![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e ljudi jel ima kakvih vijesti iz t-coma
oće povećavat pakete?? ak ne da sendam zahtjev... |
Ma ovo nije normalno, sada brzina kod običnog surfanja ne prelazi 20-ak kB/s :grrr: Dobro su nas navukli i nasamarili, nisu trebali početi s davanjem usluge ako sve ne radi kako treba. Ako to ne srede do srijede ujutro jadna ona ženska koja mi se bude javila u SZK : DualWiel : Machineg
|
šalji zahtijev optimi, ništ te ne košta..
|
Citiraj:
|
meni je surf navecer dobarako ne skidam :)
donwload mi je mallo lošiji ali ne mogu se žaliti jer kod T coma nisam ni pomišljao raditi takav download optima mi je pružila više stoga cu im dati šanu :) |
Evo meni su sredili ovo u vezi IP-a i rekli su da ce i brzine sad bit u redu!!
|
Ja ću pokušati kontaktirati i saznati nešt više od njihovih malo više rangiranih ljudi, pa javim :)
|
evo i meni se mijenja IP znaci moguce je da su to popravili :)
|
glavno da ste panicarili :D pa ljudi su rekli da će riješiti problem za dva dana :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma budu...ima optima novaca ;) pročitah da su sada..prodali ili kupili..nisam ziher..obveznica od 270 milijuna kuna ;)
|
onda jel još nekom nešto ne valja kod ovih jer sam primio ugovor pa se pitam poslati ga ili ne'? i jel istina da neide s ovim modemom od tkoma siemens c-010-I
|
Nije istina da s njim ne ide, imam ga i sretno koristim Optima Traffic :)
|
Hmm, problem s IP adresama rijesen ... ali brzina je opet drasticno se spustila ... znaci jos problem nije rijesen ... do 22:06 sve radilo, znaci 6min full brzina, onda naglo opala na 30-40kbs
|
da isto i ovdje brzina pala strasno....ovo nije ok ako ce tako svaku vecer biti....
|
Ali zato rapidshare leti :)
|
Padne p2p i torrent promet ... http ostaje normalan ... da li je to moguce da ima neka skripta ili nesto sto ogranicava torrent promet? da ne bi bio primoran raditi http tunel
|
pa neka pici rapidshare i na 300kb-s sta ce mi sad to kad idem spavat pa nemogu nista skinuti,kad stavim preko torrenta 2 filma i do jutra kad cu ici na posao bili bi gotovi,al ovom brzinom nece biti ni jedan film.to nije u redu,ja sam uzeo flatmax da stavim nesto skidat recimo 2-3 filma i da odem na posao ili spavat,a ne da stalno visim za kompom na rapidsheru i da stalno skidam link po link od 100mb.greska je kod njih samo kod koga neko tu nesto blokira po mome zar t-com?ili optima?al to tr***a rjesit....
|
ok ovo i dalje zaqurac radi...krasno...
|
Citiraj:
|
meni jos uvijek nije jasno ako http rade zasto torrenti i p2p ne rade ... to jedino znaci da oni guse ... ali to uopce nije u njihovom stilu ... ma jos sutra cekam da to rijese onda idem se svadjati u osijek u optimu
|
Citiraj:
edit: barem su na korisničkim stranicama sredili prikaz prometa, posebnoo se vidi noćni, dnevni i ukupni promet : goood : Nešto je ipak na bolje :p |
čujte ekipa, treba im dati šanasu, tek će kada ih se zatrpa s mailovima za isti problem rješiti to. možda je nešto namjerno, možda je neki propust, treba vidjet.... ali ako to nerješe do kraja mjeseca onda adios...
|
ma da se to zaobici sa http tunelom, ali mi sad ne da to raditi, ima dosta posla ... a kako god ... cekam jos 8 dana onda idem na flat max pa iako preko noci ne radi, radit ce preko dana full brzinom... e da ... jer netko skuzio jer se moze preko weba prebaciti na flat max ili opet moram ici u optimu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
od 5kb/s do 50kb/s se krecu brzine
i na torrentima s kojih mi skida i po 100kb/s prije 22h..poslije 2h mi skida 30kb/s užas |
sada sam dobio odgovor od njih i rekli su mi da ce problem biti rijesen za dva dana...
e idu mi na zivce ti copy/paste odgovori....nije faking fer...nek kažu..imamo problema...biti ce rijeseno za mjesec dana...samo nek mi ne lazu..mrzim to! |
ja sam se online-irao za to ... ak ce bit u k. to tak , necu se ni spajat , radije cu uzet obicni non flat accaunt di mogu zahvaljujuci fair usage sistemu potrosit do 2500 Mb za 100 kuna..
|
Ljudi, strpite se malo, vjerujem da se trude riješiti problem i da će ga riješiti u skoroj budućnosti.
A što se tiče c/p odgovora, zamisli samo da smišljaju svakom posebno odgovor koliko bi to trajalo :D Mali OT: Meni je danas došao račun za promet za 1. mjesec i u njemu se ispričavaju što račun (od punih 9 kn :D ) kasni jer su prvi poslali slučajno na pogrešnu adresu hehe |
Citiraj:
daj meni 1000kn ja ću ti sredit flat : lol2 : |
Meni jos nisu odgovorili ni na jedan mail osim ono genericko zaprimili smo vas mail, odgovorit cemo unutar 2 dana
|
Citiraj:
|
Ma rijesio sam sve, dobio sam potrebne informacije, prebacio sam se na FlatMax, sad cekam 1.3 da pocnem jos detaljnije backupirati internet
|
Citiraj:
|
Moze se i telefonski i preko korisnickih stranica, samo moras aktivirati dodatne funkcije ... odes pod registracija novih korisnika i onda ono desno i upises svoj ID kod i onda ti se otvore napredne funkcije i tamo mozes mijenjati usluge bez da zoves ikoga i bez faksiranja
|
Ja nemam opciju registracija novih korisnika niti ne mogu nigdje odabrati za otvaranje dodatnih e-maila. Zvao sam SZK i prijavio, rekli da će sutra biti riješeno. btw: ove ženskice od Optime imaju ugodniji glas nego od T-Coma :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |