![]() |
Citiraj:
Moj frend vozi samsung sat i pixel watch, tako da sam 100% siguran da se može. Ne znam kako niti znaš išta o tome, ali znam da je zadrt fan Samsung mobova i da je nedugo kupio Pixel watch. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan je sat i jedan je mob. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi probao uopce? Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Pitam zato je je na GSMA pisalo da će Pixel Watch raditi isključivo sa Pixelima.
Što se tiče satova, iako po struci elektro inženjer, zadrti sam fan mehaničkih automatik satova bez obzira na njihove mane (masa, nepreciznost koja se povećava s vremenom, potreba za redovitim čišćenjem, cijena,...). Taga, Omegu i Brajkana već imam. Rolja mi je slijedeća akvizicija na koju ciljam. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav, imam problem s novim Garmin Vivoactive 4S satom. Odspoji se s mobitela i neće se spojiti ponovno dok se ne uđe u Garmin Connect.
Mob je Huawei P30. |
Pisem malo napamet ali vjerovatno ti mob ubije u procesima taj garmin connect i onda izgube konekciju.
Trebao bi ga zaključati u ramu + mu maknuti uštedu energije na toj aplikaciji. |
|
Zna li netko da li Samsung Watch 5 radi sa Honorm 70?
|
Citiraj:
|
Pomalo glupo pitanje, ali nemam iskustva s pametnim satovima.
hoću klincu kupiti sat da mi se može javiti poslije škole ili slično. Znam da sim kartice itu u te satove. Jel satovi koriste pozive , sms.? Kako funkcioniraju poruke preko satova, jel moguće koristiti watsup samo ili internet pozive, moguća aktivacija samo interneta na sim kartici ili? Hvala, znam da je debilno noob pitanje, ali neda mi se hodat do dućana i ispitivat ko neki penzić. |
Citiraj:
Dječji pametni sat tipa Myki je fora jer ima mogućnost poziva (jednostavno sučelje, velike ikone sa touchscreen podrškom), SOS poziva, nema whatsapp i whatsapp pozive ali ima GPS i app koji roditelj instalira na mob i može pratiti kretnje djeteta vrlo precizno te se može ograničiti područje kretanja pa onda svira alarm na mobu roditelja ako se to pređe itd. |
E-sim podrska postoji (A1 i tomato koliko pamtim), ali ne postoji vise multi sim (da koristis isti broj na vise uredjaja).
|
Citiraj:
Ma to mi nešto i treba, ne želim mu mobitel dati, a ovo je meni bacanje love, no nek služi svrsi. Pozivi se odvijaju preko čega ako nema e-sim??? edit: vidim da je preko sim kartice. Mi smo doma svi preko bon bona, pa bi mu uzeo sim karticu, znači aktivirat pozive pod obavezno da može zvati i internet. Ili ako sam dobro shvatio, ovaj myki ide sve preko neta, pozivi i slično sve ide preko app-a Jel ima kakva slična solucija osim tog mykija, mali ima 9 godina. tak da nije nekaj bebasto. |
Imaš i ove modele:
https://neutrinomobile.hr/forever-sm...-500-blue.html https://neutrinomobile.hr/360-kids-s...h-e1-blue.html Ovaj prvi je frend uzeo za kćer (rozu verziju) i zadovoljan je. Drugu varijantu je dobila moja kćer za Božić od kume, tako da ne koristim dugo, ali isto sam zadovoljan. Ubacio sam joj Tomato sim karticu na bonove (40kn/mj) i super radi, GPS je zadovoljavajuć, čim izađe van zadane zone, meni javi na mob. Pozivi su super, dok video poziv je malo trzav. Poruke može slati preko tog appa njihovog |
Citiraj:
|
Hvala dečki, budem se već snašao, puno ste pomogli.
|
Neznam dal je adekvatna tema,pa ako nije moja isprika.
Imam problem,tj žena za samsung galaxy watch active 2. Bili za vikend u toplicama,i sad se počeo navečer blesirati,pali se i gasi ekran,touch random prihvati,mijenjaju se boje na ekranu. E sad,vjerovatno je nekakav vodeni kuršlus,gugl kaže rastaviti i u 99% alkohol utopiti da se korozija riješi,ali ima li to smisla?tj da li je netko to radio? Mijenjao sam ekrane na mobitelima,tako da nekakvog iskustva imam,nisam profić,ali vjerujem da se u servis ne isplati poslati... |
Ak se dobro sjećam, taj sat je samo na papiru water resistent. :(
|
I to je već nešto što nisam znao.
Valjda je galaxy 5 ipak vodootporan? Probat ću tog faličnog spasiti,ako ide dobro,ako ne,ionak je u banani. |
Ima li tko ovdje Huawei GT3, GT3 Pro ili nešto slično?
Kupija sam GT3 Pro 43mm keramički i sat je famozan ali vibracija je praktički neprimjetna čak i kad je stavljena na "Strong". Ne mogu osjetiti uopće osim ako nisam u potpunom miru i tišini. Ukoliko sam negdje vani ili radim nema šanse da se osjeti vibracija. Kako je vama? |
nije dobro, ima mi ga kolega na poslu, vibrira ko i GT2 Pro, sasvim jasno i primjetno.
Za usporedbu, ja na GT2 Pro imam Soft vibration |
Meni je crkla vibra na GT2 Pro nakon godinu i pol.
|
Danas sam kod prijatelja probao GT2 i dosta je jača vibracija tako da ću definitivno sutra zvati servis.
Jedino možda je zbog veličine (43 vs 46mm) pa koriste drugačiji, slabiji motor... |
Citiraj:
|
Gledao sam malo te pametne satove, npr. Samaung Watch 5 kaj je ekipa dobila uz mobitel, cijene vise nego kaj kostaju novi.
|
Citiraj:
|
Pa vidio sam ja i za soma ali 40 nemas ispod 1300-1400 kn a novi je skoro toliko.
https://www.samsung.com/hr/offer/sam...winter_gw_buds |
Citiraj:
|
Ne kužim. Htio sam zeni uzet sat 40 i cijene na njuskalu su razne od 1300 do 1700 kn. Za to imam i u dućanu. 40tica ima malo pa su valjda i cijene veće.
44 možeš nac ispod 1500 kn u webshopu ... |
Citiraj:
40mm - 1499 najjeftiniji. :) Zanimljivo. :D |
Pa eto ... sigurno za 100-200 kn manje se neću ić nalazit s nekima sa njuškala ili plaćat poštarinu i gubit vrijeme.
|
Citiraj:
Nema smisla takve satove za 200EUR kupovati rabljene. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Može preporuka "ženskog" sata koji mjeri otkucaje srca i krvnog tlaka, nekog jeftinijeg/BestBuy za nezahtjevnog korisnika?
|
|
Taj na mjeri tlak.
Koliko znam ima Huawei Watch D jedino od ovih mainstream brandova. Za mjerenje tlaka treba narukvica koja se napumpa tako da baš i nema puno satova koji mogu mjeriti tlak. Ako ti nije to neophodno preporučam Huawei Gt3 Pro 43mm (keramički). Vrlo je elegantan ali nije jeftin, ima EKG, pulsmetar, SpO2, temperaturu i baterija traje značajno dulje nego većini sličnih satova. |
Ali nema tlak ni taj.
Tlakomjer je super za to :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |