![]() |
Citiraj:
Ovih dana imao maraton, pogledao svih 5 sezona, definitivno najjača serija u zadnjih par godina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro je što TBBT reprize idu na RTL2 u večernjim satima, taman uz večeru da se malo nasmijem :D
|
Malcolm u sredini, nakon svih dadilja i kuća pod istim krovom što su vrtili na RTL-u za ovu mi je seriju drago da je vrte, mislim jedina humoristična serija koju možeš gledat ponovo i ponovo i nikada nedosadi!
|
@Murof
Shameless serija ! Humoristicna i odlicna meni |
U zadnjih dvije godine nema serije do Game of thrones
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Novi sam ovdje pa da ne čitam sve postove može mi netko napisat nekih top 10 serija (po mogučnosti novijih) za gledat jer ne znam više šta bi gledao.
U zadnje vrijeme novije serije koje sam gledao/pratio su Game of Thrones, The Walking Dead, Terra Nova al sad dok čekam nove treba mi nova zanimacija. Kao što vidite sci-fi mi je najdraži žanr (ali gledam i druge) pa udrite s prijedlozima. Vidim da dosta ljudi preporuča The Falling Skies pa si razmišljam da to pregledam. :fala: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:fala: |
Upravo sam odgledo zadnju epizodu The Firm...na imdb ne vidim da ima 2 sezona...nije valjda da su je ugasili? :/
|
Citiraj:
Ostavi gledanje za zimu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Ja u zadnje vrime vrtin Breaking Bad ispočetka, pripreman se za 5 sezonu, trenutno iman još pogledat 4, taman iman 9 dana:chears:
Nego di je Suits jučer/danas, vidin da pauziraju jedan tjedan, koja je šema s tin?:D |
Citiraj:
|
Ja se za BB pripremam od prosle godine, nemogu docekat. Samo nek nastave u istom ritmu i to je to. Taman kad krenu one hladnoce eto nam i walking dead :)
|
Obe cu početi gledati kada izadje minimalno 5epizoda...inace sam pizdim čekajuci drugu...ovako jednu svaki dan i uvijek sam jednu iza :D
|
Nije preporuka jer jos nije izaslo, al je dojam da ce bit megapreporuka, ovo se cekalo:
http://www.youtube.com/watch?v=9Pe7J-8qIPY |
Napokon pogledao Terra Novu. Sta reci koju posluku porat :) Serija mi je odlicna pogledao sam ju u dvije veceri. Stvarno steta sto nece biti druge sezone, bar sam tako cuo.
|
Citiraj:
Jučer krenuo The Closer, zadnjih nekoliko epizoda serije prije spin offa Major Crimes. Danas kreće White Collar. |
Misfits, jel netko pratio. Trebam neku dobru seriju , al ono dobru BB gledao , walking isto .... nesta mi treba nabrijano :D
Citajuci mislim da ce se baciti na Homeland pa na Falling Skies ili obrnuto? |
Misfits su mi bili, brzi, kratki i slatki :)
|
misfits su mi bili izvrstni
<3 nathan |
Citiraj:
|
Citiraj:
Walter je inače teško smeće od čovjeka, ako nisi primjetio.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
homeland takoder odgledan, dobar, iako mi na mahove iritantan. ali svakako preporuka takoder. falling skies........ sjecam se da su me treca i cetvrta epizoda skoro natjerale da prekinem gledati i bacim to smece sa kompa, no onda........ doslovce svaka epizoda odlicna, napeta, jedva cekas pogledati sljedecu epizodu. a preporuke, kao sto neko navede, sherlock recimo. Luther recimo, ili takoder odlicnu dugotrajniju Jericho. mozda cak i Alcatraz, meni se osovno svidio. |
Citiraj:
po meni u seriji previse CSI-a gluposti, a premalo prave price. Jericho mi je bio ok. :chears: |
Citiraj:
Misfits - genijalno Continuum - dobra serija |
Citiraj:
no da, slazem se da je ostalo puno puno pitanja na koje necemo dobiti nikad odgovor u obliku serije. ali osobno mi je bilo zanimljivo gledati, jbg. |
Anger Management sa Charlijem, pogledao prve dvije epizode, sasvim solidno za opuštanje. :)
|
Pogledao prvu sezonu Falling Skies, odlicna mi je. Samo da su elijeni napravljeni malo drugacije, tj skittersi :D Neki su grbavi :P
|
Steta sto nisu The Unit nastavili sa petom sezonom, serija je baš OK.
|
Pogleda Hustle zadnju sezonu.
Od 6 epizoda možda je bila jedna kvalitetna onoliko koliko su me navikli u prošlosti, dvije maksimalno, ostale teži prosjek. Po meni je serija dosta izgubila odlaskom Dannya i Stacie, jer je Danny bija jedan od jačih likova, dok mi ovaj novi Sean ni nakon 20+ epizoda nit smrdi nit miriše. Isto kao i Emma s tin da je ona bar oku ugodna za razliku od njega:zdero: Doduše za konkurenciju, ala Leverage su još tv u boji, pa ako tko nije pogleda, neka obavezno pogleda:beer: ps. Kad smo kod Leverage, isti se nastavlja u nedjelju 15.7., nekvalitetniji je od Hustle, ali se da pogledat, ubit vrime.:) |
|
Sitno brojimo do Breaking Bad S5 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |