljudi to ne iskoristi u potpunosti. Znam i jednog koji je uzeo Metal pretplatu na dva mjeseca samo da dobije metalnu karticu :D |
Citiraj:
da je danas digao na visu sa zabinog bankomata lovu bez naknade. Za limit znam, a za 5x dizanja love mjesećno sam zaboravio, hvala. :D |
Bas gledam dokument za 2023., kod mene 4.52 eur, 3 eur za cash withdrawal - allowance exceeded, 1.52 za fee for currency conversion over weekend. Neka sam ih pogura malo, zasluzili su. :)
|
Evo neko je spominja kako moze revolut funkcionirat da nista ne naplacuje, bome meni u 2023 20 eura vikend konverzije, 2022 16, 2021 10, fino se i toga skupi
|
Bome, 5 eura sam im dao... Od 2020 do kraja 2023 ^^
|
A bitce online kupovine vikendom....
|
Meni su blokirali račun zbog tog nekog poreznog broja.
Izbacuje mi da ukucam neki pin od 11 znamenki. Šta je to? |
Oib
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Dal da im kucam oiv pitanje se nameće |
Vec si svakako da osobnu i oib pri kreiranju accounta, realno ne mozes pobic od toga a da nastavis koristit uslugu...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ovo za metalnu karticu. Kad je ukinuo plan kartica ostala i dalje radi ili je ponistena? |
Citiraj:
|
Plaćate naknadu za prijevremeni prekid Premium i Metal plana.
Čisto da se zna. Uzeo sam i ja bio premium za putno osiguranje... |
Citiraj:
|
Revolut mi nudi 2 mjeseca mukte premium
Pretpostavljam da ne dobivam metal karticu samo ak uzmem ta dva mjeseca premiuma? |
hm metal card je na metal planu mislim
|
Premium je plastična kartica, samo ima opciju biranja tri boje.
Metalna je u metal planu. Uzeo sam onu Anthony Joshua svjetleću kad je bila. Doma mi je u ladici. Ni ovu običnu se ne sjećam kad sam je izvadio iz novčanika. Sve mobitelom plaćam. Ne dam novce za karticu, a i od ovog Premiuma ne vidim neke koristi. Isto sam aktivirao dva mjeseca free, nikakve benefite ne vidim osim ako ako nekome nešto znači onih par subscriptiona koji dolaze u tome. |
ja sam platio oko 500kn metal karticu, bila je fora da uzmeš metal i otkažeš, ali platiš penale brutalne
isto stoji u ladici :D |
Nakon sta mi istekne dva mukte mjeseca Premiuma, mogu otkazati premium a kartica ce i dalje biti za upotrebu?
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
A u k:D
|
Provjeri, mislim da možeš otkazati besplatno unutar dva mjeseca.
|
Ako baš hoćeš premium karticu imaš za kupiti kod njih 24k gold plated za 60 eura, bez ikakvih ugovora i obveza...
|
Moram platit samo 2 mjeseca pretplate, tj 18 eura.
|
"Ovo je tekući plan, a mjesečne naknade za pretplatu na Premium plan automatski će se primjenjivati nakon probnog razdoblja.
Možete besplatno otkazati u bilo kojem trenutku prije kraja besplatnog probnog razdoblja, ali naplatit će vam se bilo koja naručena kartica i dostava" Ne moraš. Samo karticu koju si naručio... Btw ja dobio 3 mjeseca.. |
Na chatu mi je reklo da mogu besplatno terminirati karticu, tada nista ne placam
ako je zelim ostaviti i koristit ali downgradeati plan sa Premium na Standard, onda placam 2 mjesecne pretplate, to je 18 eura. |
Di idem kad želim platiti neki nalog za plaćanje? tipa HEP, Voda ovo ono? Glup sam i nigdje ne vidim kako idu plaćanja ovakvog tipa
|
Dolje na sredini Transfers
Gore desno na New i dalje izabereš kud i kako. Barem taj dio nije zabijen u menije. Inače, od jučer su dostupni Revolut eSIM. Nude lokalne, regionalne i globalne i to po ok cijenama. Konkuriraju Airalu |
Citiraj:
|
Nisam primjetio to nigdje. Ako imaju, super! Dobro će doći za put izvan EU.
|
Citiraj:
Valjda je pitanje vremena kad će pustiti i ostalima https://i.postimg.cc/9zSdd7bP/temp-Imagebno2-Lk.avif https://i.postimg.cc/F11bkZys/temp-Image-Hd-Kdk-D.avif |
Ovo je top potez
|
Nisam još koristio Revolut van euro zone pa imam pitanja, početničkih...
Konverziju je najbolje napraviti tijekom tjedna, radni dani za manju proviziju? Kad imam novce u drugoj valuti na računu onda mi kod plaćanja skine iz te valute automatski ili moram nešto namjestiti? Da ne plaćam konverziju iz euro u tu valutu... Hvala. |
Da i da
|
Citiraj:
|
A jel plaća ko režije u tuđe ime (podstanari itd) jel bude tu problema kod plaćanja revolutom? Ono kad ne piše stvarni dužnik ovo ono...
|
Citiraj:
|
Na koju foru nasi povezu tebe i treću osobu (mamu npr) kad revo nema ni poziv na broj ni stvarnog dužnika? To je ono poziv na sranje prije ili kasnije da se mene pita...
Sent using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |