![]() |
Ma Rakitića i Modrića ne treba više zvati u reprezentaciju. Katastrofalni su u ove dvije i pol utakmice. Najgore što se uopće ne kidaju u reprezentaciji kao u klubovima. Ako ti taj kockasti dres ništa ne znači mrrrrrrrrrršššš van!!!
|
Njihov trener je baš ono ciganluk. Ako daj bože dobijemo uperi bi prst u njega i smijao se a kad bi krenuo na mene onda bi dobio jedan tehnički :D
|
Nije loše tako, ispipavanje i sigurno i sada naši dobivaju upute za napad a ovi da se samo tako brane i dalje, ajmo kovač naljuti dečke!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"Udaramo jače..." Issa ti, opet ovaj Vlaović... |
Citiraj:
|
Napetije su reklame od utakmice.
|
Da, samo što messi čeka xavija ili iniestu, a modrić i raketa su ti kreativci. Ne znam ko bi za njih trebao igrat.
Već duže i jedan i drugi su prosječni igrači. Kad bi se trudili 50% koliko se trude Perišić i olić, di bi im kraj bio. |
Igramo sasvim očekivano, ne bi valjao da krenu na sve ili ništa odmah na startu. I da smo zabili gol morali bi ga braniti oho-ho minuta, ili bi ga još i primili iz neke kontre.
Meni se sviđa prvo poluvrijeme. Ali sad je trenutak za eksploziju, nema više laganini. Sad će se vidjeti gdje smo i tko smo u nogometu! |
...
Da ne spominjem koliko lopti ide u natrag, koliko dodira s loptom (nepotrebnih), odugovlacenja sa dodavanjem, koliko tromosti i sporosti u igri, u kontru trce dva igraca dok ostali stoje i promatraju, ispadanje nasih branica...list goes on. Nadam se nekom golu, barem krumpiru...Kovac MORA nesto mjenjati. Kao i kolegi iznad, meni se takoder cini da Rakitic i Modric jednostavno ne mogu funkcionirati zajedno i previse lopti salju unatrag, kao da cuvamo rezultat. U svakom slucaju; Apaurin sam stres'o, Pan je na stolu poluprazan i druga boca ceka u frizideru. :D Idemo probati dobiti Mehikance! |
Izgleda x.
|
Citiraj:
|
Opa, Luka je potrčao malo
|
Nadam se da ce Perisic proigrat jer ne izgleda dobro
|
Igra on ali mu ne ide nista. Potrosio je vec puno toga.
|
Pranjić jebena nula
|
Pocinju greske.
I neka. Neka suci rade greske malo i za nas. Nek se zivciraju ovi Meksikanci. |
pokazali nismo nista..i da prodjemo to i nije nako postignuce s ovakvom igrom
|
Nišimura jel? :fiju:
|
Uzas. Ako ovo prodjemo to je sreca strasna.
|
Zabit cemo neki krumpir pred kraj tekme. Mando vjerojatno..
Osim ak ne dobijemo gol kao kaj smo dobili sad. Bolji je Meksiko nema se sta za rec. Fino su nas procitali i zatvorili i nemremo nis. |
Doviđenja.
|
Eto qurtza...
|
Idemo na docek?? :D
|
Još nek netko nešto kaže za ovu repku dok u njoj igra jedan klošar kao što je Dario Srna i poluretardirani Pranjić.
|
Jelavić... Definitvno je sada kraj.
|
jeboti modric i rakitic mater sa svojom alibi igrom.
mars van iz repke |
Prvom do sebe i unatrag.
|
Citiraj:
Čovjek tak igra zadnjih 3 godine već :fiju: |
ajmo po 3 gola :)
|
Ovo vec gro dugo govorim, rakitic i modric neg si slobodno popuse karu jer u repki bi i ja bolje odigro. Odigrala bi bolje krepana kokos sa strganom nogom, nabim ih, u klubovima su olfo glavni, u repki NIKAD NISTA, al bas jebebo nikad.
|
Zasluzrno Meksiko. Svaka cast. Treba im nula a nakantaju nase.
|
Buljo, yebemu sve! Banaj onog jarunskog sunce li mu zareno, ne moze vise ovako
|
Jedan Tomečak je TGV za klošara Srnu.
|
No dobro, nije da smo zasluzili proci dalje nakon ovakve loše igre "najboljih" naših igrača.
|
Citiraj:
|
Sve cisto i nema teskih osjecaja zbog propustenih sansi ili loseg sudenja.. Drugi put ih treba u rudnik stavit da se celice a ne u onu oazau da se svi skupa kupaju goli. Dalje navijam za Meksico.
|
Srna si brije da je u najmanju ruku Cafu a možda i Maldini. Treba ga prizemljiti.
|
Mexico je očito prejak za nas. Nebi rekao da je netko kriv, ovo nam je domet. U Modriću nikada nisam vidio kvalitetu za RM. Isto tako neću srat protiv nikoga, ali on je uništen igrač. Nažalost. Igra defanzivnog srednjeg, šta uopće nitko ne očekuje od njega. Šteta..
|
Sta reci... Bravo Mexico !!!
A ovi nasi su bar imali priliku vidjeti kako se igra za svoju zemlju... Jos kad bi naucili nesto iz toga... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |