![]() |
Widget locker i stavis neki od xy dostupnih slajdera (sense, miui, aosp...) plus dade se bolje iskoristiti od stock lockscreena.
|
Citiraj:
i ni sa jednom do sad nisam imao problema Moj Galaxy 3 izdrži i do 6 dana ako ne koristim 3G i WiFi, samo pozivi i SMS |
ima li smisla kupovati za SGS baterije od 1650 mAh?
|
Od Kineza s ebaya? Ne, jer ćeš vrlo vjerojatno dobiti fake bateriju. A ako poželiš naručiti bateriju baš tolikog kapaciteta, to će te koštati. Pri tolikom izboru novijih i boljih mobitela, uložiti u stari model je neisplativo.
|
jel ima kakav 3rd party app da Sense 3.0 lockscreen radi na obicnom Desireu, odnosno na Gingerbreadu (Oxygen ROM)?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Izgleda da je izašao službeni GB update za Desire. Zasad samo za nebrandirane modele, ali ubrzo i za ostale. Distribucija putem OTA.
http://www.gsmarena.com/htc_desire_gingerbread_update_released-news-2949.php |
Citiraj:
http://levelx.me/android/official-an...sire-released/ Citiraj:
|
Citiraj:
Informacija o OTA updateu i neznanje da njena firma nudi RUU update jednako kao i OTA graniče s Tele2 službom za korisnike. Nema OTA nego je update dostupan u RUU formatu na http://developer.htc.com. |
Treba malo sačekati da ljudi na XDA krenu raditi nove romove na bazi toga i onda istestirati. Mislim da je negdje pisalo da je promjenjen hboot tako da ako ovo instalirate nema rootanja ponovo, zato polako. :)
|
Sviđa mi se kaj su sve izbacili van :P Samo tako! Nadam se da bu što prije došao OTA official!
|
Ovo bi trebalo biti dobro. ROM napravljen u kolaboraciji nekoliko istaknutih "kuhara"
>>Synergy DHD ROM<< Upravo mi se boota DHD sa tim ROMom, pa da vidimo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja isprobao. I nakon 15 minuta maknuo. Lagga u sweep-anju homescreenova, lagga u meniu. Nije strašno, ali vidi se da nije skroz fluidno. Inače lijepo izgleda. Mogao bi biti dobar. Vjerujem da će se to sve ispolirati do "prave" verzije pošto je ovaj Synergy još u RC2 fazi. Prebacujem se sad malo na >>novi MIUI<<. Čak ima i lockscreen gotovo identičan Senseu 3.0 (ali bez lijepog weather animationa) |
Oho! Konacno dobar custom Sense ROM i jos ima Sense 3.0 lockscreen. Meni nema laga u sweepanju i cini mi se fluidniji nego stock rom. Mislim da bih mogao ostati na ovome neko vrijeme.
Startup animacija je odlicna! :D Edit: I da, nakon 15 minuta je poceo laggati. Vracam se lagano na stock GB :) Jel se moze kako "ugraditi" ovaj Sense 3.0 lockscreen ili barem da se odgovara na na onaj nacin? Ovo sada je zivi ocaj! Uvijek odbijem poziv kada vadim mobitel iz dzepa. |
Na DHD-u se može "ugraditi" lockscreen ali mislim ne na stock.
Znam da je za DHD bio uvjet da ROM bude baziran na Pyramid ROMu. Mogla se ubaciti bilo koja Sense 3.0 komponenta (weather, lockscreen, alarm...) no samo na Pyramid-based ROMove |
Ubacio sam taj lockscreen, ali je javljanje na poziv ostalo isto, a i na lockscreenu nema weather animacije.
Nema veze, ionako Sensation dolazi za koji dan :D |
Probajte Agile lock za sense 3.0 lockscreen:
http://www.youtube.com/watch?v=yDEKjIrfnJI Prema videu djeluje lose, ali tko zna... |
Jel postoji neka jednostavna modifikacija recimo na HTC Sensationu da se na screenu dobije vise ikona? konkretno sad ih ima 16 tj 4x4, ali definitivno ih stane vise :)
|
Cyanogenmod 7 ;)
|
Citiraj:
|
Problema sa HTC Sensation nikad dosta. Nakon death gripa iskrsao je i problem s ekranom.
http://www.gsmarena.com/htc_sensatio...-news-2956.php |
Otkljucat ce bootloader I ljudi ce moc stavljat custom romove.. problem ce bit rijesen.. sa Desire-om su napravili booooom, bingo, kako god hocete, ali ovaj Sensation je velik samar za htc..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svi noviji telefoni imaju svoje musice. Evo sgs2 ima malo problema sa WIFI signalom. Nije bas prejak. Malo slabiji nego sgs. Ekran , tj. touch nije ni priblizno otporan kao SGS. Nakon par dana koristenja vec se vide crtice. Zena ima SGS i koristi ga vec dosta dugo i na ekranu NI CRTICA. JA mislim da je sve to stvar software-a i bugova jer kao sto znamo sam GB ima puno bugova od prve verzije pa do danas zato i postoji 5 verzija GB-a , i dosta se dugo cekao izlazak. I jos kad dodamo bugove pojedinih proizvođača i njihovih sucelja,eto problema. Inace za SGS 2 same pohvale,ali eto ,svaki pati od necega.Ovaj sensation obara sve rekorde,ali u pogresnom smjeru. |
Citiraj:
Što se tiče death gripa već sam vidio neke "modove" (ili bar pokušaje) s podmetanjem alu folije ispod stražnjeg poklopca.:D Da budem iskren i meni je pala ista stvar na pamet. Samo ne s alu folijom:D |
Zasto Al folija kad Al provodi struju? Ili u ovom slucaju to nema veze?
|
Alu folija u telefon od 500€ ajme meni.
|
Odustao od Sensationa ipak. Desire Z me odlicno sluzi i nisam siguran da li mogu bez qwerty tipkovnice.
Ostavio sam si Z i jos uzeo HTC Flyer :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
je li moguće s nekom aplikacijom izmjeriti koliko se pretrči tokom igranja nogometa(koliko bi to bilo precizno, radi se o malom igralištu)? koja aplikacija bi bila dobra za to?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas razno razne trackere za trcanje za skinuti sa marketa... Samo kolko je pametno igrat nogac sa mobom u dzepu?? |
heh, nebi igrao sa mobitelom u džepu, zanima me koliko bi to bilo precizno jer sam cuo da kod gps-a tako je odstupanje nekoliko metara, a ovdje se radi o malom igralištu(manje od futsala)
|
Nije dovoljno precizno. Ni blizu.
|
GPS zna fulat i pokoji kilometar negdje a kamoli par metara :)
|
Za takve stvari imaš "pedometar" bilo ih je u Lidlu- za cca 50-ak kuna znam jer mi stari kupio takvu neku napravu ide na baterije i zakačiš na hlaće,šorc,dres i to je dobro radilo pokazuje u korak/metar čak i koliko kalorija si izgubio:D sigurnije nego milju/dvije mob. u đepu.
|
ok, zanimalo me jel moguće ;) hvala na odgovorima..
jel se može na wildfireu namjestit da aplikacije instalira direktno na karticu? ako da kako |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |