![]() |
Treba Manđukicu potrgati te klempave noge....
|
I uši.
I glavu:D Svu mi je krv već popio... Koliko smo već imali šansi a štanga:stoopid: |
Ajmeeee, Vukojevic....
|
jadno...sramotno!
|
:hitthewal:
|
Ahhh eto ode sve u k , trebao je tog prokletog Manđukica izvaditi van 5 min prije pocetka tekme jer mislim da bi bolje prosli ,oko 7 od 9 100%-tnih je ukenjao.
|
Pa ne mogu vjerovat, da od 10 100% prilika nijednu ne zabije (Mindžukić). Pa ***ote. Ode 50 KN u vjetar. Tako ćemo i ispast. Ali Ivanković je sretan, fino.
|
Koji je ovaj Manđukić sebičnjak, za nevjerovat...a baš bi nam dobro legla tri boda budući da su Rennes i Brann igrali neodlučeno...
|
Ako se danas Modrić nije prodao sa ovakvim dodavanjima, neće se nikad :D
Također, danas mi je i odlično odigrao i Pokrivač, dapače - sjajno. Isto par odličnih pasova. A o napadačima + Ogy ? Peh... |
Proklet dan kada sam proklinjo bole topa, pa ovaj šokota je 10 puta gori, a manđukić:nono:
|
Hebeš klub koji nezna zabit,ponovila se prva tekma iz Bremena,neznam jesu li dečki glupi ili nesposobni,mislio sam da su izvukli nekakvu pouku s Werderom...imam nekakav osjećaj da ti igrači kada dođu u mat poziciju ne žele reagirat i krenut u realizaciju zbog nekakvog straha od promašaja,pa daju loptu drugom...i tako to ode u vjetar,nemaju muda!Cijeli dan,tjedan...čekaš tekmu i onda te samo iznerviraju,kreteni nesposobni...Mandžukić,Šokota,Tadić,Balaban...Dinamo nema napadača koji ima petlje i muda da jednostavno hladne glave zabije gol,svi se ukenjaju kad dođu pred gotov čin!
Modrić me nije baš impresionirao,osim dodavanjima,građenjem itd...ali korneri,slobodnjaci,ubačaji u 16,slabo...loše. |
Citiraj:
Igra nije bila loša, igrali smo dobro ali je realizacija bila banana totalna... |
Nemam rijeci za Dinamo!!:amen:
|
Svejedno, Dinamo je odigrao utakmicu na visokoj razini, kakvu već dugo od njih nisam vidio.
A kad na jednoj tekmi 5 igrača promaši 8 stopostotnih šansi onda moramo govoriti i o pehu, nesreći (neki će reći da je to maksimirsko prokletstvo proljeća u europi:)) Ako ponovi ovakvu igru u ostalim utakmicama Lige UEFE nema sumnje da Dinamo ide dalje. Nemoguće je da se ponovi utakmica s ovoliko promašaja (barem se nadam :D) Modrić je imao 5-6 fantastičnih dalekometnih proigravanja, podsjetio me malo na dane Prosinečkog i Asanovića... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino gdje su objektivno zakazali je realizacija, a mora se priznati da im je falilo i sreće (stativa u 91. minuti...). Uostalom, i Ergić je nakon utakmice priznao da su s Dinamom imali puno puno sreće. |
Sta se dogodilo ? :fiju: Netko je "nesto" igrao ? Nogomet, mozda ? :D
|
Koliko sam ja vidio,danas nije fora ko bolje igra nogomet nego ko ima bolju frizuru:D.
|
Citiraj:
Što se sreće tiče,sumnjam da je do toga...mislim da je u pitanju kvaliteta pojedinih igrača,napadača... |
ovo kaj thoroughbred kaže potpisujem i još bi Manđukiću predložio da smanji alkohol i nocne provode a Vukojevic nocne provode i manekenke jel se fakat nemogu koncentrirat na gol:)
|
Ma bez brige, rjesit ce decki sve dileme u gostima, sjetite se Ajaxa. Doma se osjecaju tako sputano...:D
|
Ma ja sam već odavno riješio tajnu, maksimirska stadionska rugoba je UKLETA za Dinamo. Igra dobra a realizacija katastrofa.
Kad se Dinamo makne iz Maksimira onda može u proljeće u Europu. Ja ću na referendumu biti za stadion na Laništu, a onda komisija za preimenovanja samo mora zamijeniti nazive i imali bi opet stadion u Maksimiru a ZOO-vrt bi onda bio u Laništu. Imali bi i Laništnu šumu! Bitno je da bi tak Dinamo opet igrao u Maksimiru na derbiju protiv Pomorca iz Stobreča pred 1500 gledatelja raštrkanih među 60000 stolica. Kad već platiš kartu da barem imaš 40 stolica samo za sebe. PS. BBB svaka čast za onaj muk prvih 10 minuta. Kazalište! |
šta sad svi kenjkate oko toga.***iga mandzukic se ispromasivao,ali jeste vi bili upravo ti koji su ga dizali u neba.
tko je ajax demolirao?tko nas je protiv hazara spasio?ajde ***ote mali odigra losu tekmu (fakat je lose igrao) i sad ga odma pokopat. treba šokotu pokopat,on je taj koji je svaku tekmu los,***o ja njegove golove u hnl kad bi i ja takve metnuo. stojim da je dinamo odlicno odigrao,trebali su zabit,***iga ove veceri su napadaci bili indisponirani tj losi.ali alo je okrutno govorit da zato mandzukic ne valja itd.velim jos jednom,sjetimo se amsterdama ;) @mljac,kakvo laniste?o cem ti?ajd molim te,maksimir je simbol dinama i zagreba grada.samo treba ovo ruglo srusiti i napraviti stadion dostojan dinama. |
Dinamo je odlično odigrao prvim 15 minuta, a kasnije su mi nekako djelovali bezidejno prema naprijed, pokušavali su ali jednostavno nisu imali ideje što napraviti, i nekako su bili previše usporeni, čim bi izbacili iz igre par igrača oni su stali i onda su se ti igrači vratili i svi su bili uvijek iza lopte , a tako je teško zabit gol.
A eto , bit će valjda bolje u sljedećim utakmicama. |
Citiraj:
|
vau,pa Dynamo je odigrao con cojones!!Bas(d)el je zasluzio taj bod -NE. Uz prikazan trud i disciplinu mislim da je licemjerno pljuckat po mandjukicu ili chaletu ili nekomtrecem.Cak ni Shokota nije toliki panj kao sto neki namecu.Jedino je istina koja neumoljivo bode u oci da Dinamoma bogme nit ikoji drugi hr.klub,ne moze drzat tempo 90+ minuta,trcat,uklizavat,gledat i razmisljat u jednom komadu od 90minuta.I tako,a to izdrkavanje sa stadionom i rusenjem i gradnjom i svim tim perverzijama,mi je hiperbudalasto.Koliki im je avg.attendance?2000?5000?kao Ima se para ima se cim...a s druge strane se brukaju sa sudskim sporovima sa bivsim igracima i neplacanjem poreza drzavi...
|
al nino ak se mogla oprat gadna lova kroz taj stadion,iako oni tvrde da je utučena u popravak,onda mislim da rusenje nebi skupo ispalo.
dobro je židak rekao u kolumni u jutarnjem,sa lovom koja se "utukla" u maksimir se mogao srusit maksimir,napraviti nova allianz arena u zagrebu i kupiti ronaldinho.pa bi maksimirska publika gledala dobar nogomet na kvalitetnim sjedalima na stadionu koji lici na stadion. taj židak je car :D |
Ovo je samo bio jedan od onih dana kad nis nije htjelo uc, Vukojeviceva stativa je bila točka na i. Trudili su se, al kad nece onda nece.
I nek BBB-i onakva iznanadenja vise ne prireduju jer je bilo ko na groblju, hebena mrtvacka tisina |
WTF? Danas tekma a niko nis. Jelc krmi jos uvijek izgleda, tor je babysitter, Vuco se igra sa barbikom...itd...itd.
Kako citam okolo, Norvezani se vise boje BBB nego Dinama i tekme. Kao zgrozeni su ponasanjem nasih navijaca, neznam kako si mogu dozvoliti pusit i pit na javnom mjestu....:stoopid: Dinamo dobija danas, siguran sam, pizza se sprema i idemo dalje :D |
Citiraj:
Pa se onda ti malo krmi...jedva da stignem bacit oko na net, maznut koju sarmu i zgibat u dućan po žuju... |
Citiraj:
|
Pa ne mogu vjerovat...:suicide:
|
a u k.... , ali ajde mozda se sada budeju trgnuli malo :(
|
Ne mogu vjerovati , ugasio sam tv dok jos je citav ...
|
Citiraj:
ali dobro,kao klub predstavlja hrvatsku,onakvu kakvu je...pa je kompatibilno :lol2: |
Samo sam čekao kad će se pojaviti dežurni hračkaš po Dinamu...
|
Eto i s igracem manje se vracamo
|
Citiraj:
Baš me razočara,zagrijem se za tekmu i uživam kako dominira,igra,samo čekam kad će past gol...kad ono pušiona :fiju: Baš me izbace iz takta... |
Ahh eto opet jos jedna katastrofa....:(
|
zasluzen poraz
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |