PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

OveRkiLL 17.02.2006. 16:03

Pa imaš besplatan team speak server: teamspeak.t-com.hr
Moj bivši klan u CoD1 to koristi.

Oćemo se dogovorit oko boja u tagu, onda ćemo izgledat ko neki klan:p:D. Il će svak po svome?

Newbie Pro 17.02.2006. 17:16

Ako mogu samo par stvari još predložit:

Mislim da bi bila dobra ideja stavit call vote ta dosta funkcija, mijenjanje mape, tipa igre itd

Kao što je Gabre spomenuo, dim nekim igračima stvara isto probleme pa bi bilo fer da se njih ne zakine, a i bolja je vidljivost za rifle :)

Dimne mooolim vas maknuti :(

I najslađe: staviti anticamping dodatni mod gdje ako netko drži isti položaj duže od 15ak sekundi (viđeno na cod1 :)) -eksplodira :clap:

Krvarenje, glave koje lete, vrištanje- to se podrazumijeva :beer:

R.B. 17.02.2006. 17:25

ja sam za maknut snajp
:D

Veki-os 17.02.2006. 17:30

Citiraj:

Originally posted by R.B.
ja sam za maknut snajp

FYI Sa snajperom je najteže igrati i nije za noobove poput tebe,zato ga valjd i ne voliš:rolleyes: Za takve kao ti je sačma i 200 bombi:rolleyes:

Emissary 17.02.2006. 17:48

Konačno i ja u plusu, šta da kažem, usporene reflekse nadoknađujem kemp.. (ovaj, taktičkom disciplinom:D:D)
http://img135.imageshack.us/img135/7...00825ba.th.jpg

Nego, oćemo večeras na dozu?

panoramix 17.02.2006. 18:14

Citiraj:

Originally posted by Newbie Pro

I najslađe: staviti anticamping dodatni mod gdje ako netko drži isti položaj duže od 15ak sekundi (viđeno na cod1 :)) -eksplodira :clap:

[/B]
Pretpostavka je da svi igramo iz gušta, uz to i za slavu ( vidi statistike) pa bi bilo loše bilo kome oduzeti pravo da sudjeluje u boju, na način koji mu odgovara. Probal sam i ja par puta kempat sa snajperom pa mi se došuljal pizdek s leđa i opalil me kundakom, što ćeš boljeg gušta...uostalom, gdje si vidio da snajper na položaju šetucka svako malo...
slažem se za dimne jer onda mi koji imamo muzejske grafe q..ac vidimo a dok se zbistri, evo Gemmija i metak u čelo !

ZED 17.02.2006. 18:24

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
FYI Sa snajperom je najteže igrati i nije za noobove poput tebe,zato ga valjd i ne voliš:rolleyes: Za takve kao ti je sačma i 200 bombi:rolleyes:
Malo ga seres ne:rolleyes:
Meni bi recimo bilo najlakse uzet snajp na moskvi ili breakcortu i kempat, jer "idiota" koji trckaraju naokolo ima napretek, i onda mi nema veceg gusta nego takvog skinut sa snajpom i ne mrdnut guzom:rolleyes: :rolleyes:

Freek 17.02.2006. 18:27

Mislim da je nepošteno recimo uopće išta govorit protiv kampera i dimnih(dobro šrta je previše je previše). Al recimo trebalo bi stavit ograničenje neko za dimne, al treba ih ostavit.
Također s ovim za kampere se ne slažem, pa koji vrag će snajper radit nego kampirat, di si vidio snajšera okolo da trči po mapi i ubija iz "close range-a" ?????

dautanecII 17.02.2006. 18:28

Citiraj:

ZED
Malo ga seres ne:rolleyes:
Meni bi recimo bilo najlakse uzet snajp na moskvi ili breakcortu i kempat, jer "idiota" koji trckaraju naokolo ima napretek, i onda mi nema veceg gusta nego takvog skinut sa snajpom i ne mrdnut guzom:rolleyes: :rolleyes:

vjeruj mi,iz dosadasnjeg isustva takvo kempanje ne traje dugo,obicno ubijes 2-3max,i onda ti razvale glavurdu melee-em.

Freek 17.02.2006. 18:29

ajd ljudi prilkjućio bi se ija, al koji vi COD uopće igrate jedinicu,UO il 2???
I jel trebam skinut kakav patch za multiplayer???
Jer mi se neće nikako spojit ni na jedan server????

atha 17.02.2006. 18:30

cod2 kako i naslov govori.

koristi all seing eye. ;)

ZED 17.02.2006. 18:32

Citiraj:

Originally posted by Freek

Također s ovim za kampere se ne slažem, pa koji vrag će snajper radit nego kampirat, di si vidio snajšera okolo da trči po mapi i ubija iz "close range-a" ?????

Pa naravno da ces kempat, al nije poanta u tome nego na vekijevo " s snajpom je veoma tesko igrat":rolleyes:
Nek on to pojasni:rolleyes:
A razmisli malo kakva bi to igra bila da nas 20 zeme snajp i samo ceka:smoke:

Freek 17.02.2006. 18:35

Citiraj:

Originally posted by atha
cod2 kako i naslov govori.

koristi all seing eye. ;)

u tome i je problem, ASE mi ništa ne nađe!!!

Panzer 17.02.2006. 18:36

Evo, danas sam ja malo rostiljo u COD2...
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

dautanecII 17.02.2006. 18:37

i'm in!

1. mitzek
2. Gemmy
3. ZED
4. atha
5. nino5
6. zippo61
7. Sam Fischer
8. Fleks
9. Costa
10. Thoroughbred B
11. Panorama
12. Zond (Kud bas 13 )
13. Roller™
14. E.T.
15. Newbie (Zule)
16. Srky
17. MisterM
18. Renesis
19. Mrkonja
20. Gabre
21. Killer Segal
22. OveRkiLL (Nexus)
23. Amdejac
24. Lesa
25.Widowmaker
26.Catkiller i zdruzena D.WiFi braca
27.dautanec a.k.a. der komandant/rEcrUiT

Veki-os 17.02.2006. 18:38

Citiraj:

Originally posted by ZED
Pa naravno da ces kempat, al nije poanta u tome nego na vekijevo " s snajpom je veoma tesko igrat":rolleyes:

Riječ sereš baš nije primjerena ovom forumu,al ak je to tvoj stil izražavanja i odražava tvoj nivo kulture onda OK.Sa snajpom je teško igrati i tu ti nemam što objašnjaviti,da igraš malo s njim a ne s noob stickom znao bi o čemu govorim.Najlakše je uzet sačmu i napucavat okolo,to svatko zna.

panoramix 17.02.2006. 18:38

Citiraj:

Originally posted by ZED

Ha, smotamo po jednu i čekamo a vrijeme prooolaziii....

Freek 17.02.2006. 18:38

Gdje u COD 2 prebacim u DX7 mod, il on to sam napravi???

Amdejac 17.02.2006. 18:44

Citiraj:

Gdje u COD 2 prebacim u DX7 mod, il on to sam napravi???
Opcije od grafike.
Imaš dx7 ili dx9.

R.B. 17.02.2006. 18:46

Veki tebe je tesko vidit da trcis uokolo sa sacmom:smoke: a ono das mi 200 bombi mi odgovara s bombom je najlakse ubit kempere ko sto si ti:clap:

Freek 17.02.2006. 18:51

jel mi treba još kakav patch za multiplayer il kakav update mojeg "legalnog" kupljenog COD2:D

ZED 17.02.2006. 18:53

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Riječ sereš baš nije primjerena ovom forumu,al ak je to tvoj stil izražavanja i odražava tvoj nivo kulture onda OK.Sa snajpom je teško igrati i tu ti nemam što objašnjaviti,da igraš malo s njim a ne s noob stickom znao bi o čemu govorim.Najlakše je uzet sačmu i napucavat okolo,to svatko zna.
Gle nemoj mi sad tu glumit uvrijeđenu primadonu ak sam reko da seres:rolleyes:
Kaj bi bilo kulturnije da sam napiso nemoj njatke il tak nesto:rolleyes:
Ja noob stick koristim na jednoj mapi it to je to, a meni nije problem kaj ti igras sa snajpom, dobro znas da ti bomba uleti svako malo:p, ali kad kazes da je tesko igrat sa snajpom, mislim stvarno:rolleyes:

LorD ClockaN 17.02.2006. 18:55

Svako igra na svoj naći, ako netko kempa, on može nadgledat samo mali dio mape, odi se borit na neki drugi dio i zdravo!!!

dautanecII 17.02.2006. 18:55

snajper je samo za velike i pregledne mape,ove gradske,male su pusiona za snajperiste.

i da kempanje ima samo jednu veliku manu,nemres killove natuc kempanjem,ostanes medju zadnjima,a to bas i nije nekaj.

:gringo:

Freek 17.02.2006. 19:02

Gle nisam ni ja za kempanje al pstoje dvije vrste snajperista:
1.oni koji obožavaju igrat sa sbajperom i skoro uvijek u ovakvim igrama igraju s takvim oružjem. Tako reć profići koji te skidaju u trku s pol mape i to Head shot.
2.Oni papci kojima je to kul, jer misle da ih niko neće nać, a nemoraju se približit protivniku pa misle da je manja opasnost da poginu.

I bilo bi veoma zanimljivo recimo da se nađe 20 snajperista na jednoj mapi al ovi iz prve kategorije.;)

dautanecII 17.02.2006. 19:06

Citiraj:

I bilo bi veoma zanimljivo recimo da se nađe 20 snajperista na jednoj mapi al ovi iz prve kategorije.;)

vidio sam jedan british server CODUO,snipers only,ali ne privlaci me to.
za razliku od 'tandzara' only! :D

ZED 17.02.2006. 19:15

Citiraj:

Al ja sam mislio na drugu:D :smoke:

MadBoY 17.02.2006. 19:23

Da se ne bi svadjali onda je najbolje da server bude rifle only :p .
Cak i pistolj onda iskljucit i granate. Dakle samo rifle :) .
Pa da vidimo onda tko ima skill a tko ne, iako za CoD2 ne treba skill, igra je nista naspram CoD1 (probajte igrat sa kar98 u cod1 i cod2 pa cete skuzit razliku).

Dimne obavezno iskljucit.

Sto se tice lokacije servera...meni svejedno...

Veki-os 17.02.2006. 19:32

Citiraj:

Originally posted by ZED
Gle nemoj mi sad tu glumit uvrijeđenu primadonu ak sam reko da seres:rolleyes:
Kaj bi bilo kulturnije da sam napiso nemoj njatke il tak nesto:rolleyes:
Ja noob stick koristim na jednoj mapi it to je to, a meni nije problem kaj ti igras sa snajpom, dobro znas da ti bomba uleti svako malo:p, ali kad kazes da je tesko igrat sa snajpom, mislim stvarno:rolleyes:

Ne daj Bože da me takvi mogu uvrijediti:)
Danas si na Dozi igrao sa snajpom pa te baš i nije išlo a...

Emissary 17.02.2006. 19:32

Citiraj:

jel mi treba još kakav patch za multiplayer il kakav update mojeg "legalnog" kupljenog COD2:D
Ništa, plug&play - ako ipak bude sralo onda je većinom zbog "alow downloading" opcije u "multiplayer options".

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10.