![]() |
Šta nitko nije gledao UFC 197?
|
Kasnije, bio neki event kod nas u Vk sinoc pa sam ostao poslije i zapio..
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Pettis je izgleda gotov, RDA je izgleda dušu izbio iz njega.
|
Citiraj:
Dobre su borbe bile. |
Citiraj:
Čovjek je krenuo iz ničega, sad ima kaj god hoće, ima svoj stil koji se očito dobro prodaje. U svojoj kategoriji je najbolji borac, to nemreš poreći. Khabib se zaletava a Connor ima dobar reach (i jako dobro kontrira). To bi isto moglo biti brzo gotovo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam mislio doći iz zagreba na event ali sam radio jbg |
Opet nitko nije gledao UFC?
Uglavnom, dobar card. Sviđa mi se Alistar sve više. Pametno se bori, a mrcina je. Mogao bi on malo zahuktati HW scenu. |
Meni se taj alistar nikad nije sviđao, nekako mi se cini da je ovo dobio sretno.
Protiv stipe taj nema sanse, cak se i ispuhao od silnih kemija kojima se špricao :) Sent from my D5803 using Tapatalk |
Pametno se bori jer je uplašen od svih zadnjih ko-a ali na vrhu nema mjesta za njega, Werdum Cain i Stipe a i JDS sad ga pojedu.
|
I onda ja pričam gluposti. Ajde odi si pogledaj ponovno kako je JDSa riješio. Pa probaj ponovno.
Sent using binary Morse code |
Baš, JDS nedavno plazio po podu protiv Alistara. Mora se boriti pametno, ima snagu i znanje ali i staklenu bradu.
|
Točno to. Shvatio je to i sada se prilagodio i tako se i bori. Točno se vidi kako analizira protivnika, brani se i onda ubode.
Sent using binary Morse code |
JDS je bio loš protiv njega, SAD ga JDS pojede jer je 5 puta bolji bio zadnjoj borbi nego protiv Alistara.
Alistar je isto plazio protiv Rotwell-a kojeg je JDS razvalio, bi li Alistar opet plazio protiv ovoga? Ne. Isto kao što nebi ni JDS protiv Alistara. |
Stipe uzima titulu..
|
Jel ima negdje na netu dobar prijenos?
|
sretan sam ko malo dijete! :-)
|
kakav knockout!
Sent from my XT1032 using Tapatalk |
I ja poprilicno. Znal sam da bu tak zavrsilo samo sam mislio da ce dulje potrajat. Ne znam koji je bio ovom da je isal tak jurisat ko sivonja ali neka je. Impresivan KO iz rikverca, snajperski.
|
#andnew
|
Može neka dobra snimka cijelog meča.. Thx
EDIT: (Odgledao.. Fino ga je riješio..) :) |
Bravo Stipe!
|
|
Link na full fight
http://fullmmavideos.com/fabricio-we...l-fight-video/ Krasna borba, s prvim ga naceo, s drugim ga zavrsio. |
baš mi je bilo jako drago - pokazao je da se može uspjeti uz trening iako nisi iz nekog elitnog kapma
|
Bisping!!! Nekad je stvarno bio smeće ali toliko je toga donio UFC-u i stvarno je zaslužio.
Brock Lesnar is BACK!! |
Slazem se. Za Henda mi je jos draze. Dobar event je bio.
|
Eh da sad zakažu Bispingu nekog i da se taj ozlijedi i Hendo uskoči.. znam da je mala vjerojatnost ali volio bi ili to ili mirovina.
|
Fedor propo ko stari kauč, al ga Maldonado namlati
|
Drago mi je za miocica. Tipicni boksacki udarac u vilicu i padas ko pokosen..
|
Po meni su 2 i 3 runda definitivno fedorove, maldonadov je problem sto nije rijesio fedora u 1 rundi kada ga je vec naceo.
Cini mi se da fedor oce sto prije zavrsit borbu u prvoj rundi pa se zaleti i i naleti na saku. Uvijek me fasciniralo kada se fedor razbaca rukama, prave bombe baca. Ruku na srce covjek ima 39godina, to je puno za mma. Ali hunt ili lesnar bi bio fer protivnik za njega. Cak je bacio i par letecih koljena i haj kik :D |
Vidi se da je fedor van konde. Da je u kondi drukcija bi prica bila. Mec je za njega bila.borba za prezivljavanje. Ne znam.cemu maldonado nije napadao. Da se nije kladio protiv sebe? :)
|
mislim da je za Fedora slijedeca borba u UFC protiv nekog topovskog mesa a onda borba za titulu, njega jako dobro mogu prodati u UFC-u
|
U ovoj "kondi" nema sanse da mu ponude titulu.
|
|
Bas sam naletio malo prije. Ne cudi me uopce.
|
Iskreno se nadam da će B uzorak ispravitisituaciju, ali ako ne, onda stvarno treba kazna za život.
Super borac, ali đabe mu sve to kad se nemože kontrolirati. |
|
Kao ne zna ni izgovorit kaj su mu našli....jea rajt
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19. |