![]() |
Citiraj:
Srale ovaj drugi Aircon ti služi za hlađenje kompletnog kućišta isto...ugradiš ga u PCI expansion slot u kućištu (kao što ugrađuješ i bilo kakvu karticu) i 1 vent možeš okretati 180 stupnjeva gore i dolje...gdje god ti odgovara okreneš ga da puše... |
da skuzio sam..ali meni treba za hladjenje rama-a i NB..ovaj aerocool je stvarno ok..
|
Citiraj:
|
ma daleko je on meni, kad se montira od rama da bi ga efikasno hladio..
|
Citiraj:
http://www.revoltec.de/english/produkte/rs007.htm njesra od bakra i totalno izvlači momentalno toplinu iz rama i prolijeva je po sebi uokolo tako da je temp low ;)...cijena 50 kn |
A dobri su ovi od srebra i zlata. Već vidim temu za koji dan "provodi li zlato toplinu bolje od bakra?" Daj nabaci cijenu ovih zlatnih i srebrnih, baš me zanima, tek radi znatiželje.
|
ma mislim da za moje vruće Balistixe ne pomaze nista osim venta na njima.. on ima sam ove hetspreder na sebi, aluminijske, tako da mislim da ni ovi bakreni nece biti puno bolji..
ali recimo ovi mi se vec vise svidjaju =>scythe kama wing |
Citiraj:
1v@n...zlato i srebro nećemo sad dobiti ali inače će biti u ponudi (ono više perverzije radi ;)-inače je cijena cca 70 kn... |
da kad bi bar ovi od schtye bili od bakra..A ovi crni kostaju 68 kn..i bakar nije jedan od najboljih izolatora nego vodica topline..:chears:
jel postoji mogucnost da se u pon otvori shop? |
a gdje crni scythe kama koštaju 68 kn?? kod mene ne...sorry
|
u jednoj od najciganskijih firmi kod nas=>Zola..li oni su kao neki generalni za schtye pa valjda zato..
|
Citiraj:
vent je postavljen tako da izvlaci zrak sa diskova i puse na ram, pa bi bilo idealno da je hladnjak malo visi od ram plcica, nesto kao na dominatoru oce bi sta ovakvo u ponudi Scythe Kama Wing Copper Thermalright HR-07 DUO Thermaltake Spirit RS Thermaltake V1R Xilence Heatpipe |
nisam znao da postiji schtye kama wing u copper verziji..super..
Ali mislim da ovi ostali ne stanu ako se stve 4 plocice rama.. |
Beshtya, pitanje. Hoces li u ponudi imati crni Eee pc? Ako budes, odmah me predbiljezi za jedan!
|
šop će ovaj tjedan biti upogonjen...
tik-neće biti Asus EEE lapova...Subtex baš Revoltec LAN Party bag će i biti u ponudi cijena oko 200 kn...dtr biti će osim ovih revoltec Freezera u ponudi i Thermaltake CL-R0026 Spirit RScijena oko 120 kn |
ovim putem zahvaljujem svima na strpljenju i molim za još samo malo istoga :)
|
ce biti slucajno onaj scythe kaze master 3.5" potenciometar, i ako da po kojoj cijeni?
http://www.scythe.co.jp/accessories/...m01-35-400.jpg |
hoce li biti vodenih blokova za memoriju , jer EK nema nista u ponudi
|
Hehe,meni je već u "Bookmarks"...za svaki slučaj :D
EDIT: (da mi se Vuco ne jedi :D ) : Jel' planiraš šta od software-a imati u ponudi?(jer svi znamo kakva je ponuda na domaćem terenu,jedva čekam da netko "zapapri aktuelnim dilerima"). Eto. Jel'sad valja Vuco,care?! :chears: |
Zelim ti srecu! Jedino sto mene muci je razumijevanje pri reklamaciji. Nije mi zao dat koju kunu vise, ako znam da ces biti posten pri reklamaciji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kako to mislis izvest? sry sta sam skeptican, al rjesavat reklamacije u 24h znaci da ces na pola reklamacija biti u minusu. |
Citiraj:
Omega-radio sam po firmama 11 godina i vjeruj mi da je to samo fikcija uvoznika (koju uspješno prodaju krajnjim kupcima) da se reklamacije ne mogu ovako rješavati ;) MOGU! ako imaš dobar brand i dobar kontakt sve se može (samo ako se nekome da ;)-ako mu se ne da onda se jednom mjesečno rješavaju reklamacije preko turca pa onda to liči na našu IT realnost :( |
nisi me shvatio.
ja uopce ne sumnjam u kvalitetan brand i pouzdanost njihovih proizvoda. problem su kranji korisnici koji se glupiraju sa hardware-om... nadam se da si svjestan da ima onih koji pokvare hw samo da dobiu novo ili nesto drugo. a ponekad se takve gluposti nemogu otkriti u roku od 24h |
Citiraj:
moram citirati đovanotija i reći: Io Penso Positivo :) nadajmo se takvima što manje a ako ih i bude bar ćemo u 24 sata skužiti da su sami nešto zajeb... da bi izvukli nešto drugo i tu ćemo im podmetnuti nogu ;) jer rješavanje reklamacije u 24 sata je samo moja dobra volja-zakon dozvoljava (nažalost krajnjih kupaca :( dosta veći rok za rješavanje reklamacija...No kako i kažem-samo pozitiva :) |
hm... da
puno srece ti zelim, al po mom misljenju, nisi bas prerealan sto se toga tice al ajde... ako ciljas na specificnu grupu kupaca mozda i bude funkcioniralo... razer excluded :D |
ako se ne bavi kompletnim konfama onda je postotak hardvera koji krepava svakog petka u 9 navečer jako malen... vrlo velika većina se odradi u kratkom roku.
|
mala preporuka beshtyji...stavi www adresu budućeg shopa u naslov topica, da ljudima uđe lagano u podsvjest... :D
(a i da se ne mora svako malo propitkivat koja bude www adresa) |
Velika podrska na trudu i pametnom ulaganju. Mislim da ovakav shop ima dobar potencijal da privuce dobar dio ljudi. Dobra vijest se nadaleko cuje, losija jos dalje. To i je vec problem velikih firmi, HG-Ve... i uvoznika-distributera M-... Ljudima je vec pun k neljudskog odnosa i ucjenjivanja. Jedva cekam da pocnes s radom. Trebam ja nesto, trebaju friendovi toga. U par godina sam ogromne novce potrosio na komponente, da ne pricam jos friendove kojima sam sklapao okolo. U opcetku je bilo dobro sa HG-Ve, danas se ponasaju ko stoka. Bit ce uskoro tome kraj :)
Puno srece s shopom i otvaraj to vec jednom, poludise ljudi vise :) pozdrav i svima koji citaju ovaj thread i jos nesto, HAL-9000 cijelo vrijeme prati sta se ziva i jako je optimistican :roller: |
Beshtya:chears:
Sorry ako je već bilo pitanje, ali oće li bit Tuniq Tower? Uz TRUE najbolje zračno hlađenje, a čini mi se da se u inozemstvu prodaje po ok cijeni, puno manje od ultra 120 eXtrema. Thanx |
neće sorry :( mali problemi oko dobave odn. dobavljača :(
ali biti će ovo: SilenX IXC-92HA1 CPU hladnjak pogledajte svi malo kuler i biti će Vam jasno 'ko je gazda :) a cijena oko 320 kn...sa svim dodacima ;) |
taj model će biti u ponudi uz ostalih cca 15 modela drugih brandova :)
|
ce biti slucajno onaj scythe kaze master 3.5" potenciometar, i ako da po kojoj cijeni?
http://www.scythe.co.jp/accessories/...m01-35-400.jpg |
oceli se moc narucivat iz bih,pretpostavljam nece.
|
@Beshtya
Nekako je premal i prelagan, Al baza i "samo" 3 Cu heatpipea za 320kn ... ne znan baš, na prvi pogled mi se ne čini ništa posebno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
2Beshtya
Možeš mi reć šta će bit zanimljivo od CPU vodenih blokova? Mene zanima D-tek Fusion s acelerator mlaznicama za quada i naravno cijena ? Pozdrav! |
EK ofkors :)
|
Citiraj:
1.D-Tek FuZion CPU Cooler univerzalni (ide na sve intelače uključujući i C2D i Quad) samo ne ide na AMD S.AM2 cijena 535 kn 2.D-Tek FuZion GFX GPU-Cooler univerzalni (ide na vga: ATI X1000 Serie ATI X2900XT NVIDIA 6800 Serie NVIDIA 7800/7900 Serie NVIDIA 8800 Serie cijena 470 kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |