PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

fanATIk 26.06.2012. 18:28

Citiraj:

Autor MuroF (Post 2190446)
...tbbt (gledljiva)...

Blasphemy!!! :D

Ovih dana imao maraton, pogledao svih 5 sezona, definitivno najjača serija u zadnjih par godina.

MuroF 26.06.2012. 18:57

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2190572)

Ovih dana imao maraton, pogledao svih 5 sezona, definitivno najjača serija u zadnjih par godina.

:D pa dobro, nije loša, ali mi je nekako jako mali raspon fora i dosta toga je na isti kalup..al da ću odgledat sve, to da :goood:

Lud76 26.06.2012. 19:31

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2190572)

TBBT je užasna serija....BAZINGA!!! :D

ONeill 26.06.2012. 20:03

Dobro je što TBBT reprize idu na RTL2 u večernjim satima, taman uz večeru da se malo nasmijem :D

ShebY 26.06.2012. 23:13

Malcolm u sredini, nakon svih dadilja i kuća pod istim krovom što su vrtili na RTL-u za ovu mi je seriju drago da je vrte, mislim jedina humoristična serija koju možeš gledat ponovo i ponovo i nikada nedosadi!

kasko 26.06.2012. 23:16

@Murof
Shameless serija ! Humoristicna i odlicna meni

therazen 27.06.2012. 08:27

U zadnjih dvije godine nema serije do Game of thrones

Omerta 27.06.2012. 09:01

Citiraj:

Autor therazen (Post 2191037)

Dodao bi još Boardwalk Empire i The Borgias (još ju nisam gledao ali vjerujem da je dobra, jer tema je zanimljiva)..

Mad_Duke 28.06.2012. 01:47

Citiraj:

Autor therazen (Post 2191037)

Kada usporedim neš tipa GoT sa nečim tipa Breaking Bad... well, zabavno da, dobro neš pretjerano ne :)

AlexXx17 02.07.2012. 15:29

Novi sam ovdje pa da ne čitam sve postove može mi netko napisat nekih top 10 serija (po mogučnosti novijih) za gledat jer ne znam više šta bi gledao.
U zadnje vrijeme novije serije koje sam gledao/pratio su Game of Thrones, The Walking Dead, Terra Nova al sad dok čekam nove treba mi nova zanimacija.
Kao što vidite sci-fi mi je najdraži žanr (ali gledam i druge) pa udrite s prijedlozima. Vidim da dosta ljudi preporuča The Falling Skies pa si razmišljam da to pregledam. :fala:

rossoneri 02.07.2012. 15:47

Citiraj:

Autor AlexXx17 (Post 2193988)
Novi sam ovdje pa da ne čitam sve postove može mi netko napisat nekih top 10 serija (po mogučnosti novijih) za gledat jer ne znam više šta bi gledao.
U zadnje vrijeme novije serije koje sam gledao/pratio su Game of Thrones, The Walking Dead, Terra Nova al sad dok čekam nove treba mi nova zanimacija.
Kao što vidite sci-fi mi je najdraži žanr (ali gledam i druge) pa udrite s prijedlozima.

Breaking Bad, Suits...

AlexXx17 02.07.2012. 15:50

Citiraj:

Autor rossoneri (Post 2194005)
Breaking Bad, Suits...

Breaking bad sam imao u planu pogledat, a sad na popis dodajem i Suits.
:fala:

FRipper 02.07.2012. 19:37

Upravo sam odgledo zadnju epizodu The Firm...na imdb ne vidim da ima 2 sezona...nije valjda da su je ugasili? :/

ONeill 02.07.2012. 21:09

Citiraj:

za gledat jer ne znam više šta bi gledao.

Ljeto je, odi van.
Ostavi gledanje za zimu :)

baban 02.07.2012. 23:28

Citiraj:

Kao što vidite sci-fi mi je najdraži žanr (ali gledam i druge) pa udrite s prijedlozima. Vidim da dosta ljudi preporuča The Falling Skies pa si razmišljam da to pregledam. :fala:

ako nisi pogledaj od 'starijih' sopranose i the wire (izmedu ostalih, ove mi padose prve na pamet)..nisu sci-fi ali je vrh

AlexXx17 03.07.2012. 16:07

Citiraj:

Autor ONeill (Post 2194185)
Ljeto je, odi van.
Ostavi gledanje za zimu :)

Izbjegavam najveće vrućine, izlazim kad sunce zađe :P

fanATIk 06.07.2012. 00:01

http://www.youtube.com/watch?v=eFpEwB0vTvg

I sad sve opet ispočetka gledat. Što se mora, mora. :D

Mr.Ex.President 06.07.2012. 22:07

Ja u zadnje vrime vrtin Breaking Bad ispočetka, pripreman se za 5 sezonu, trenutno iman još pogledat 4, taman iman 9 dana:chears:
Nego di je Suits jučer/danas, vidin da pauziraju jedan tjedan, koja je šema s tin?:D

rossoneri 07.07.2012. 02:17

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2196807)
Ja u zadnje vrime vrtin Breaking Bad ispočetka, pripreman se za 5 sezonu, trenutno iman još pogledat 4, taman iman 9 dana:chears:
Nego di je Suits jučer/danas, vidin da pauziraju jedan tjedan, koja je šema s tin?:D

I ja za Suits baš gledan danas di je, kad ono 12-og dolazi sljedeća, i onda opet za 2 tjedna, neman pojma koja je šema... Bitno da Breaking Bad i Jesse Bitch dolaze za par dana :lol2:

Zmaj000 07.07.2012. 07:51

Ja se za BB pripremam od prosle godine, nemogu docekat. Samo nek nastave u istom ritmu i to je to. Taman kad krenu one hladnoce eto nam i walking dead :)

FRipper 07.07.2012. 07:56

Obe cu početi gledati kada izadje minimalno 5epizoda...inace sam pizdim čekajuci drugu...ovako jednu svaki dan i uvijek sam jednu iza :D

zen_sux 09.07.2012. 21:11

Nije preporuka jer jos nije izaslo, al je dojam da ce bit megapreporuka, ovo se cekalo:

http://www.youtube.com/watch?v=9Pe7J-8qIPY

Zmaj000 10.07.2012. 09:26

Napokon pogledao Terra Novu. Sta reci koju posluku porat :) Serija mi je odlicna pogledao sam ju u dvije veceri. Stvarno steta sto nece biti druge sezone, bar sam tako cuo.

Roberto 10.07.2012. 10:39

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 2198065)
Napokon pogledao Terra Novu. Sta reci koju posluku porat :) Serija mi je odlicna pogledao sam ju u dvije veceri. Stvarno steta sto nece biti druge sezone, bar sam tako cuo.

Dobro si čuo. i meni žao što ju neće nastaviti,, nije bila ništa posebno, ali eto, zanimljiva tematika i tako to :)

Jučer krenuo The Closer, zadnjih nekoliko epizoda serije prije spin offa Major Crimes.

Danas kreće White Collar.

Zmaj000 10.07.2012. 21:44

Misfits, jel netko pratio. Trebam neku dobru seriju , al ono dobru BB gledao , walking isto .... nesta mi treba nabrijano :D

Citajuci mislim da ce se baciti na Homeland pa na Falling Skies ili obrnuto?

Omerta 10.07.2012. 22:51

Misfits su mi bili, brzi, kratki i slatki :)

Gemmy 10.07.2012. 23:36

misfits su mi bili izvrstni

<3 nathan

Mr.Ex.President 11.07.2012. 00:55

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2196807)

Pogledao i S04 i zamjetio nešto što nisan uopće skužio kad sam prvi put gledao,

...naime onog malog koji je sin one cure s kojom se Jesse družio je otrovan nekim cvjećem, a onda na kraju zadnje epizode, nakon šta je Gustavo mrtav, a labaratorij uništen, zumira taj cvijet u vrtu Whitea:D

Što bi značilo što? Da ga je ipak on otrovao da privuče Jesse na svoju stranu?

BladeRunner 11.07.2012. 01:14

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2198751)
Pogledao i S04 i zamjetio nešto što nisan uopće skužio kad sam prvi put gledao,

...naime onog malog koji je sin one cure s kojom se Jesse družio je otrovan nekim cvjećem, a onda na kraju zadnje epizode, nakon šta je Gustavo mrtav, a labaratorij uništen, zumira taj cvijet u vrtu Whitea:D

Što bi značilo što? Da ga je ipak on otrovao da privuče Jesse na svoju stranu?

Da.

Walter je inače teško smeće od čovjeka, ako nisi primjetio.:D

Mattheous 11.07.2012. 04:34

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 2198463)
Misfits, jel netko pratio. Trebam neku dobru seriju , al ono dobru BB gledao , walking isto .... nesta mi treba nabrijano :D

Od britanskih bih preporučija Sherlocka (to si vjerojatno pogledao) i Black Mirror (3 epizode, svaka zasebna, dosta zanimljivo)

Burko 11.07.2012. 07:43

Citiraj:

pogledao misfitse, dobra, pogotovo prva sezona.
homeland takoder odgledan, dobar, iako mi na mahove iritantan. ali svakako preporuka takoder.
falling skies........ sjecam se da su me treca i cetvrta epizoda skoro natjerale da prekinem gledati i bacim to smece sa kompa, no onda........ doslovce svaka epizoda odlicna, napeta, jedva cekas pogledati sljedecu epizodu.

a preporuke, kao sto neko navede, sherlock recimo. Luther recimo, ili takoder odlicnu dugotrajniju Jericho. mozda cak i Alcatraz, meni se osovno svidio.

geronimo_2 11.07.2012. 07:53

Citiraj:

Autor Burko (Post 2198787)
pogledao misfitse, dobra, pogotovo prva sezona.
homeland takoder odgledan, dobar, iako mi na mahove iritantan. ali svakako preporuka takoder.
falling skies........ sjecam se da su me treca i cetvrta epizoda skoro natjerale da prekinem gledati i bacim to smece sa kompa, no onda........ doslovce svaka epizoda odlicna, napeta, jedva cekas pogledati sljedecu epizodu.

a preporuke, kao sto neko navede, sherlock recimo. Luther recimo, ili takoder odlicnu dugotrajniju Jericho. mozda cak i Alcatraz, meni se osovno svidio.

Alcatraz mi je ok, ali koliko sam skuzio kraj je totalna koma jer su prekinuli pa ovo nebih preporucio nikome jer ostale su mi 2 epke i vraga do sad nisu objasnili.
po meni u seriji previse CSI-a gluposti, a premalo prave price.
Jericho mi je bio ok.
:chears:

freddie 11.07.2012. 08:58

Citiraj:

Misfits - genijalno
Continuum - dobra serija

Burko 11.07.2012. 11:03

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2198790)
Alcatraz mi je ok, ali koliko sam skuzio kraj je totalna koma jer su prekinuli pa ovo nebih preporucio nikome jer ostale su mi 2 epke i vraga do sad nisu objasnili.
po meni u seriji previse CSI-a gluposti, a premalo prave price.

CSI u alcatrazu? sorry, ali se ne sjecam niti jedne scene koja imalo podsjeca na tipa "e, bilo je komadic blata na cipelama koje su bile u hodniku medu 50 ostalih pari cipela, na đonu je bilo sitno tla kakvo pogoduje samo iskljucivo komarcima koji se legu iskljucivo taman na mjestu izvan grada cestom tom-i-tom, no ti komarci su zaprave porijeklom iz afrike i legu se iskljucivo u prvom tjednu 4-og mjeseca u godini sto dokazuje da je taj-i-taj bio na tom mjestu i ubio xyz osobu........ i taj naravno je lagao da nema pojma o tom podrucju prije gdje je nadeno mrtvo tijelo, i YEEEEAAAAAAAAHH!!!!!!!!!!!!". i slicne sheme :).

no da, slazem se da je ostalo puno puno pitanja na koje necemo dobiti nikad odgovor u obliku serije. ali osobno mi je bilo zanimljivo gledati, jbg.

ExtremePower 12.07.2012. 08:09

Anger Management sa Charlijem, pogledao prve dvije epizode, sasvim solidno za opuštanje. :)

Zmaj000 13.07.2012. 11:39

Pogledao prvu sezonu Falling Skies, odlicna mi je. Samo da su elijeni napravljeni malo drugacije, tj skittersi :D Neki su grbavi :P

IcyTexx 13.07.2012. 11:43

Steta sto nisu The Unit nastavili sa petom sezonom, serija je baš OK.

Mr.Ex.President 13.07.2012. 13:39

Pogleda Hustle zadnju sezonu.

Od 6 epizoda možda je bila jedna kvalitetna onoliko koliko su me navikli u prošlosti, dvije maksimalno, ostale teži prosjek. Po meni je serija dosta izgubila odlaskom Dannya i Stacie, jer je Danny bija jedan od jačih likova, dok mi ovaj novi Sean ni nakon 20+ epizoda nit smrdi nit miriše. Isto kao i Emma s tin da je ona bar oku ugodna za razliku od njega:zdero:
Doduše za konkurenciju, ala Leverage su još tv u boji, pa ako tko nije pogleda, neka obavezno pogleda:beer:

ps. Kad smo kod Leverage, isti se nastavlja u nedjelju 15.7., nekvalitetniji je od Hustle, ali se da pogledat, ubit vrime.:)

radhat 13.07.2012. 19:12

Continuum, neloša serija, sa dobrim potencijalom

http://www.imdb.com/title/tt1954347/

ONeill 13.07.2012. 23:12

Sitno brojimo do Breaking Bad S5 :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56.