![]() |
Digao sam od 42-51 :)
A ja sam sa svojim accountom u 1 dan i 14h igre došao do 70. levela sa time da imam dosta malo obavljenih challengea... |
Citiraj:
A cuj, kad ti dodje lvl 50 i sa M4 ima GL, onda to nije bas noob koji nabija challenge ili da ne zna igrat. Da ga hebes u 50 lvla ces stec neke igracke navike.. |
Call of Duty: Modern Warfare 2 patch 1.0.177
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. frend koji je igro izmedu jedva da zna uc u igru a kamoli hackirat je! XD |
Citiraj:
|
joj, sad sam isao traziti po netu, i naiđem na steam-ovom forumu kako je ekipa dosla na level 70 jer su samo upali na hackirani server, gdje su svi bili level 70,
i onda se sjetim da je to i meni bilo! odmah prva ili druga mapa na kojoj sam igrao sam skuzio da su svi level 70! i što sad da radim, sad barem znam što mi je uzrokovalo skakanje levela.. |
Doć će 177 update koji će popravit care package hax i još neke stvari.
EDIT: Već piše... |
Citiraj:
|
nest su shebali, svako malo greška i baci van
|
Da, jučer i danas užasni pingovi, prosjek 3-4 crtice, za razliku od prije di sam imao redovito 6 crtica.
Također mi danas jedno 15 puta bacio Unable to connect to host, od toga jedno 8 puta zaredom :no2drug: Nadam se da će se iznormalizirati sve. |
Dali ste danas mogli uc u server?Meni uopce nece nac server a ak nade izabacuje me i imam katastrofa ping.
|
takoder mi tesko nade server, a kad ga nade uzasno lag-a, cak i kad sam host a to mi nikako nejde u glavu...
|
meni isto tako.. koma
|
Nešto su zayebali sa sinočnjim patchom.
Igra je do tad odlično išla na ~80 pingu redovito |
malo laga ali od 4 matcha u 3 sam imao najveci score :D ....
a igram ko gospođa u srednjim godinama ali kako nema vise jack the rippera na speedu i hackove treba preradit vidim da nema toliko sk1ll mastera kako se cinilo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, evo kakav game: http://www.pohrani.com/t/30/jO/48iHfvws/yea.jpg Powered by M16, Scavenger & Claymores :D Dobio Emergency Airdrop, pričekao još 3 killa da dobijem Chopper Gunnera, uspjelo mi, sa Gunnerom ih poskidao jedno 8, bacio Emergency Airdrop, dobio 2 Predatora, još jedan Chopper Gunner i UAV :care: , brzo pokušam to iskoristiti i uzmem Predator, roknem i tek što sam došao do zemlje game over - Victory :fuming: Ostali mi neiskorišteni još jedan Predator, UAV i Chopper Gunner :fuming: :D Inače, mislim da je ovo moj najbolji K/D ratio dosad u MW2, također, dobio bi nuklearku da sam ju imao odabranu u rewardovima... :D |
dajte tu svoje steam accounte da vas metnem na listu pa da igramo skupa :)
|
Citiraj:
Danas bi još mogao koju nabaciti, a sutra radim od 7-19 pa idem po svoj novi auto tako da tek prekosutra :D |
Evo i moj zasad najbolji K/D ratio :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_cb717ee8.jpg Dobitna kombinacija:Predator>Harrier strike>AC 130 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I neće se morati platiti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|