![]() |
Igrao sam yi-a u aramu sad. Podhitno ga treba nerfat. Pre OP je. Malo je slabiji early game, ali kad dobiješ shiv, youmuu ghostblade i IE nemože ti niko ništa doslovno.
|
Igraš ARAM i pričaš o balansu championa? xD
Pa tamo je svaki drugi champion OP. A oko ovog Yi-a ljudi previše vajnaju. Nije uopće toliko OP kako to ljudi pričaju. Taj lik jedino kako se može nafeedat je ako uhvati negdje nekog 1vs1, ili ako last hita. Early game je užasan, mid gejm je meh, jedino end game je jak (ali koji to melee nije u end gejmu?). Ako se ga shut downa u početku, gotov je, potpuno useless. Dobar CC ga uništi. Kao jungler je potpuno beskoristan. To je champion sa kojim moraš imat jebeno dobar početak ili glupe protivnike da se nimalo ne potrude da ti zagorčaju život. Jedini problem kod njega je taj potpuni reset svih spellova, osim ultija (prečesto je untargetable), ali to će sada izbalansirat tako da će biti sve super (70% ukupnog cda). Ako je Yi toliko OP koliko većina ljudi pretjeruje (LoL forumi su puni djece i glupih ljudi koji sam vajanju 24/7), onda je i svaki drugi melee champion isto OP. Trynda je isto onda OP, Fiora isto. Njima isto 1vs1 ništa ne možeš ako se nafeedaju. Ne kažem da nije jak champion, ali se definitivno pretjeruje. |
Najbolje su te "ako se nafeedaju" :D
|
Elaboriraj, molim te :)
|
Bok!
Svaki dan govorim sutra ću sutra postat zamolbu ali nikako.Više mi je puna pipa svakakvih *ebila koje susrećem svakodnevno u lolu. Masu puta sam rekao nema šanse da više instaliram lol! Igram na westu pod "vahha" kako inovativno :) pa bi volio odigrat koji match sa vama koji ste na westu. Je li mogu koga nadodat kao frenda da zabacim češće normalan game? Nisam neki igrač ali mogu dat neki doprinos timu :) Thx:chears: |
Citiraj:
poslao sam ti pm pa me dodaj i mene pati ist problem gadi mi se igra radi klinaca od 9 - 13 godina.... :goood: |
Citiraj:
user: drumCorp27 :chears: |
Kako funkcionira ta stvar sa pbe accountom? Ima neko možda za posuditi? Htio bi isprobati par championa prije nego ih kupim :)
|
Citiraj:
Citiraj:
A sad za acc nisam 100% sure :) |
Citiraj:
|
Gledam Asian Regionals i kad ono, tamo neki vijetnamci mi kradu nick za naziv svog teama :D
Link na screenhost I jos me k tome sramote xD |
Ahahahha.. Jesi car..
Ma to je budućnost LoL gaminga. Čekaj da se istaknu ;) LP:banned: |
|
U jbt, imaš pravi minus već sad šta se tiče Win/Lost-a.
Ja sam do lvl 30 bio uvijek 15 mečeva u plusu. Kupio si fizza, zaljubio se odmah. OP je :) http://img153.imageshack.us/img153/3278/b6hs.jpg |
Nije OP, ali suparnički tim ga treba izgasiti. Imao sam više puta nafidanog Fizz-a, ali bi gubio late game. Jednostavno, prednost koju možeš ostvariti s njim u lane-u je stvarno prebolesna...i to treba koristiti, treba odmah agresivno i probati napasti...jer ako dobiješ 1 kill u lejnu, obično se možeš vraiti i odmah ići s 100% na 0%...
|
Mah po meni je. Znači nisam ni jedan meč s njim izgubio lane i bio u minusu. A imam svega 5 mečeva s njim.
Dobar poke ima, znači W-Q za poke i R za back. Ako imaš blue, možeš pokati s 100% HP-a, i onda ulta i combo i done :) |
Citiraj:
ja koristim par stvari kada igram protiv njega: 1. Uzeti championa tipa Ryze koji ga može stunati, ili Diana koja može negirati njegov dmg 2. Ako nije champion koji zavisi od ignite/teleport, uzeti barrier 3. Odmah na prva 2 lv probati uspostaviti dominaciju, pogotovo ako si ranged champion 4. Baitati njegov skok prije ganka EDIT: Od 1.10. ću igrati opet dosta često, te planiram naučiti i Fizza tada bolje nego što znam sada :) |
Fizz nikad ne skace na nekoga nego ga koristi za esc. Skace jedino kad treba dovrsis nekog.
|
jučer dobio ban :)
http://www.pohrani.com/f/2P/EP/4SxCUJxI/capture.jpg ( nije da me dira puno kad igram dotu 2 :D ) ali piše danas se ban ukida a nije ukinut i dalje isto :S |
Citiraj:
Domagoj, jbg, meni dota ne leži, gledao sam masu, i ne sviđa mi se...dosta njih je igralo i vratilo se lolu, jer iako su obje MOBA, nisu iste...tako da nhf, ali nema potrebe omaložavati, vjerojatno nisi dobio ban bzvz :/ |
neželim izazvati svađu ali ne mogu ovo prešutjeti,...
nakon što su mi lol igrači popili mozak i većinu živaca, ( iz tog razloga sam i dobio ban pošto ne vidim smisla igrati sa ljudima koji samo vrijeđaju,hrane i ponašaju se kao razmaženi klinci od 13 godina kada za Božić ne dobiju što su htjeli) odlučio sam odigrati dotu2,isto kao i lol nisma igrao nikad prije i nisam nimalo dobar bio,..prva i osnova stvar nitko me nije niti pokušao uvrijediti,dapače jedan od heroja me je stano pratio i vodio kroz igru step by step,sve mi objasnio,kako što zašto,igrači drugi su nevjerovatan support,što god pitam odgovore mi sa kulturnim i normalnim odgovorima,nema ks,nema report,nema noobova,u 2 dana nisam doživio da je netko nekoga uvrijedio,čak sam i doživio da se jedan od igrača spojio na nekakav teamspeak i od početka igre do kraja me vodio i objašnjavao mi o herojima i svemu,.....i sada dolazimo do dana kada su mi ban maknuli u lol... čim sam ušao u igru počela je ogromna svađa oko mid top i bot kao i obično,naravno kada smo ušli u igru 5 minuta nakon igre 2 heroja su se disconnect-ala zato sto se nisu mogla dogovoriti tko je koji lane ,a ostala 2 heroja jedino što su si pisali je ks,noob,repot,noob,fuck you i ostala vrijeđanja,prijetnje i slično.Taktika koju sam doživio sa igračima dote i kultura je nešto o čemu LOL može samo sanjati,....dakle ono što želim reći je uninstall lol i nikad više u životu neću si ga staviti,smeće nad smećem,od ljudi,od taktikta,od heroja,grafike,itema,..svega....jednostavno lol je hrpa ufuranih klinaca od 13 godina i moš ga *hebati.... i ajde sada popljujte i mene,izvrjeđajte me ipak je ovo lol topic :D kao što sam napisao neželim se svađati i pišem moje iskustvo u lol i dota,...i to je nebo i zemlja ljudi :S |
Iskreno, Dota2 je imala ok community sve dok se pozivnice nisu masovno raširile na sve strane. Od onda, isto/slično sranje kao i LoL. Znači, mute i to je to. Stvar riješena.
|
Slažem se.
|
Citiraj:
ti znaš da imaš opciju MUTE unutar igre ja dok igram sa frendom koji je lvl 15 dok netko počne uopće srati po chatu napišem samo "goodbye" i mute nema tu neke velike filozofije, leavanjem / idleanjem samo uništavaš game ostatku ekipe, ovo je puno praktičnije uz to fakat previše brineš o svemu tome, koga boli qrac šta oni pišu :roller: tak dugo dok ne feedaju baš namjerno (postoji razlika između namjernog feedanja, i slučaja kad je netko jednostavno bolji od tebe i nadigra te) uopće ih ne doživljavaj ne bih ništa rek'o da je govor o rankedu pa da gubiš LP i spuštaš se niz divizije zbog idiota, ali na normalu ? svako trošenje živaca na to je bezveze ili sad da brineš o win/lose ratio koga boli briga imaš li ti razliku od +150 ili -150 meni je trenutno nekih +25, a jednom frendu +90 i sad on meni to baca pod nos, a ja mu kažem da me to ne frka ni 5% dok god sam ja Silver I, a on Bronze III :D tak da fakat, just relax upali si neku mjuzicu, mozak na pašu i igraj |
U svemu se slažem osim u tome da te boli briga za win/lost ratio.
Ja sam npr. gold V a u normalu igram s bronze I, silver V, silver IV.. tako da.. |
Citiraj:
Neću te popljuvati, ali u LoLu imao sam masu igrača koji su mi objašnjavali svaki lane, čak i danas mi je čovjek objašnjavao razliku 5man ranked i SoloQ, i to od čovjeka koji igra non stop s diamond ekipom i koji mi pomaže jer sam ja praktički SoloQ igrač, i u zadnje vrijeme radim na svojoj timskoj igri. Rijetko više viđam rejđera, naravno ima ih, ali ima ih i Dota/HoN/Dota 2... ali čim netko dobije ban, obično je za mene to loš igrač jer ili rejđa ili je toxic prema ostalima, jer ćeš rijetko dobiti ban a da nisi zaslužan. Naravno, desi se tu i tamo zbog premade, ali ja dosta često igram s premade i ne dobivam reportove od njih... Ono, ako ćemo o Dota2, onda te molim da se prebaciš na tu temu, ne zato što SAM LOL FRIK OMG REPORT ME, nego zato jer je ovo tema o LoLu, a za ostale igre ima tema ....jer bih inače ja ovdje krenuo spammati za UT 99 CTF INSTAGIB glupostima što me drži ovih dana :stoopid: |
Citiraj:
iskreno, da je i -150 ne bi me moglo biti manje briga :lol2: normal i ovak igram samo dok se zajebavam, pijan sam (to mi je prije bilo zabavno pijan igrat LoL :fiju:) ili isprobavam novog champa kojeg sam kupil' tak da, bmk koji je win lose ratio |
Ma jasno, samo velim ;)
|
Citiraj:
Protiv Fizz-a jedino znam sa Morde-om igrat i nikad nisam s njim izgubio lane protiv Fizz-a. Problem je što Morde nije više ono što je bio jer je došla era kad moraš imat neki stun slow da bi funkcionirao. |
Citiraj:
|
Hah zašto ja na takve ne naletim :D
|
Citiraj:
anyway, igra netko zyra support? frend koji maina support kaže da je učim odmah jer da je prebrutalno OP |
Ja nisam igrao, ali gledao, i čitao o njoj. Jednostavno je op. Nema pull ni heal ali dmg i stun brutala, a i plus ima free wardove s spellovima.
Evo, odigrao svoj 6. meč s fizzom, sve pobjede. 15:2 score :) Igrali protiv diamond gragasa (junglera) i gold V janne (mid) i na lvl 5 me napali na midu, jedva sam pobjegao, ja ignite na gragasa, skok ispod turreta s 10% hp, oni zamnom, dobijem lvl 6, upalim ultu i double kill ispod turreta :D |
E ta dva killa su bila jednostavno awesome, baš sam u tom trenutku pogledao na mid.
Inače, i meni se smrači kad vidim Fizz-a na midu, to je kao da sam već izgubio. |
Kak bi mi ovdje u zagorju rekli, potrli smo ih :D
|
Citiraj:
Ja sam dobio i warning i 3 dana ban zbog ponašanja i oba puta sam debelo to zaslužio, treba biti iskren. Ponekad Riot Support i Tribunal zaseru stvar i "nevini" ljudi bivaju kažnjeni, ali to je jako mali broj s obzirom na broj caseova koje obrađuju. |
Citiraj:
jučer sam se opet vratio sa master yi i napravio penta kill xD tj čim je igra počela /mute all i piči...milion puta bolje :care: |
Citiraj:
Naravno budu tenzije tu, i dernjave na skype/ts, ali nakraju svi znamo da je to game pa nema rejđanja..a i imamo pravilo uvijek ako netko leava jednom, ako se desi drugi put dobiva delete od svih nas. Savjetujem ti da odigraš s Gulsom, i njegovim..ja nisam dugo vremena, ali sada od 10og budem opet..to je takva milina, čak i kada gubimo bude zajebancija..jednom smo na ESL igrali protiv tima kojeg nismo nikako mogli dobiti, pa smo napravili troll pickove i zajebavali se...a o flashevima na 1 lv preko zida ne želim niti govoriti :goood: |
http://www.pohrani.com/t/Y/ph/YU22fzX/capture.jpg
nidalee i master yi su mi za sada 2 najbolja heroja,nidalee kao support i yi kao assassin, bilo koji drugi heroji koje koristim igram kao obični noob xD ali upravu si /mute all i igraj,....:amen: |
Imam ja jedan account koji moram izlevelat do 30 pa ako hoćeš javi se. Naučit ću te tajnama debelih živaca.
btw shadow više ništa ne igraš s nama... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |