![]() |
levelcap najmanji problem, ne utječe mi na ništa, tek tolko da piše :)
|
Citiraj:
Ovaj način koji traži stalnu konekciju je po meni pogrešan za Diablo serijal ali kapitalizam zadire u sve pore zabavne industrije pa ne vidim zašto neće ni u igraću industriju (tužno ali isinito). |
Evo i jedan dobar inferno guide za monka ak imate problema s njim na infernu.
http://www.youtube.com/watch?feature...v=zdO0rBVFHm0#! |
Citiraj:
Skill tree su totalno oglupili i ne možeš se opredjelit na nešto pa samo to dizat. Skupa pak i nije gledajući WoW...iako nije bas za usporedbu al ipak su Blizzardove. |
opet problemi sa EU serverom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a evo sad uspio -.- |
Mhm ja se ulogirao sad ko iz p....
|
Citiraj:
netreba tako kako ti kažeš da dignu level cap radi atributa, skupljaš iteme pa kroz to dolaze atributi, kroz levelanje ionako najmanje atributa se dobije (ono, +2 strenght, neš ti :D ) |
Citiraj:
|
Igra je poslije 20h neigriva, od random errora do svega, jedva uspijeli se dogovorit, tj joinat da rijesimo butchera na inferno, nakon 20min klikanja join game i error poruka, ma divno...
|
Kakve su vama temperature grafe dok igrate na max postavkama? Ova moja prijeđe 80 stupnjeva s ventovima na 57%. Nekak mi je to puno. I tu i tam mi neke čudne crte, ko malo izlobličena slika putuje odozgo prema dolje po ekranu, ne znam je li to diablo glitch ili koji vrag.
|
Nemoj OCat grafu, dovoljno je jaka da sa 50% snage tjera D3 u visokim rezolucijama i max detaljima.
Moja dođe do 95 al samo zato jer sam joj stišo vent :D |
Ojoj, opet je server down, opet rade neki nenajavljeni maintance, pa jesu li oni normalni hehe
|
Hoce Diablo fino derat po grafi. 99% vise, manje stalno i maksimalne temp bez obzira kaj nije zahtjevna..
Uspio sam odigrat par sati. Cak sam naletio i na zgodan stit 999dps, 3% against elite, snagom, armorom i mellee. Nebi bilo cudno da nije na hellu.. |
Citiraj:
Ja tkodjer imam problema sa gtx 570 u diablu, pojavljuju se random artefakti ponekad tijekom igre po rubovima ekrana pa opet nestaju. Igram se i bf3 i wow uz to nigdje drugdje osim u diablu se pojavljuju. Mijenjao drivere, ali opet ista stvar. |
Ovo s 'cudnom crtom' se i meni zna desiti.. kao da nemam vsync ukljucen, tj. da je vsync out of sync ;)
No ostalih anomalija nema. |
@izi Hoćeš se mjenjat za moju 8500GT :D Nema artefakata ali ni fps-a!
Meni se nije problem logirati, istina, nekada treba po 2-5 minuta da upadnem ali ne izbacuje i slično. |
Citiraj:
Što mislite kako će raditi igra na laptopu sa 3GB rama, HD4300 i dual core procom ?? |
Citiraj:
Da li izgledaju ko neka čudna slova? Citiraj:
|
Citiraj:
bit će ti sasvim igrivo ;) malo smanjiš detalje i peglaj. |
Citiraj:
procesor nije narocito bitan :) |
Citiraj:
Neka samo iskorištava, meni ne smeta :D |
E bas upravo kao cudna slova neki hieroglifi, obicno bijele boje.
|
Još da nvidia izda neki high resolution pack bilo bi genijalno..
Ako netko zeli igrat pony level na Hellu, neka mi se javi.. Cijena 50k golda ili neki žešći item za barbara.. Edit: Destroyer nema gratis.. pa mene je staff izašao okruglo 850k.. Imam sada jako malo golda, a 50k je sitno.. Nemoj zezat.. :) |
Citiraj:
Koji điberi posvuda, strašno :D |
dfaq:D , 50000 zlatnika za ulaz na pony level? Ajd mi ga otključaj , pa dobiš ne virtualne ćevape:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
hm kak misliš loše...da li se raspadaju? Vidiš artefakte ? koliko se sjećam 3200 onboard se dala mrak clockat i to bez zagrijavanja. Samo se stavio core clock u biosu s 500 na 1000mhz. DOsta se dobilo na performansama :) ( imao sam ju prije nekih godinu i pol na matičnoj). Mislim da bi slična situacija trebala bit i sa 4300 |
Nisam siguran koji izraz bi upotrijebio, pa ću stavit za koju minutu neki screenshot ...
http://www.pohrani.com/t/K/P3/3gOc4t...2-06-02-13.jpg http://www.pohrani.com/t/1X/VC/3q53b...2-06-02-13.jpg http://www.pohrani.com/t/3V/yZ/4fxVG...2-06-02-13.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |