![]() |
ma tamo gdje god odeš ima ljudi, sami hoteli (koji su puni)..
|
dođite kod nas u poreč :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vir kod zadra za obitelj pun pogodak
|
Mogao si pričekati do recimo kraja 11. mjeseca s komentarom. :) Postovi ti se ne broje na svaštari. ;)
Ide tko gdje za novu/božić? Meni je u planu od 30.12.2010-02.01.2011 piti po Pragu. :D |
pio bi i ja da imam para :D
nego kod nas u firmi u pravilu nitko nemoze biti slobodan 12mjesec tak da stanga :((( |
eventualno na dan/dva u zagorje. klet je u blizini, zedan nebudem... :D
|
Malo zujim po netu i gledam hotele po Pragu. Meni je to manje više sve ok ali ima netko možda preporuku? U pricnipu bi išli: ja, bolja polovica, frend i frendica (i oni su par) pa bi trebali apartman s dvije dvokrevetne sobe. Jelte ne biva mi u sobi u kojoj se netko na pola metra od mene potencijalno pipka. :D
p.s hosteli i ostali low budget crap ne dolazi u obzir kao ni djeljenje wca-kupaonice-kuhnje s cijelim katom. :) |
http://www.booking.com/hotel/cz/resi...4928510730;ws=
Ovo ti je definitvno ok.Bio sam tamo prije dvije godine.Ja sam imao aprtman za dvije osobe, kuhinja sa dnevnim,kupaon na prizemlju.Na katu soba, garderoba i jos jedna kupaona.Vlasnik Talijan iz Trsta.Imas i masinu za pranje rublja u aprtmanu:-).Jako blizu podzemne i tramvaja. |
Hvala. :) Budem sutra prošao kaj ima. ;)
|
probaj preko www.otela.com
100% sigurna stranica i nikada losa iskustva |
Ove godine ništa od godišnjih odmora?
|
sirotinja prokleta :D
ja standard - 3 tjedna maslenica i pomor brancina/orada u zaljevu jer palim roštilj :) |
Pitanje hoće li biti vremena za godišnji... Već nam uzeli 1 tjedan kolektivnog, a drugi ćemo valjda iskoristiti :)
Odradio sam jednodnevne izlete u Novi Vinodolski/Crikvenica i ribičiju na Kupi (Kupa/Dobra) (56k warn) :) |
9 dana na Malinsku, ostatak vjerojatno u Zagorju.
Nemaju ljudi para. |
Citiraj:
s čim ti loviš ? puškom ili na štap ? |
lovim ih visom electron :D :D :D
orada zna biti brdo jedno tamo. |
Tjedan dana Cresa i onda još tjedan dana okolice (Krk-Lošinj). :)
|
već dio godišnjeg odradio na PAG-u,
idem opet negdje izmđu 01.08 i 15.08.... |
Off topic: Apeliram na sve da ne pišete nikakve datume, da vam se ne bi lopovi ušuljali u kuću/stan.
@FEERRYS editiraj post |
smart ;)
ovo je ipak public forum. |
Ma tolika je vrucina da bi najradije otisao na neku planin, di je ladno...
Mora malo da se oladi glava od ovolike vrucincine. hehehehehehehehehe E i onda se moze lagano otic na more :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bio vech u Selcu,Hercegovini,Tućepima i Splitu.
Sad na Krk,malo poslje na Hvar,pa Dublin(repka) i onda malo Krka(stara baška). Uglavnom radno-obilazni vikendi,nigdje nisam dulje od 2-3 dana.... |
Citiraj:
|
Ove godine Spanjolska,Valencija tocnije,uz to i malo jadrana tek tolko da ne ispadne da se necu banjat u nasem okeanu:D
Makar zelja bi bila obic,mljet lastovo i jos par otoka u juznoj dalmaciji |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio sam tako i jednom na Kornatima na nekom otoćiću, 2 kuće na cijelom otoku, ma divota :) |
U subotu ode sa frednovima na Vir kao i svake godine. Čisto da vikendica ne zahrđa. :)
|
Citiraj:
Ja vec par godina idem tamo (moram) i uzasno me zivcira ta guzva na plazi... |
Citiraj:
|
stara baska, bio 2009-e kod frenda koji je tamo konobario, moram priznati da se vise godina nisam tako lijepo opustio i odmorio kao te godine.
ako se ganja nocni zivot, ludi provodi, drogsanje - ovo nije lokacija za vas. |
Kaj u staroj baškoj nema droge? Baš sam mislio ići tamo. :D
Šala naravno. Taman se premišljam gdje poslije cresa. :) Ostati na sjeveru ili otići prema jugu. :) |
aaa........ ima, samo moras biti dobar sa jednim starijim gospodinom (ali ono, cca 60-65 godina) koji - ima :). ostalo je povijest............
|
pouka: nosite biljne cajeve i ostale lijekove od kuce, inace imate
uspomene sa starijim gospodinom, umjesto mladih gospodjica :D |
:lol2:
svaka cast :goood::chears:. |
Smještaj - dalmacija
Trebao bih smještaj na sjevernoj ili srednjoj dalmaciji. U obzir dolaze i otoci krk i vir.
Smještaj mi treba za 2 osobe, jednokrevetna soba, kupaona, parkirno mjesto. Poželjno klima uređaj Trebao bih to u razdoblju od 25.7. do 30.7 ili do 2.8. Ukoliko znate nekog, ili imate navedeno, molim informacije na PM |
Ljeto,putovanje po cijelom jadranu,jeftini smještaj?
Znaci kao sto i naslov kaze, zanimaju me jeftini smještaji po cijelom jadranu...Znaci ekipica i ja, 4osobe, idemo malo obici ljepu našu i trebam smještaje po gradovima ili selima uz more..Znaci u svakom mjestu bi bili cc 2-5 dana mozda i vise,ovisno o cijeni i mjestu
Sada ako znate neke smještaje di se npr placa jeftino neka kuca,apartman pa moze i neki plac da metnemo šatore molim vas da napisete Plan putovanja bi bio otprilike ovakav Istra, cc 5 dana, svejedno gdje u kojem gradu, samo da bude jako jeftino Krk, max 2 dana Zadar ili nesto u blizini cc 5 dana Šibenik ili nesto u blizini cc 5 dana Najvjerojatnije riješeno u vodicama 40e/dan, ali ako netko moze jeftinije neka javi! Ostalo ne trebam, jer u splitu i dubrovniku ako budem isao do dolje imam smjestaje... Sada,jeftino podrazumjevam, dan za nas 4/cc 30e, neki npr apartman,stan,kuca,parcela za 2šatora,privatno dvorište,šuma svejedno :D... Ako znate nesto u svojem gradu, imate nekoga na moru ili imate svoje nešto...javite mi! Hvala I da na more se treba krenuti pred kraj 7mj, recimo 29tog...znaci istra mi treba 1.8... :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |