![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ekipa koja je cijelu sezonu izgubila 2 utakmice da sad baš u zadnjih 8 utakmica izgubi 3 utakmice - how yes no. |
Stoji ali igraju protiv poprilično jakih ekipa. :)
|
Citiraj:
Mislio sam na ukupni broj postignutih golova u prilično slično odigranih sezona u klubovima različitih la liga.Sam podatak koji si sad naveo,o broju postignutih golova u toj sezoni,govori dali se je igralo oko njega ili ne.Možemo tako do sutra ali skužio si poantu,samo žmiriš :D |
Citiraj:
|
Juve u Firenci razbio Fiorentinu u polufinalu Kupa
3-0 bez Teveza, Pirla, Pogbe, Buffona i Lichtsteinera. :) Smiješi se i četvrta zvjezdica na dresu. Veličanstveno! :goood: |
Jel to jarunski varan pocrvenio? Kako će tema preživjeti bez njegovih prognoza? :D
|
Citiraj:
:( sta je bilo zna li netko? |
Pocrvenio u drugoj temi. Na vašu zalost,morat ćete se sami snalaziti u kladionici.
|
B04:Leno - Hilbert, Toprak, Spahic, Wendell - Bender, Rolfes - Bellarabi, Brandt - Castro - Kießling
FCB:Neuer - Alonso, Dante, Benatia, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller |
real se brani vallecano napada ? izgleda da nema granade svako kolo ? :P
|
Nabijem UEFU na razanj. Vec mi dugo to njihovo treniranje strogoce na nama ide...
|
Citiraj:
|
Skinite varanu ban, kako cemo pratiti nogometni vikend? Kako sad otic u kladionicu a sutra je dvoboj za prvaka machestera?
:D |
Citiraj:
Ovo spominjanje najslabljih ekipa u ligi i tako usporedjujuci lige je krajnje smijesno. Real, Bayern i Barca bi se prosetali kroz PL. Kao sto rade i u domacim ligama. Ponekad bi netko uzeo istima naslov, ali to im se uostalom i danas dogadja. |
Ne znam dal pratiš Barcu i Real ali gostovanja ovih klubova kod ovih slabiji ekipa nečesto završe minimalnom pobjedom sa katastrofalnom igrom i sad zamisli njih među PL ekipama. Mislim smiješno je govorit da bi se Real i Barca prošetali kroz PL. Bayern neću komentirat jer ne pratim bagru.
|
Smijesno zasto? Pa prakticki se vec dugo setaju kroz najjace premierligase. Barca se poigrala sa prvakom te lige, di ovi doslovno nisu imali ni 1% sanse za prolazak. I to dvije sezone za redom. Chelsea koji ce 99,99% biti sljedeci prvak PL-a ispada od PSG-a, i to na domacem terenu gdje su 90min imali igraca vise, a PSG igra i stvara prilike.
Ukratko, moze ti neka liga biti najdraza i najzanimljivija, ali PL definitivno nije najbolja liga. I to vec duze vremena. Ja osobno najvise pratim i gledam bundesligu, bas zato sto mi je najdraza i najzanimljivija (tona atraktivnih golova npr.), ali nikad nisam tvrdio da je najbolja, jer realno - nije. Primera prakticki vlada europom vec par godina. S druge strane, premier ne moze ni prismrditi po rezultatima. U medjusobnim sudarima uglavnom englezi ispadaju. Pod uglavnom, to je valjda u 90% situacija. Jedino gdje se fanovi PL-a love su te smijesne ekipice koje su pri dnu. I tu tvrde da je PL jaca, iako konkretnog dokaza a ni cinjenice za to nemaju. Niti mogu imati, jer medjusobno ne igraju. A mislim da bi ih spanjolci i tu ubili, jer onaj 'stil' (namjerno pod navodnike) nogometa gdje nabijes loptu 50m na napadaca i nadas se najboljem i nije bas pametan. Uostalom, mozemo razglabati ovako 3 godine, no jedini sto vrijedi su brojke na papiru. A one jasno pokazuju iz koje lige dolaze najjaci klubovi unazad par godina. Sve ostalo su bezvezna naklapanja :) |
Pa treba samo pogledati tekmu npr Sunderland-Stoke i skužiš da to moš gledat u Kranjči kad u goste dođe Zadar recimo.
|
Citiraj:
|
Ronaldo zabio iz slobodnjaka, snijeg ce past!
|
Pa jeli moguće?!?!?!
Veliki Juventusić izgubio protiv bankrotirale Parme :D :D :D :D ExtrimPauer na aparatima :lol2: |
Puštena nebitna tekma :)
|
Bravo Sevilla ljubi vas Carlitos :*
|
Ovom Gameiru plaćam janjetinu kod Macole :D
|
Vidi sta se uzjebali :D
Reko idem vidjet rezultat i nekak si mislim ma sigurno je bilo nerjeseno i ko veliki ivan pogodim :D Di su sad oni kaj su cvilili (amdo) da jebes prvenstvo gdje se zna prvak prije zadnjih X kola :D |
|
Citiraj:
|
Danas United VS City :)
Prije toga QPR vs CFC. AJMOOOO CFC! :) |
Ovaj topic je izgubio svu draz. Nema Ivana. Ne znam sta je momak napravio, no vracajte ga. Pod hitno!
|
Drogba u špicu...ccc
|
:D
Ne znam kaj murinjo izvodi ali ovako tekmu neće dobiiti... |
Al je dobio :)
|
Nebu united drugi :D
|
Dobar pocetak :D
|
qrc