![]() |
Ajmo Bosna, nadam se da nebudu igrali kao pice kako smo mi igrali sramotno.
|
Ajmooo Bosno!
|
Ajmo Argentina (jebiga kladio sam se :D)
|
ajmo susedi:)
stisni zube,zabij bar jedan, ostalo ko ga jebe |
Očekival sam visoku pobjedu Argentine, ali nisam očekival da bude počelo već tak rano :D
|
Šteta. Stvarno glup autogol. :(
|
Evo zabili su, ali sami sebi.
Jaka je Argentina, ovako da ostane izvrsno za BiH. |
Kokošinjac autogol :p
Šteta, volija bi da bosanci pobijede, ali zasad kompliciraju u obrani pa možda prime dodatni gol/golove. |
Mnogo su bezobrazni i ovi Argentinci. BiH je već imala dosta slobodnih udaraca, evo i žuti za Argentinu.
1:0 na poluvremenu. Šteta, stvarno šteta onog nesretnog gola. Messi im previše igrača odvlači, ako mu se još netko pridruži moglo bi bit još golova. |
Odlicna Bosna, ali su spori ko puz kada treba potrcati u napad, kontru i slicno.. Rade jako glupe i cudne greske..
|
Na cilom prvenstvu nisam vidija toliko pogrešaka, ovi Bosanci izgledaju ko da neorganizirana klinčurija igra po prvi put zajedno (obrana, bekovi i zadnji vezni red).
BTW Messi za drugi gol |
Messija :care: :care: :care:
|
Hehe 2:1, ujjjj da bar izjednače
|
Ljudi moji što je loša Argentina danas bila. 6 braniča-vakum-4 napadača. :wtf2:
Citiraj:
|
Ajde, bar su uvalili počasni :)
|
MIslim da su bosanci pokazali puno puno vise nego nasi protiv brazila...
|
Pokazal je i Brazil puno puno više nego Argentinci protiv BiH :D
|
Horor :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kolko god ga kudio, Brazil je ipak najviše pokazao od južnoamerikanaca. BiH bi morala dobiti Nigeriju i Iran s ovakvom igrom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
BiH je praktički zbog autogola sama sebe pobijedila, ovak su mogli još navuć X |
Šta reći, a ne zaplakati:D Prije bih rekao zapjevati. Već sam rekao da ova utakmica nije ključna za reprezentaciju BiH. Za Argentinu je to lagano zagrijavanje za naredne faze takmičenja, a za BiH kao debitanta prilika da odmjeri snage sa jačim protivnikom. Srećom rezultatski nisu "ubijeni u pojam", tako da u nastavku imaju realne šanse u borbi za prolazak. Nadam se da su već razbili tremu, i uz malo sreće prođu dalje.
|
Nazalost nisam gledao drugo poluvrijeme do kraja. Morao sam ici u krpe...
Ali cu danas pogledati snimku ako je bude. Po onome sto sam vidio u prvom dijelu, Bosna djeluje dovoljno dobro za drugi krug, a za dalje cemo vidjeti. Nisu mi jasna ona poigravanja s loptom u kaznenom dok su ti Aguero u Messi na par metara. Imali su dosta tih glupih situacija. A kad je Messi zabio, vec su bili umorni. Argentina nije pokazala previse, barem ne s obzirom koliko se ocekivalo... |
Citiraj:
|
Argentina od 90-e na ovamo je tuga i jad od repke. Velika imena na hrpi koju nitko ne može složiti od 90-e na ovamo da to izgleda konkretno na nekaj na terenu.
Kako bi se jednostavno reklo, ne mogu sav taj silni talent pretočiti u rezultat, šteta i žalosno za njih. |
Upravo u tome i je problem, previše nabrijanih pojedinaca na jednom mjestu. Nitko ne može na terenu dreknuti na nikoga jer su svi "gazde" u svojoj glavi.
|
Citiraj:
Problem je u tome kaj oni nemaju nikakvu sredinu. |
Ja mislim da njima nisu toliko problem igrači koliko treneri koji ne mogu nametnuti svoj autoritet i ideje. Samo pogledajte tko su im bili treneri u zadnjih 10 godina.
|
Njima niti ne treba sredina, oni da žele mogu zacariniti loptu i pojesti svaku ekipu koja dođe pred njih. Samo nisu tim i to nikad neće napraviti. Pa pisalo se da jedan Maradona ne smije nikome ništa reći jer će mu ovi otići iz repke ili namjerno odigrati loše, a ovaj se ne želi kockati s javnošću... vjerujem da je sa svakim slijedećim trenerom tako.
To ti je onaj princip, nađeš nekog malog gladnog seljačića na polju kako igra nogomet, daj mu pare daj mu slavu i za dve godine imaš bahato arogantno đubre koje ne zna što bi iz sebe od obijesti. Pogotovo ovi temperamentni južnoamerikanci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:09. |