![]() |
Gaming Bundle 144Hz Monitor + Grafička Asus Strix GTX 1080 8GB!
https://www.uzishop.hr/home/27076-ga...-graficka.html |
Da li mozete nabavit Xbox One S 1TB?
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk |
Xbox One S 1TB + Playerunknown Battleground = 2.300kn
|
Ima možda neki od dobavljača Benq EW3270U ? Cijena ?
|
Vjerojatno ga uzi može nabaviti za nekih 4500 do 5000 kn.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bok ekipa,
LG V30 (V30+) da li se da nabaviti ili eventualno LG V35? Thnx! |
@Nixsis, nazalost nemamo ga trenutno kod dobavljaca.
Imamo zadnji kom sa akcijskom cijenom 1.999,67 za forumaše, ako nekom treba. :D https://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/2...ddr5-lite.html Edit: Gotovo, otislo. :) |
Xiaomi redmi 5plus..kupljen u 1mj..muci me usb port..prekida punenje..mogu kod vas dofurst za servis ili direkt tamo?
|
Ima sanse za nabavku Bequiet dark base 700 kucista i koja bi cijena bila za forumase?
|
|
Nino ima li šanse za fractalom nano s ? Kontaktiram trgovinu za trgovinom i nitko ga više nema ili ne znaju kada će biti dobavljivo. Hvala na odgovoru
|
Cemo nac negdje po EU. Scimaj me na info@ mail sutra ujutro.
|
imate ikakav info kad bi trebao stić https://www.logitechg.com/en-us/prod...ess-mouse.html
i možda eventualno cijena? :D |
Jos nedostupno, nema informacije kada stize.
Mislim da nema nade da bude ispod 1.200kn :D |
koliko corsair napajanja imaju garanciju u uziju? 2 njihove i može se još na corsair stranici registrirati? sjećam se da corsair, konkretnije rm550x ima 10g gare
|
2 godine u Uziju + ostatak u Corsu.
Sent from Usreo Mobara |
Meni su u jednom drugom dućanu informatičke opreme rekli da ako se ide registrirati preko Corsaira onda od prvog dana sve eventualne kvarove moram rješavati sa njima.
Ne znam da li je tako i u UZI-ju ali treba imati na umu. Ne znam ni dal to uopće smiju po zakonu :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da li dućan smije tako raditi. Rekli su mi da ako registriram preko Corsaira onda dobijem 10g (radilo se o RM650X) ali onda više garanciju ne ostvarujem u dućanu nego isključivo preko Corsaira. No nebitno, totalni je offtopic za temu. |
Neznam sta su ti rekli...ali kao 1., kod Corsaira nemas registracije proizvoda, stoga ili oni neznaju ili ti nisi dobro skuzio. :D
|
Pozdrav, da li je moguce nabaviti InWin 101 i InWin 301 i koja cijena?
|
Nema nikakve registracije, imaš odmah 10 god. kod njih
edit nisam vidio drugu stranicu :D |
Citiraj:
Ako je to taj upit bio, ako nije, poslat na @info mail pa vidimo. Citiraj:
|
Trgovina ti smije dati dvije godine garancije, a registracija (ili jamstvo) kod proizvođača ti ne poništava te dvije godine garancije.
Unutar svih 10 godina, jamstvo možeš ostvariti preko proizvođača, dok prve dvije možeš preko trgovine. Ako ostvariš jamstvo preko proizvođača u prve dvije godine (koje se preklapaju s trgovinom) ono gdje možeš imati problem je da ćeš dobiti proizvod koji prema serijskom broju trgovina neće prepoznati i vjerojatno to neće moći riješiti tvoj RMA ako se nakon prve reklamacije kod proizvođača unutar prve dvije godine ponovno javiš njima. E sad s obzirom da je Nino dobri duh, pretpostavljam da će pronaći način da to riješi, ali uz puno komplikacija stoga je moj savjet ili od početka RMA kod proizvođača ili tek nakon dvije godine skočiti na proizvođača. |
Znači Uzi shop nije normalan! Hvala! Sve pohvale!
|
nemalo iznenađen kako mi adm nudi niže cijene nego uzi čak i s onih dodatnih 3%
uvijek otvaram uzi za najjaftinije ali ovaj put iznenađen. ništa loše, samo tolikoj se razlici nisam nadao |
Ne postoji trgovina kod koje je aposlutno sve najjeftinije pa ne znam šta se čudiš.
UZI ima neke stvari skuplje, a neke jeftinije nego konkurencija, zato i postoji nabava.net. |
Citiraj:
ništa loše nisam time mislio samo me iznandilo evo ispričavam se na komentaru |
Sigurno gledas procesore?
|
Citiraj:
Slobodno daj primjer. |
Jel ovih 3800 kn za 8700K neka greška ili :D ? Vidim da je u Linksu 4 soma... Intel popizdio malo ili kaj :) ?
|
Citiraj:
Mi jos dobri. :D https://www.f-m-shop.de/index.php/ca...view/id/831142 |
Ahahahahaha :D E toliko "boljiji za igrice" nije :D
|
Inače ovdje se spominju potencijalni razlozi klik
Veća potražnja na AMD je povisila i njima cijenu (ono sa nabave.net od 1250kn za R5 2600 su netočne info, zvao frend tih 5-6 shopova, više nitko nema ispod 1500-1600kn) |
|
Kad ga ne izbacuje nabava.
Kažem i drugi su imali dobavljivo, na zalihi i sl. no na kraju nije bila ta cijena |
poslali mi AM4 adapter za cm212 iako nisu morali.
Odradili mi ploču na zadnji bios iako nisu morali. Prošao za super cijenu. kapa dolje i isprike za komentar prije kako su skuplji, ili je bila greška ili je upravo tad intel skočio. Uzi, kapa dolje ! |
Možete li nabaviti ViewSonic XG2402 ?
|
jucer dodem po fcal disk, a uvaljalo mi neki SSD, kazu to brzo, to jede malu decu... usteko u komp i nis se ne cuje, a navodno radi, tak da mi je to sve sumnjivo... :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |