![]() |
Da ja niti ne probavam sa svojom 7600GT? Tesko da ce pokrenut Gta iako pise pod minimum da trazi 7900GS a razlika i nije tak velika, ostatak konfe prelazi minimum... Ma stize novi komp u 3 mjesecu pa ce se onda igrat... Do tada se stedi:D
btw. Kakvi su dojmovi o igri? Jel zasluzuje tu IGN-ovu 10/10 jer sam vidio da se neki ljudi zale da nakon par sati dosadi... Iako sumnjam u to al da se utjesim za svaki slucaj:roller: |
Citiraj:
Zasluzuje unatoc ovim hardverskim zahtjevima i 20 :D Neznam kad sam toliko nesto igrao u zadnje dvije godine osim CoD-a :D Otkada sam nabavio GTA 4 CoD-u nisam prismrdio i jos nabavio origigi :D Di single prestaje pocinje multy a tu jos imas visestruko zabave... |
Citiraj:
potpis igra je prejebna počevši od priče pa do ponašanja auta,ljudi na ulici,grad je predobar takodjer,fizika na nivou,a uz to sve je i duhovito...uglavnom najbolja igra po meni ove godine unatoč rockstarovom kiksanju po pitanju optimizacije,iako se nadam da će barem još jedan patch izaci koji ce popraviti malo performanse iako sam si i sad uštimo da mi fino ide(od onih sranja svih tvikanih sam skonto da je najbolje ostavit samo novblank u commandlineu i gotovo,a ne se zajebavat sa svim i svačim):D a još kad završim SP onda MP psss pa kad dosadi opet SP,bit će igranja bogami ove igre :fiju: |
joj jebote koji sam ja njubsons,
tam brijem kak neki auti uopče ne smanjuju FPS po noči sa svjetlima a drugi da, i tek sad skužim da mu mogu palit duga i kratka svjetla, isto kak se i može ugasit auto kad izlazim iz njega LOL +1 za njubertej !:D |
na kojem vam je broju razina vechile destinya ?
kad velite da se igra drasticno mjenja s visem brojem... igra i grafa stizu skoro :) |
Može se ugasit auto kad se izlazi iz njega? Kak? Zasad sam samo skužio da se može kaciga na motoru stavit, samo treba pričekat malo nakon kaj se sjedne i onda automatski stavlja.
|
Drzis F kada izlazis, ako ga samo stisnes i pustis auto ostane raditi i radi i radio unutra, pa mozes vani cuti kako drmaju cajke u autu :goood::D
|
Gdje da kupim digitalnu verziju ove igre za $49 ? To je US verzija igre, ima i UK ali mislim da je dosta skuplja...
Direct2drive ne podržava Hrvatsku, a ove ostale e-trgovine isto rade probleme... |
Citiraj:
Nego,čuj istina Vista se manje ruši,barem meni,i što mi se uistinu sviđa jest što end task treba kliknut jednom do dvaput,za razliku od XP-a u kojem je bilo (End task,OK)X20! No velike negativne strane su papanje rama,dakle općenito lošiji performans u igrama :nono: A GTA IV nisam izvrtio na kompu,još čekam kupnju originala,a i ne želim se upuštat sad pri kraju polugodišta,imam još 2 predmeta za orgovarat a ak zavrtim gta još ću ocjene bacit u mulj :goood: tako da,preko ferija,niko ide u ekšn...fueled by E6300@2,46ghz,Sapphire 4850(ATI Cat 8.12 driveri) i 2,5 gb rama,možd 4 ak mi se bude dalo odvojit od fonda za Kawu 250R :fiju: |
Koliko vam je trebalo da pređete singleplayer?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa misije su gta klasika(gta stil)-i kud ćeš bolje od toga:no2drug: |
E ljudi, na kojoj razini težine igrate GTA, mislim da to pitanje nije bilo u ovih milijun postova? :D
|
Nema biranja tezine u GTA :fiju:
Maloprije stojim ispred stana i nesto gledam sjene i pratim fps, kad vidis trce dva policajca za nekim leekom, leek sidne u auto i krene bjezat, a ova dva tulipana od milicajaca svatko zgrabi svoj Infernus i gas za njim. :roller: I sve bi bilo kewl, da ta dva Infernusa nisu bila parkirana na mom parkiralistu ispred stana!! :D :hitthewal: ROFL |
xD rofl
|
:rofl:
a ima tih šema totalno,recimo ja zujim po gradu i neki crnjo bjezi od pandura i ovaj naravno trci za njim,i crnjo se sakrije iza kante i ovaj ga ćopi,retard digne ruke i hoda par sekundi ispred policajca i opet mu počne bježat lol EDIT:a najveća mi fora kad zovem muriju da im ukradem auto haha |
Citiraj:
|
Citiraj:
Usput, nisam skužio od početka - zašto su oni mostovi zatvoreni, politika ili? Možda sam malo previše zabrijo, ipak je to igra :D:dobar: |
Citiraj:
|
Citiraj:
nije mi jasno zašto Rockstar nije ubacio da i mi možemo žmigavce koristit. Osjećam se kao budala, svi oko mene žmigaju, a ja ko Balkanac pravi :lol2: Policajci su pak budale ko i svi ostali, skoro su pješakinju na zebri pregazili malo prije :D Što se tog dijela tiče igra je realna, ni u Zagrebu nemreš zebru prijeć, a da te zamalo ne pokupe :fiju: edit: skoro sam zaboravio http://www.youtube.com/watch?v=AqRbnNmw3Rs |
http://pce.hostili.com/images/paf0gnz_thumb.jpg
PAF! :D Ja se malo vozam i tražim stuntove. Nekoliko sam ih riješio sa harličem, sad kad naletim odma da se i to riješi :D |
kak to da murja po gradu uvijek hvata "crnju" ,
rokstar je zakon, lol btw, kako sam napuco onog svog crnju u biljaru, hahahaha |
Primjetio sam da svaki put platim mostarinu ali i da ubijem drocu za "povrat" novca :D
|
se moze dizat stvari sa vilicarom kao u gta san andreas? ako moze sa kojim tipkama? tnx
|
jel se isplati instalirat sp3 radi ovog i oce li uopce radit.Meni nesmeta ako je 15 fps i to je nesto.Na starom compu sam na to navika.:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo malo slikica :D
Uglavnom preso oko 37 % igre,sve ja zanimljivije,ona pljacka banke mi ludnica :goood: Na koliko posto je kraj? http://pce.hostili.com/images/G_2my1b.jpg http://pce.hostili.com/images/gta_4helick1gm.jpg http://pce.hostili.com/images/gta_444nngz.jpg |
pljačka banke je brutalna, yebeno je kad si zbuksan iza zida i onda samo odereš po murjačkim autima, ovi zbuksani iza, a ono odjednom ode sve u 3 PM :goood:
|
jbt kak to intel lijepo vrti-oće se ko mijenjat:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |