![]() |
Nadam se da budes osnoval PCE 200+ kg demolition squad :D
|
a ja se nadam da dok ljeto prođe budem ispal iz 100+ kluba.
uspel sam sa kakvih 110kg baciti se na 105. u subotu idem na more i vraćam se oko 12.8 sa 99kg nadam se. a posle toga treba još 10-15kg rešiti i onda budem težak ko na kraju srednje :D pozdrav moje buce debeljuce :D, nadam se da nisam nikog uvredil jer sam i ja bucko :D |
prvi post osim trznice, i moram podrzati ovakvu temu.
ima nas jos ;). 107kg, 192cm, BMI 29.4 (pozeljno je smanjiti tjelesnu tezinu itd.....). ne namjeravam dolje, bio i nista posebno (istina bog, prije kojih 7-8 godina :)). btw, jel jos uvijek treba slika? ili treba samo ako si BMI > 40? |
Citiraj:
To bude vec malo previse :D Ali PCE 150+kg demolition squad ce rasturiti vas mrsavice, na celu sa mnom :) |
@NJUNJO: sramota :p
@Burko: slika obavezna, barem vage :) @neizgovorljivi nick: ajmo, predji sa rijeci na djelo (tj. slike) :D |
Citiraj:
Nista... Cekajte dok odem do stocne pijace pa ce me tamo izvagati... |
Citiraj:
Baci komp. kroz prozor i pregazi ga valjkom (više puta). Više kretanja manje igrica. Za početak kupi bajk pa teraj kolko ide, pa malo footing itd. Još kužim stariju ekipu kojima ženice fino kuhaju i sve rade, ne trebaš se nit pomaknuti. Ti si još premlad. Taj luksuz od 100+ čuvaj za kasnije.:chears: |
A ja sam blizu nekih 120kg ..nikako da se slikam..
|
a jebu ga pite i cevapi :D
nije lako nama bosancima. kad dodjem kuci prvo sto stara pita je koju pitu da pravi :D ali sto je istina 130 kg je previshe. preeevishe. i josh sa 15 godina :( |
ja sam na 197cm/96kg....oke zasad :D
|
ja sam pao na 112 :) zgubil sam 4kb
@d^_^b...daj smrsavi..nebus si ga mogel vidjeti uskoro..ko netki s foruma :D |
Pozdrav debelima.
Updejtajte prvu stranu. Ispao sam iz kluba. Spao sam na 88 kg/180. Vaš Body Mass Index (BMI) je: 27.2 BMI malo iznad normale. Za sada Vaše stanje još nije zabrinjavajuće, no ipak pokušajte kontrolirati Vašu težinu. Do jeseni ću imati manje od 85, a to znači Vaš Body Mass Index (BMI) je idealan. Pokušajte zadržati Vašu težinu. |
Citiraj:
Nista od dijete dok ne udjem u klub :D |
Citiraj:
|
nije da se ponosim al eto...
'Vaš Body Mass Index (BMI) je: 33 BMI previsok. Razmislite o tome kako da smanjite težinu. U suprotnom biste mogli imati ozbiljnih zdravstvenih problema.' http://pce.hostili.com/images/D010166ap3.jpg |
Nikako da postam svoje podatke na ovu temu, prije kojih godinu dana nije bilo ni smisla, al do sad se stanje ipak promjenilo.
Radi se o stabilnih 105kg/193cm, eto sad sam se bacio na vagu i kaže ona: http://img388.imageshack.us/my.php?i...geivagamj2.jpg evo još jedna.. http://img115.imageshack.us/my.php?i...sc00276qv7.jpg samo moram se još vagat na digitalnoj jer na ovoj mojoj vazi se još mora dodat 3 kile.. -ma to je samo zbog zimske prehrane :)) inače sam na 102-105 :)) Vaš Body Mass Index (BMI) je: 28.8 BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. |
Težina: 97 kg
Visina: 186 cm BMI: 28.1 - BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. :D |
Visina 194cm
Težina 130kg Vaš Body Mass Index (BMI) je: 34.6 BMI previsok. Razmislite o tome kako da smanjite težinu. U suprotnom biste mogli imati ozbiljnih zdravstvenih problema. KLIK Primate me u squad?:D |
WraGG jebote, kolki si to :p Morat cu apdejtat listu :hitthewal:
|
U pa ima vas dosta velikih:D ja sam jos dobar 189Cm/83kg
Vaš Body Mass Index (BMI) je: 23.3 BMI idealan. Pokušajte zadržati Vašu težinu.:D |
@WraGG - u jbt. tebe nebi htio naljutit
|
Težina: 117.9
Visina: 198cm Vaš Body Mass Index (BMI) je: 30.1 BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. Utjerujem dugove na podrucju požege :) |
Evo zadnja vaga kaže 189cm 100.6kg :D. Pravi hammerfall fanboy :D:D.
|
Visina: 175cm
Težina: 92kg Fizička forma: 18 karlovački bez problema :D Nekad sam imao 64kg na istu visinu, no malo sam obolio, prestao aktivno baviti sportom te prešao na cigarete i pivu... :) Citiraj:
|
:D:D:DUbio me Warcraft,priznajem..
|
Meni se čini da sam ovdje najniži, ali nema veze, jaki otrovi se čuvaju u malim bočicama! :D
|
Ajmo podignuti temu, nekako ste neaktivni u zadnje vrijeme :D
SU moras azurirati tablicu nakon dugog "gladovanja" malo sam se oporavio BMI 30,2 , visina 191, tezina 110 kg tim bih vrijednim rezultatom ponosno zasjeo na 21 mjesto stare tablice :D |
Bome i kod mene se promjenilo.
Prestao pušit, dobio 7 kg. Visina 195, težina 112. BMI 29,5. |
I mene je posao ubio. ugovaranja posla i naplate (čitaj: abnormalno obljevanje pivom i vinom, te krkanje rotacijskih domaćih životinja - ovce und svinje :D )
Vaš Body Mass Index (BMI) je: 29.1 BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. 190 cm visok 105 kg masivan |
196cm nizak
155kg lagan Vaš Body Mass Index (BMI) je: 40.4 BMI previsok. Razmislite o tome kako da smanjite težinu. U suprotnom biste mogli imati ozbiljnih zdravstvenih problema. btw nema vage koja me moze vagat. A glupo je otic u Kemoboju i tamo se slikat O_o |
Hm, ja moram skinut 12 kg da dođem do idealnog BMI-a.
Ti moraš 54. OMG! |
Citiraj:
evo i mojih brojkica. visina - 191cm tezina - 116kg BMI - 31.8 bmi previsok, razmisliti kako smanjiti tezinu itd band. slikica vage koja jos malo pa nece biti dovoljna: dokaz, a ne obecanje. inace Thundercool zauzima srebrno mjesto. cestitam :chears: a ja dijelim tek 13-o.......... |
Decki moram vas upozoriti. Moramo malo skinuti kile jer špekec "ubija".
Znam često ići u bolnicu po ljekove za astmu i redovito je kod doktori 80% predebelih ljudi. Debljina samo pokrene puno bolesti, pa ovime apeliram na ljude probajte se više kretati! na žalost špekec nije ni mene zaobišel pored ovih praznika tak da sam sad na 112kg 187cm 32,1 BMI previsok pozdrav svim klopoljupcima :D |
Citiraj:
ja sam uspio malo stuci, al jos uvijek se vrti oko 115... mah, kak ono ide, da zene vole plocice spavale bi u kupatilu, ajde |
72 kg.a ja bi u tim :( smrc
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Visina : 193 cm
Težina : 104 kg (sami mišići koji se kriju ispod škembe:D) BMI : 28 -> BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. Cilj je do lita smanjit škembu i doći do nekih 98kg lagano se radi na tome:zdero: |
Samo raportiram da sam živ :D BMI je još u banani :zdero2:
|
Citiraj:
phew, to je jos uvjek puno kila za skinuti :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |