![]() |
Evo ga lagano na 4000 :)
Već su buy orderi veći od sell ordera. Kao što rekoh, ako padne na 3000, uzimam. Možda i na 3500. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Obično se glavne stvari i ostave za zadnji dan...
|
Sberbank se pridružio Ethereum alijansi. Up?
https://www.coindesk.com/russias-lar...reum-alliance/ Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Eh, snovi :-) A čuj ipak je Sber najveća ruska banka. Ma da se barem malo pokrene cca 10 - 20 gore ja bih bio miran. Dosta ide dolje ovih dana, a ja ne prodajem :-)
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
ja malo dokupio, vidim da se vijest prenijela na više portala. Baš me zanima hoće li tržište odreagirati
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
A vidite sad ovo:
https://entethalliance.org/hewlett-p...reum-alliance/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dokupio XRP na 3775 sat i BTC na 5300 $.
Nisam pametan što sa ETH-om, čuvat ili prodat... |
Ozbiljno si dokupio xrp?
|
Da.
|
Mogao bih i ja ako Cripple padne na 3000 :D
|
Čini se da će Ripple još dugo vremena plovit na 0.20$
|
|
|
Ekipa lagano pocinjem ulagati u coine pa me zanima koje siteove/ community/forume pratite za relevantne vijesti (i glasine :D)?
|
Citiraj:
|
Koji zajeb, ispravno sam još prije tjedan dana pogodio koji će coin slijedeći na bithumb, i onda mi Bittrex zabrani trgovanje s njim, tobože "maintenance"
|
I krenuo je btc prema 6000 $
Samo je nebo granica. :D |
Citiraj:
|
samo nek rusi cijenu altovima i to maximalno i super..
|
Jel smo pripremili šampanjac? :beer: čeka se noć? :D
Slavlje do ujutro? :) Trebali bi organizirati partije kad se probijaju granice :goood: Edit: probio je $6.000 USD na nekim burzama. Prošlo je, ovo stvarno ideeee gore :) |
Ako BTC stane rasti na ~7000, i altovi se vrate na stare vrijednosti, imat ću točno duplo BTC-ova samo ako dođu na vrijednosti na kojim sam ih kupio.
Ako počmu rasti preko toga, onda ide x2.1, x2.2, x2.3 itd. :D |
Dropat ću ovdje, vama je bliže :D
Citiraj:
|
Nitko ne komentira zen?
Ja stavio sell preko noci na 0.00235, sad je skocilo na vise od 0.003... i sad cekam da padne... -_- |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:21. |