![]() |
dečki su napravili odličan posao :)
Crysis se ne može uspoređivati s ovime, sjećamo se samo kako se Crysis "vrtio" na 1920x1200 - Very High... :D svaka čast :beer: ...idem nastaviti igrati :) btw. al ste mi zaspamali inbox :D EDIT: sviđa mi se ova vožnja do "određenog mjesta" - kad trebam oružje idem na jedno mjesto, pa kupujem oružje za dijamante koje sam zaradil misijama, safehouse je na drugom itd. - sviđa mi se taj sistem :) |
Citiraj:
I digni rezu... :D EDIT: pardon vidim da je do monitora :D |
Igra je odlicna, svaka im cast samo steta kaj je bas sad izasla kad mi je faks pocel :P
Na svojoj konfi vrtim na 1280x1024 very high |
Prejeben je, meni radi na ultrahigh, reza 1024x768,4aa, i ide oko 40-50fpsa
|
Evo i ja sam isprobo far cry 2 i vrtim ga na 1680x1050 max postavke tj. ultra high u dx10 i imam prosjek oko 35-40 fps-a :goood:.
Uglavnom dobro radi ne trza, bar ne zasada. Inace igra mi s cini preeedobra.... E , da kad sam vidio vodu ostao sam paf, nevjerojatno koja grafika po meni bolja od crysisa. |
upravo pisem zahtjev za godisnji :zdero::goood::goood:
|
Predobra je igra.. ne mogu prestati igrati :)
|
Citiraj:
Jedva cekam da dođem kuci i pokrenem...vidim po komentarima da je predobra:chears: |
Jao igra leti preodlicna je grafa milina za vidjeti. HDR, Bloom i vsync su mi iskljuceni ostalo sve do ibera osim aa koji na na 4x
Btw cime mjerite fps ( EDIT fraps :D ), i cemu sluzi taj HDR i Bloom , u drugoj misiji dok mi je to bilo ukljuceno kad sam rokao s onim likovima u klaonici znalo mi malo zastekat ali sam to dvoje iskljucio i sad leti. Sad imam nekog posla kontam da se posvadjam sa starim da idem dalje igrat :DD |
Ludnica igra, samo mi smeta blur, kako da ga ugasim?
|
Citiraj:
|
Prezaaakon igra :care: ... odo ca sad igrat
RPG je zakon :D :banana: |
U procesu sam nabavke, dolazi mi ~ujutro, taman et večeras u 7 idem na posao, radim nočnu, ujutro se vratim u 7 i mogu komotno igrati :D
Eh da, nemojte me yebat jel me oči varaju ili ja to vidim G3? (my favorite :D) |
Nvidicari,nadam se da ste instalirali nove FC2 drivere :D
|
Citiraj:
|
:D
Ujutro cu ju pokrenuti samo da vidim kak ide, a onda cu staviti svježu Vistu jerbo mi C: stoji ne-fromatiran već 4-5 mjeseci, a to nije dobro :D Naravno sve fino popračeno sa novim driverima i sve anjc-a :) Nego... WOW, dečki sa LeechersLaira ubacili u petu brzinu i sad voze prema meni brzinom od 190 km/h :D Bit će to na mom HDDu prije nego završim prvu kavu na poslu. Bar ću se nakupit seeda :D Citiraj:
|
samo izgleda da ovo nije full verzija,full dolazi 24.listopada
|
Citiraj:
24. izlazi u Europi, za američko tržište je izašla jučer. full verzija. a prije toga je još u petak procurila na net full verzija igre, ali o tome se ne razgovara na ovom forumu, tako da.... inače, drago mi je da je ekipa napokon zadovoljna nekom igrom. bit će zabavno slijedećih dana :) |
Pre-Order now and receive $5 off the original price! Now $44.95
This product is only available for purchase in the United States, Canada, and Mexico. This product will be avaliable for download 10/22/2008 at 10AM PDT. Znaci da je igra vani,24. dolazi za ps3. |
Citiraj:
Samo još treba fino clocknut stroj i uštimat sve (blur je prvo što ću ubit). Ma bit će to više neg OK.:goood: :respekt: |
Citiraj:
http://img.tzrus.com/images/iub6kqd4...v1e7_thumb.jpg inače "otkrio" cijelu mapu, koje prostranstvo - zabavno se vozikat okolo :) onda skupljat one kovčege, pa ovi buddies, oružja, vozila... :) |
Uspjeo sam konačno pokrenuti kupljenu igru:D ali imam problemčić pokupio sam oružje sa stola i ušpricao si zdravlje(drogu) u venu i trebam pokupiti nekiu vrečicu koja svijetli(označena mi je oznakom ruke u drugoj prostoriji) vjerojatno da pokupim ali neznam kako (isprobao sam sa svim tipkama ali neide i nemičem se s mjesta).
Kontrole i namještanje istih su živa katastrofa:fiju:. Odigrao sam dosta igara i nikada nisam imao problema sa istima pošteluje se za 2-min, a ovdje blagi užas.Nisam ispočetka ništa mjenjao(default) i nisam uspjeo rješiti navedeni problem??? Onda sam izmjenio kontrole ali opet isto. Ima li tko kakvu ideju ili igra šteka(možda sam kupio loš primjerak):Machineg: |
Citiraj:
|
Mislim da se zove Bloom
|
Citiraj:
link :chears: |
igra je prestrasno dobra.
Grafika je stvarno fascinantna,a savrseno optimizirana (moja 9800gt na max postavkama gura na 1680*1050 na 30-40 fpsa. Jedino me nervira 5-6 metaka iz sugavog g3 :D nece se nis sljepit :) |
Citiraj:
a bloom, hm, ne znam točno kako bih to opisao. imaš recimo lampu na stropu, sa bloom efektom ti se svjetlost još proširuje okolo, kao glow, više se dobiva efekt svjetlosti, ne znam kak bi ti objasnio. uglavnom, ako upališ hdr i bloom, primjetit ćeš sigurno, samo ovisi dal ti se to sviđa. ja često gasim te efekte, POGOTOVO bloom, jer izgleda nerealno. HDR bude uglavnom dobro izveden i služi svrsi. moraš probat pa vidit jel ti paše. :respekt: |
mene samo zivcira stalno zamucivanje,bole oci od toga kad se jos vise naprezem da vidim gada koji lezi u grmu :DD
|
Kaj igrate na easy,hard il medium?dal je easy lagan il je dost teži?
|
ma daj pa treba odmah hard poderat!kakav easy, ne ides razgledavat savanu, ides klat ekipu! :Machineg: :D
|
Tek sam sad videl da ima Ultra High detalji, e to je več zahtjevno. Na mojem kompu ide oko 30 fps a ide i ispod toga, to je na dx9 dok na dx10 vele da ide 30% bolje.
Crysis Warhead na Enthusiast mi ide bolje nego FC2 na Ultra High a i CW ima bolju grafiku. |
Igra je tako dobra da je to bolesno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni osobno se igra ne sviđa, prvi FC je puno bolji.Ovo me podsječa na Boiling Point. |
Dolazi tetka za 5 minuta s igrom jeeeee!! :D Aj brže tetka!
|
Ati-ju ide bolje na dx10.1 sa hotfixom nego na dx9!
|
nakon nekoliko sati igranja, mali review:
pozitivno: grafika (moglo je i bolje), zvuk, gameplay, freeplay/open world, fizika (moglo je i bolje), editor, misije, optimiziranost negativno: nema nagibanja (lean left, lean right, wtf) to treba imati svaka pucačina, mogućnost biranja dialoga, znaju biti glupi protivnici priču nisam ni pod jedno svrstal jer nisam previše dugo igral igru sve u svemu 9.5/10 (za sada) btw igram sa svim postavkama na max |
cekajte malo pa tu ima 5 opcija?
low,medium,high,very high,ultra high |
evo samo da kazem razlika izmedu hot fixa i bez njega je kod mene bila oko 30-etak FPS.ova sa sve max osim AT sto je 2x na 1920x1200 oko 65-70 FPS.ova
igra je mrak nisam puno igrao sad krecem pa cu je kasnije ocijenit :) |
Citiraj:
Ja ga stavio neki dan, još mi samo fali igra:beer: Baš ću usporedit 8.10 sa hotfixom, da vidim jel i na 3870 ima razlike. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:52. |