![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam jedan post al mi ne odgovara na to pitanje sto se tice ostalih drivera dao sam svoj samo kometar na audio i kamera drivere, a pito sam koji su najnoviji stadardna driveri SonyEricsson!!! |
Skinite Fast forward & rewind patch.zip i sa GSlideom ga slajdamo u main, zatim isti flashamo sa XS++ i to je to
(za one koje zanima, flashanjem maina ne gubite podatke...) nije objasnjeno kako se ubacuje na mobitel pise-zatim isti flashamo sa XS++ i to je to-a gde to malo konkretnije tamo ima brdo raznih nacina da ga flasam na mob |
Što kompliciraš??
brdo raznih načina? imaš jedan jedini način na koji flashas main i to je također objašnjeno u prvom postu... znači slajdaš u onaj original main koji si odmah na početku flashao...uzmeš taj file u njega pomocu gslidea slajdaš patch. doticni flashas na mob istom metodom kao u prvom koraku... u čemu je problem? |
e izvinite ja sam cito upute samo gde su za brze premotavanje pjesama-a nisam vidio kako jed dobro obajsnjeno malo iznad samo za drugu stvar
ali ipak hvala sto ste mi odgovarali na pitanja-malo bezvezna ali OK - sad radi premotavanje |
ekipa!
ako se netko odluči za promjenu slušalica za svoj se k750i - tj flashani w800i toplo preporučam hpm-82(sa remote kontrolom). ja sam se premišljao i premišljao, i napokon odlučio i stvarno sam zadovoljan! ugodan sound, a bogami ne ispadaju iz uha! kod nas su oko cca 300 - 350 HRK ,ali ja sam ih naručio iz honkong-a preko ebay-a i sa shipping-om su ispale cca 100HRK (stvarno ništa). isto tako i memorijske kartice... cekao sam ih oko 10 dana... i na kraju pohvala ekipi koja se potrudila i napravila ova uputstva linkove i sve ostalo - ja sam sve uspio bez problema (uputstva=čista petica). samo treba DOBRO PROČITATI prije početka. pozdrav!:respekt: |
...ja sam naručio iste sluše iz honkonga (ebay) ali ih evo čekam več 20ak dana - izgleda da je negdje zapelo :(
|
pogle! neke stvari sam cekal do cca mjesec dana! ali se nije nikada desilo da nisam dobil...
strpljenje :), al kad stignu ...onda bu veselje !! |
Oprostite,ali kad ste vec naceli temu o e-bay..ja si planiram uzeti masku za svoj mobitel...nasao sam jednu stvar odlicnuuu!
Ali eto...ja jos neradim (uskoro student ;) ),a roditelji nezeli ni cuti za kreditne kartice (iako mi je tata gradjevinski ing. i jako puno putuje,ali uvijek veli-gotovina je gotovina :D ),pa ja vas sada pitam jel postoji neki nacin da ja to sam sve platim (novce imam).. Jel postoji nesto kao placanje pouzecem ili slicno..i da mi stvarno pokusate objasniti najlaksi nacin za to! I da;molio bih da mi ne savjetujete da nekoga pitam,jer tu sve oko mene neznalice..i nitko nema povjerenja u to.. :( Ajde pomagajte :D |
apacer! mislim da bez kartice teško!
nađi nekog frenda da ti uzme(ili rodbinu). e sad jos jedno pitanje: 1.uvod mobitel ima mogućnost snimanja razgovora. 2.prije sam imal t68 i snimljeni razgovor sam mogo reproducirati prilikom komunikacije sa nekim... 3.sada kada puštam snimku prilikom komunikacije... samo ga ja čujem na svojoj strani, onaj drugi ne čuje... i sad: da li je moguće sloziti k750 tj w800, da moze reproducirati snimljen razgovor ,te da se čuje i sa jedne i druge strane? nadam se da sam dobro objasnio ... |
pa uzmes slusalice i stavis mic na zvucnik ! (malo sale, al nije ni ova ideja losa)
|
http://img518.imageshack.us/my.php?i...sc00232vq8.jpg
evo slike nije neka al ajd. ja ih imam vise od 7 mjeseci i stvarno sam zadovoljan s njima koristio sam ih jos dok sam imao soft od k750- ja sam ih dobio iz švicarske od sestre tak da nisam nist dao za njih a tamo kostaju 80 franaka |
imam pitanje. kad je mobitel 100% mrtav, znaci da mu niko nista vise ne moze (sto se tice softwarea)
|
EDIT: krivo shvatio pitanje, ne možeš ga softwareski nikako shebat
|
Da.
Ako ti mob ne radi poslije ovoga tutoriala, onda nije mrtav, nego je samo trenutno s****an i može se fixat jer ovaj tutorial dosad nije nikome s*ebao mob, pa probaj ponovno ne znam koliko puta... edit : kontaktiraj apacera, imao je sličan problem kao i ti, pa vidi može li se šta od moba... |
Ja sam očito mislio da čovjek pita ako je mob fizički mrtav jel ga moguće softwareski ''oživit'' :D
Pošto sam krivo shvatio, onda mogu reći da bilo koji korakom u ovom tutorialu ne možeš shebati mob što god da radio...kad se samo sjetim koliko sam iz raznoraznih razloga čupa kabel tokom flashanja i slično :D i niš nije bilo... |
Ne moze vraga. Sta bi vi radili s mobitelom ako ga komp nikad nece da prepozna. Ne mozes nista
|
e ovo je iz uputa za menjanje sistemskih ikona
gde se ovo nalazi -----\tpa---- Po defaultu nove ikone moraju biti *.png a idu u : \tpa\user\other\GFX\ ??? |
root folder od XS-a, files_to_upload_ i tamo kreirs foldere koje trebaš, u tvom slučaju foldere \tpa\user\other\GFX\ ...
|
e hvala a i skuzio sam sam prije negoli si mi ti odgovorio
al svejedno HVALA |
jeli neko zna kako cu ubacit jezik imam datoteku al neznam kako, gdje je upload
|
Pozdrav svima! Procitao sam vase postove i imam jedno pitanje pre nego pocnem da flasham i odmah da se ogradim pocetnik sam u flashanju :)
Imam K750i cid49,sw R1CA021,QuickShare,bordo(crvene)boje... Konkretno me zanima mogu li bez zamene softa znaci da zadrzim ovaj sadasnji soft od k750i,a ne w800i,a da promenim tj. ubacim drivere za cam. Kriomag 21.91 i neki Acoustic... Bitno mi je da super slika (ako imate preporuku koji je driver najbolji) i da ima odlican zvuk. Koliko je bolji soft od W800i od K750i,sem walkman-a.fly moda... da li je brzi,ima li bag-a,kako se ponasa,ako neko moze da mi objasni i naravno preporuci. P.S. Skinuo sam sa prve strane XS++ i nece da ga otpakuje iz rar-a neka greska,ima li neko neki link gde bi komplet mogao da skinem i instaliram? |
Razlika između SF od K750 i W800 je praktički samo u Walkmenu, ikone su onda kao na W800 ali to se sredi sa onim paketom ikona koje je crn dao.
Što se drivera tiče ja koristim Kriomag 21.91. Ostale razlike u SF između ta 2 nisam primjetio. |
Najveća mana na w800 softu je to šta nema activity menu koji je postojao na k750. Inače razlika je samo u walkmanu, i mogućnosti nadogradnje patchevima mada postoje i patchevi za k750 (npr. zaključavanje sms-a, tipkovnice, svjetlo na desnoj soft tipki...)
Sve u svemu mislim da se isplati fleshat u w800 jer dobivaš nove mogućnosti, ali gubiš garanciju (no i to se da vratiti sa odgovarajućim softwerom:D). Ako radiš sve po uputam niš ti se nemože uništit:) Sretno sa flashanjem:) |
Hvala! E sad mogu li da instaliram drivere (kao sto je opisano na 1 stranici) za cam,acustic,a da ne diram ovaj sadasnji soft od k750i ili bas moram flashati u W800i?
Ima li neko link za XS++ 1.2 ili 1.5? Buljo kako si zadovoljan sa Kriomag 21.91. ??? Moze li neka fotka po danu? Koliko sam skonta u vrhu su Sarmad 4.81,Zuzu 2007,Super Camera driver 8.54 i naravno Kriomag 21.91. Ova default za R1CA021 je katastrofa,mutna je! Svaka 5 fotka je ok :( |
nasao sam na netu tutorial kako editirat layout.xml za povecanje fonta, ja to sve editiram i napravim kako pise, samo jedino neznam kak ga ubacim u software od mobitela, dajte mi recite molim vas ako layout.xml ne valj dali se moze sta desit?!
ili ga samo mogu ponovno prekopirat i sve ce bit ko prije?! evo tutorial: http://www.topsony.com/forum/showthr...ght=k750i+font |
@MicroHard : imaš u tutorialu šta da radiš s layout.xml i kako da flashas
@dzonitebra : xs++ v1.2 http://www.4shared.com/file/13870865...XS_12.html?s=1 xs++ v1.5 http://www.4shared.com/file/18166439...5152_.html?s=1 Ovdje imaš nekoliko slika koje su slikane sa modanim k750, najčešće sa Kriomagom : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71507 |
ja nebi htio flashat nego samo editirat layout.xml?! i kak se radi sa ovim xs-om?!
|
Pa sve imaš u tutorialu :fiju: ...pročitaj zaboga :D
|
Hvala WichitaQ! E sad jos 1 pitanje za kraj pre nego sto stupim u akciju.
Da li na ovaj moj K750i cid49,sw R1CA021 mogu da nabacim drivere iz uputa "Instalacija drajvera" ili moram prvo flashati u W800i??????? Npr. kad bi i instalirao W800i moram li nastaviti sa instaliranjem drivera i svega ostalog ili je to stvar ukusa koga sta intere.? Hvala! |
Ne moraš flashat u w800 da bi stavljao drivere. A ako flashas u w800 ne moraš nastavit sa driverima ako ne želiš, ali bilo bi dobro, ipak su to bolji driveri...
|
Tnx! Nadam se da cu uspeti :) postam kad odradim... :)
|
Jel mi može tko pomoć? imam prob , flasho sam k750 na w 800 po uputama imam cid36 red, k750 od vodafonea i sve je išlo super , premda mi je 2 korak završio sa errorom XS++ ona shema send tj dont send error report , al kad je flashanje bilo pri kraju , na trećem koraku mi prvo nije očitao sve kak treba pa sam ga disconecto i reseto i opet spojio i onda flasho
mob mi radi u flight modu al kad mi ne prikazuje zvjezdice za pin i traži me phone lock code i kad sve utipkam izbaci CONFIGURATION ERROR : PLEASE CONTACT OPERATOR OR SERVICE PROVIDER. Vidio sam da je netko imao isti problem ko i ja al on je imo cid49. Da ga ponovno flasham? ili šta mi je činit, poz |
Evo riješeno , problem je očito stvarao XS++ 1.5 , dok je XS++ 1,2 lakše riješio problem.
No riješenju je pridonio WichitaQ uputstvima live iz Londona! :) Hvala WichitaQ , i zahvala crni za fileove potrebne za flash pozz |
hvala ti WichitaQ nisam jos probo al imam namjeru sada, daj mi samo reci dali znas jel se moze editirat font od kontakata,odnosno kada te netko zove da su u pirkazu veca i citljivija slova?!
|
Pa u linku koji si stavio ima tutorial za mijenjanje fonta, pa probaj sa tim, pa i ako nešto zayebeš možeš ispočetka... Drugi način za mijenjanje fonta nisam ni vidio.
|
Citiraj:
Samo file prekopiram i to je to?! jel sam upravu?! dajte mi recite jel postoji explorer za systemske filove?! Ja sam preuredio layout.xml i sad jednostavno mi nije jasno kak ga kopirat unutro, ok prikazaono je u tutorialu kak ga pobrisat, al kak shorcut napravit nisam nigdje naso?! Pa dali ima koji program koji radi ko explorer po sonyovom softwareu da samo mogu kopirat i obrisat orginal?! Nikad do sad nisam delal sa sonyericssonom pa nisam bas na svojem... |
Ideš preko files_to_upload tako da preko xs-a sve ubaciš u mob. A za softver ne možeš nigdje "jednostavno" prčkat, jer se sve radi dok je mob ugašen.
|
ok.puno ti hvala, nisi mi samo odg.na pitanje dali se moze kaj sjehat ako zajehem layout.xls file nesto?! dali ga mogu uredno vratit natrag?!
|
Pomoc! Nazalost od sinoc ne mogu da upalim tel. Pokusao sam da zamenim driver za cam po uputama "EDIT: driver za kameru stavljas u FS\ifs\settings\camera" tako sam i uradio kad je odradio restarto sam ali tel ni da mrdne :(
Pokusao sam ponovo istu stvar i dalje nece,jos jednom i ne znam kako je program presao na bruteforce,a lepo sam obelezio brakin metod,evo stoji tako vec 2-3 h ne diram posto kad pokusam da stisnem stop izbaci nesto kao "damage your fon...continue anyway" bla bla sta da radim? Tel je jos uvek prikljucen?! Hitno mi treba pomoc P.S. Nisam menjao SF ostao je K750i cid49 , Evo rezultata :( Sta da radim!? [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/9805/slikayj2.th.jpg[/IMG] |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |