![]() |
Ajme sad sam se nasmijao dok sam čitao zadnje postove. Slučajno naletio na ovu temu. Nemogu vjerovati da OGame još uvijek tako žari i pali. Ekipe pozitivaca su te koje su ga održale. Svaka čast na svima koji su nas uz druženje i dobru zezanciju držali noćima budnim. Ipak život u jednom trenu kaže dosta... sjećanja ostaju. Pozdrav svim OGamerima.
|
Ja sam ugasio račun. :) Već tjedan dana ja vidim da mi je dosadio, pogotovo konstantno provjeravanje na mobitelu. Sinoć mi se nije dalo ni ulogirati prije spavanja. :D
|
zasto nisi dosao u savez? ako jos netko igra, savez je MMS.
10. po bodovima 30. po floti 9. po istrazivanjima najjaci smo najjaci :D |
Evo ja poslao zahtjev...majko moja šta mi ovo treba 😄 10g sam se držao podalje
Sent from my LG G2 |
Igra jos tko ovo :D? Ja napravio acc,nije mi vrag dao mira...
|
daj nemoj...
nemoj. :D |
Hahahaha.... A neda vrag mira. Relativno mlad server,prvi ima 19k bodova,ja igram ni dan vremena vec sam 470 :D .... Ajde,neko neg dodje na "Leo" :D Nemam jos nikakvu mogucnost pomoci,al ono... Bit ce :D
|
Citiraj:
Kad čovjek čita ovo od prije par jari, zna da je bilo lijepo djetinjstvo Citiraj:
|
Došao i ja u napast da napravim account prije cca 2 tjedna kad mi bilo dosadno
Sreća pa sam dovoljno sazrio i brzo sam došao do zaključka da mi netreba to više nikad u životu :D |
al jebote bez zajebancije sad, prije par tjedana i meni ogame pao na pamet, još ova tema nije bumpana bila
očito nam je negdje u podsvjest za ovaj period spremljen ogame usrani u mozgu to vam samo znači jednu stvar - ne diraj |
Ja sam isto krenuo, al vrlo brzo me je proslo....Onda sam odlucio napraviti bot da igra za mene, bilo zabavno al onda nisam imao vise vremena na botu raditi pa je sve ohladilo :)
|
Hehe,a,mene bas neki klinac vuce,evo,igram koliko tjedan dana,iskreno cinio mi se kao mrtav server jel sam vec 300 i neki,ali konstantno spijunaze neke. Poceo sam vec "farmat" inaktivce,ima se 3 MT :D .... Mlad je bas ovaj server,vidit cu,mozda mu dam sansu hehe
|
|
to ste trebali dogovoriti prije aksa, ali ako već pitaš, očito je napeta situacija :D
1. svatko pokrije svoje gubitke 2. ostatak profita se podijeli na 3 jednaka dijela ili izračunaš vrijednost flote sva 3 napadača (svačiji postotak od ukupne napadačke flote) i po tom principu podijelite. najbolja opcija je da pobereš sav ru i drugoj dvojici javiš da ga je netko ukrao :D |
hvala ti :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |