![]() |
Citiraj:
Dalje je problem. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uber Gosu, ajde screenshotaj svoje MSI Afterburner postavke ovdje, baš me zanima.
|
Citiraj:
@drug brko Nisam niti ja OCao, ali kada je grafička hladna, odnosno kada uđem u windowse, uvijek baci barem dva flickera. U igrama nikakav flicker. Sada ću probati nove drivere pa da vidimo što će se dogoditi, ali stvarno mi je ovo ludost... |
Citiraj:
U igrama, više igri, i u valley i haven benchmarcima. Uglavnom, njegova se nije dala clockat puno, pogotovo memorija, a moja je stvarno brutalni model. Kako mi je bratić pomorac, ostavi mi svoju grafičku na par mjeseci (uvjek ima najjaču dostupnu)....ovaj put sam mu reko ne treba hvala. Ko vjeruje, nek vjeruje, ko neće ne mora... To su testovi koje sam ja vrtio doma, i imao sam je jedno tjedan dana. I to moje clockanje je bilo bez diranja napona. Ne tvrdim ja da je 1070 bolja od 1080, samo da sam dobio jack pot na silcon lutriji. |
http://www.igreklik.com/slike/images...4705_thumb.gif
Evo ga :chears: @EDIT Uglavnom testirao sam jucer WoW i CPU je definitivni bottleneck, FPS idu od 30-500, u zonama koje su CPU heavy nije bitno jel 4k sa svim na ultra ili poor mans 1080 5 FPSa razike bude :D |
Jeli 1050ti ima napretka u permormansama naspram 270x?? Atiica mi je riknula pa taman skupljam neku lovu i ovo mi je upalo u oko.
|
Da ti je ispravna 270x 1050ti nebi bila bitan upgrade, ali ako ti je krepala a 1300kn maximum onda da
|
Citiraj:
Probao sad i ja iste postavke i fercera. Odigrao sam pola sata World in Conflict. Igra je iz 2007 i DX10 ali oznoji grafe pošteno ;) |
Citiraj:
|
Boosta isto na ovim postavkama. 2050 MHz sa i bez ovog slidera.
|
Citiraj:
|
4770k bottleneck ? WoW sa grafikom iz 2004 bottlenecka jedan od jacih procova, koje smece od igre. :stoopid:
|
Citiraj:
@Edit vezano za grafiku, sad je ultra settings 10/10 bitno pojačan trenutno je 7/10 najači ultra iz prošlog patcha, fino Blizzard dodaje sitne pomake aki generalno baza (engine) je stariji od isusovog magareta. Viewing distance je sad ogroman, voda je ljepša itd... |
|
Ma ja... dost je 3 gige... :D
|
Nisam u igrama baš, igram jednu te istu već 6 godina, te napravim izlete u Civ i HOMM svijet s vremenom na vrijeme.
Pošto vozim Linux Mint, a AMD se pati s istim, mislio sam uzeti jednu GTX 1050 ili 1050Ti, pa će trajati sljedećih 5 godina. Je li moj CPU (i3 - 3240 3,40Ghz) preslab za isto ili? |
|
Ovaj deus ex je jedini test koji pokazuje drastičnu razliku, kod ostalih razlika između 3 i 6 gb verzije je nikakva, svega 1-6 fps ovisno o testu.
|
DE je najekstreminiji primjer (od testiranih), ali ne briljira i u ostalim testovima. U hitmanu je u dx11 jedva ispred R9 380, a u dx12 iza...
Kako god, sve je manje više rečeno do sad |
Pretpostavljam da su ostale 1060 6gb verzije..
Šteta što nema deus exa sa 6gb. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://techreport.com/review/30812/n...rd-reviewed/11 http://www.hardwarecanucks.com/forum...-review-9.html https://www.hardwareunboxed.com/3gb-...u-might-think/ Dakle čak i na 1440p u Deus exu, 3gb model je za 4 fpsa sporiji od 6gb modela (50 vs 46) Ne znam što je izazvalo takve rezultate za ekipu PcEksperta ali po svemu sudeći ti rezultati nisu realni. 3GB kartica je isplativija od 6GB modela za nekog tko se igra na 1080p. Naravno, nije moguće predvidjeti što će se događati kroz par godina ali je vrlo malo vjerojatan scenarij u kojem igre odjednom traže 6 GB memorije a da istovremeno GPU zahtjevi ostanu isti. Teško da će vas 1060 sa 6GB spasiti od igre koju kartica sa 10% manje shadera i 3GB neće moći pristojno vrtiti na 1080p. Naravno za one sa viškom novaca svakako neka uzmu 1060 sa 6GB, samo što se onda istom logikom može ići dalje pa neka uzmu i 1070/1080 kad već mogu :D |
Ja sam se iskreno čudio kako se tako dobro nosi sa 3gb vram, budući da na 470 1080p može potegnuti 7gb vram klik tako da je nemoguće da više nego dupla potencijalna potrošnja od max dostupnog vram ne kirpla perfomanse. Još krešo kaže da je ponavljao test više puta...
Možda je do levela, postavki, patcha igre, loših drivera u zadnje vrijeme ili je netko na pay roll |
Pa nije samo deus ex i hitman je zanimljiv.
|
Citiraj:
I da ima 8GB RAM-a FPS bi bio oko 40 FPS-a. Dokaz da kartica nije namjenjena za takve postavke, i da super radi za ono sto JE namjenjena. Hint: 1060 NIJE namjenjena da igras sa svim postavkama na Ultra... za to postoje 1070 i 1080. |
Citiraj:
|
Citiraj:
No kao sto kazes - neki se bune da 1060 3GB 'steka' na takvoj igri gdje, kao sto i sam kazes, 1080 na max settinzima je jedva dostatna. Jedino ono sto kazem i govorim je - da je 1060 sa 3GB cisto solidan proizvod za sto je namijenjena, i da nema realno neke nuzne potrebe za doplatiti ~500kn za 6GB verziju. Ali onda uvijek izmgmizu takve recenzije da igra X na Ultra settinzima steka na toj kartici... opet, benchmarking >>> stvarni gaming. Jer je inace poznato da svi vole igrati na 40FPS ili manje (kad bi imala 6GB)... |
Citiraj:
Po meni imaš najmanje tri kombinacije: 1 - Ak već daješ 2 soma daj još tih 500 i rokaj :fiju: 2 - "Ultra" postavke nikad nisu niti će radit OK na low budget opremi 3 - Imaš specifičnu igru (ili 2-3) koje isključivo igraš i briga te za DeusY i sl. pizdarije, bitno da ti radi super u tvojem gameu :beer: :fala: |
Najnoviji driveri i opet se javlja flickering i tu i tamo crni screen na sekundu...
Sada više nisam pametan, da li je grafička u pitanju ili su driveri. Radi se o inno3d iChill 1070 (Samsung memorija). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |