![]() |
pitanje, nemam premium i sada kada kao free nešto downloadiram, skida mi nekako blentavo. Otprilike, skida 2 sekunde normalno (na 60kbps) pa jednu sekundu stoji..skroz zastajkuje. Jeli to samo kod mene ili? Koristim IDM inače.
Hvala! |
Probaj neki bandwidth monitor pa vidi dali je i tamo tako ali ja sam imao problem s rapidom da mi je skidao do recimo 85% 400kb/s a nakon toga i do 2MB/s ali kada se ukopca Bandwidth Monitor onda vidim da od 0% do 100% ide max brzinom :P.
|
Citiraj:
Imena servera neka te ne zabrinjavaju. To su najobičniji mirrori. Skidaj s kojeg hoćeš. |
Citiraj:
http://cryptload.info/ Download manager za free usere koji koriste rapidshare i ostale.Ima mogućnost recconecta i automatski upisuje codove. |
Citiraj:
zadnjih misec dana ja nisan vidija nikakva slova koja triba upisivat niti se triba reconnectat, samo se ceka 80 sec prije svakog filea... zato i pitan za kakav noviji program koji bi se sad puno lakse napravija bez tih gluposti za citanje CAPTCH-e i reconnectanja... |
Sorry, imaš pravo, ukinuli su captcha sistem.
|
evo pokusa san downloadat priko flashget-a, i stavin ja lipo jedan file i skine ga normalno, al ako stavin 2-3 file odjedan put pocne mi skidat normalno, al se nakon nekih 20% filea brzina spusti na 4-5 kbps!
a i zadnjih dana mi je brzina s rapidsharea oko 50-70 kbps, neznam zasto jer mi je prije uvik maksimalno skidalo... |
Isprobaj CryptLoad. Ja ga koristim za free rapidshare download.Isključiš opciju za recconect , staviš linkove i čekaš.
I da smanjili su brzinu za free usere na 50-70 kbps. |
Citiraj:
jedino sta se zna dogodit da prekine download nekog filea ako dodajes jos linkova dok download traje, al to i nije neki problem.. :fala::respekt: |
Imam problema kad hocu skiniti i nstalirati RapidShare Manager.
pojavi mi se slijedeče i prekine instalaciju. http://upload.dbz-universe.net/pix/l82pblt.bmp :wtf2: |
Ok malo sam googlao i nasao da je to navodno losa ver RS pa evo ti ova kaj se kunu da radi http://rapidshare.com/files/85989422/rs_manager.rar
Edit: Samo ono iz foldera izvadi si negdje i pokreni, nemoras pokretati nikakvu instalaciju. I napokon meni radi taj program,prosli nije radio jer ga je nekaj jj Net framework 2.0 |
ja koristim jdownloader i sasvim sam zadovoljan..
radi i za free usere |
Citiraj:
Citiraj:
hmmm a i evo problema sa programom ...kad ga pokrenem javi mi problem with network ... imam instaliran net framework i firewalll sam iskljucio i neradi .... |
Ja ti za down koristim FlashGet (8 max) i nemam problema jos s njim. Ali nekuzim zasto te bode samo max skidanja 5x jer da skidas i 50x odjednom bude se skinulo u istom vremenskom roku.
|
Citiraj:
|
Pitanje: imam acc i traje mi tocno do pocetka godisnjeg :) kad se vratim da li cu ga moci normalno extendati ili ce isteci pa cu morat kreirat novi?
|
imash 1 mj (30 dana) da ga produzish nakon sto "izgubish" premium status, nakon toga se acc brise
|
Znate kaj mene nervira kod rapida. Stavim skidat 5 fajlova, svaki se skida po 100KB/s, i kad recimo se skinu 4, ovaj peti i dalje skida na 100KB/s... Mislim, kad mi se već veza slobodila, čemu brzina ne poraste. I tako često izgubim dosta vremena čekajući ovog zadnjeg...
|
Produži ga sada. Bit će ti dodano tih mjesec dana na postojeći datum.
|
Opet su na Rapidshareu nešto mjenjali, evo novosti od danas;
Download-Improvement for Premium-Users July 21, 2008 Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used. -------------------- I totalno ne kužim o čemu se radi. Evo bit ću dobar i prevest na hrvatski, a onda molim nekoga da mi to prevede na zdravo-seljačko-hrvatski. Zbog značajnog broja novih korisnika koji su se pretplatili na Rapidshare tokom zadnja dva tjedna, odlučili smo proširiti naše unutarnje resorse. Kako bi održali najbolje moguće performanse za sve Premium korisnike, odlučili smo ograničiti kapacitet downloada na 4 GB za svakog korisnika tokom ove tranzicijske faze. Premium korisnici će moći "spremiti" do 30 GB download kapaciteta, ako neće iskoristiti dnevnih 4 GB. :wtf2: |
Umjesto sadasnjih 10gb koje nadodaju po danu, do max 50gb,
privremeno ce biti 4gb po danu, do max 30gb. Zagrizli su vise nego sto mogu prozvakati izgleda. Nadam se da ovo ogranicenje nece dugo potrajati... |
Da... čini se da je tako... kak ćemo sad kupovat igre preko 4 GB? Izgleda da ćemo morat kupovat igre 2-3 dana :lol2:
|
Jel netko vidio i osjetio taj limit.Jer meni i dalje pise 10 Gb po danu.Mozda niti ne namjeravaju mjenajti pa me znaim da li je tko naletio na to nenadano.
Tnx. |
To 10 ti TrafficShare left a ne koliko jos mores skinuti.
|
Yep, krivo gledo.
|
pozz ekipi.. sorry šta ulećem kao padobranac...
prošli mjesec sam uzeo od nekoga ovdje rapid acc na 30 dana (hvala mu jer je radio odlično), ali sad je istekao pa moram ponovo... tko prodaje i po koliko?? može i na mail ili pp... thnx... |
Ajd nek mi netko pod hitno odgovori. Imam problema sa skidanjem preko Rapidsharea kao free user... Skidao sam sa IDM, al počelo je sporo skidati, oko 60-100kbps umjetso nekih 200kbps... Reinstalirao sam IDM ali opet isto sporo skida bez obzira s kojeg servera skidam. Sad sam izbrisao IDM pa skidam preko mozille al opet isto sporo skida. Zaboravio sam napomenuti da skidanje nekako "zatrzava", onak ko koračni motor:D skida,stane, skida,stane
|
Citiraj:
Pogledaj sliku, download speed za free korisnike je ograničen na 500kbit, to podijeli sa 8 i dobit ćeš maksimalnu teoretsku brzinu downloada od 62,5 kBps. |
Citiraj:
Evo tek sad pogledao zadnjih par stranica, i vidio sam da se već pisalo o tome.. Sry na ovom postu.... .. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
AL imaju pravo gusili su mrezu ... zadnjih tjedan dana mi je padala brzina cesto al sad radi na max bez problema... al ono nema se sta skidati jer su stavili samo 4GB I velika mi je glupost slijedece ... ja sam po onome starom imao oko 30GB prometa jos za skidati (skupilo se ) i sad gledam imam samo 3GB ... izgleda su mi kurve uzele to ...:Machineg: |
Citiraj:
|
Citiraj:
mah otopilo mi se tih 30GB jer sam skidao oko 12GB po danu ... bas sad kad sam krenio skidati nesto pametno oni ovo naprave (znam da je privremeno ... ali ono WTF)... I posalo sam im ja mejl da je to sramotno kako nas stalno j***u :finger: , stvarno dođe čovjeku da pređe na megaupload ili nešto ..pa makar nije toliko raširen kao RS |
decki jel ima koji upload manager da nastavlja uplaod ako se recimo veza sruši i sl?
i da može uplaodat fileove od 200mb fala. |
Citiraj:
|
taj je samo za vistu...ima i onaj drugi mislim ali mi neće primiti fajlove od 200mb tj rar a i veli da je file prevelik. hoće da mu odredim file i on ga sam skompresira a tako nemrem jer ima vise fajlova..
|
Citiraj:
Edit: nije samo za vistu jer ja ga imam na XP-u sada. |
dizao bi i ja preko stranice da mi se ne rusi net...
meni nece taj manager. baca neki error. ima koji drugi? |
Nadam se da imas Net framework 2.0 instaliran jer bez njega nece raditi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |