![]() |
Normalnu :) Nije 24-bitna.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma znam za to,tamo sam i gledao i nema za moju.Pa piše u sigu koja je,najobčnija lajvica 5.1.
|
Jel zna netko da li će Gigaset SE515dsl radit pod vistom, ili ne rade samo usb-i?
|
Radit će, ali na njega moraš bit spojen preko kabla jer mislim da još uvijek nema drivera za Gigaset 54/108 WLAN karticu.
|
Citiraj:
|
Instalirao sam Deamon Tool i sada svaki put kada ude u win pojavi mi se plavi ekran smrti. Ima jos zbog nekih sitnica zbog kojih se pojavi plavetnilo. :D : hitthewa
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fala. Nego danas opet nešto čudno. Instalira san Medieval II da vidin kako Vista vrti igre. javi mi neku suludu poruku da fali. d3dx9_30.dll. prvo san mislija da je neki fajl igre, al onda san skužija da je neki sistemsaki fajl ? Nisan ima puno vremena za guglanje, al kolko san ubra ima veze sa Direct X-om. uglavnon to san skinija ( cca 1 MB ) i stavija u sistemski folder. Onda je igra proradila, al samo za kretko. Naime uđe u igru i sruši se. Nit plavi ekran nit išta, samo se zacrni i restartira. Hm:) |
Jesi li probao compatibility mode?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dao je Jelc negdje na forumu link za drivere za zvučnu ak se ne varam pa potraži imaš tamo opciju traži:D Citiraj:
|
Hmm,da,sve bi to bilo dobro da tražilica radi...
OMG,OMG čitam i ne vjerujem http://tinyurl.com/qwqw7 Live! Series No Development Planned Pa jesu oni normalni??!! |
Citiraj:
nisam pratio bas ovaj topic pa da te pitam. |
Kako misliš sama nađe,ovak iz njenih drivera ili sa apdejta?Sama nije našla a apdejt nisam probao.
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo i slika http://img145.imageshack.us/img145/3...sta2rw2.th.jpg |
Nešto ti je u *urcu s firewallom... Jesi pokrenuo njegov servis prije dizanja tog prozora?
|
Citiraj:
|
Jučer a i danas sam probao MC i utvrdio nešto neobično, crn čitaj ovo :)
Od serije 9 nVidia drivera postoji problem sa prikazom slike na TV-u. U Visti sa 100.59 uključim secondary display, jedva naštimam PAL i Dualview u onom glupom CC, prebacim da mi bude TV sa lijeve strane jer mi tako sticajem okolnosti stoji. Stisnem tipku na daljincu od DVB kartive i gle! MC se podigao na TV-u!? Ajd rekoh super, istina dok je on gore mišem se ne može dohvatiti monitor ali jbg ipak je to MS, moraju oni nešto usrat. E sad ono neobično. Mrdam ja nešto dalje po glupom CC i prebaci mi se po defaultu TV na desnu stranu. Probam dići MC i digne se na monitoru a ne na TV-u! Zaključak, može se dobiti slika na TV-u u verziji 100 drivera (možda i u 90 al' mi se ne da sad instalirati pa ako netko ima neka proba), uključujući i full screen video ali samo ako je TV sa lijeve strane : lol2 : Isto tako se i WMP tada diže na TV-u. Istina još uvijek je prisutan problem nešto sužene slike koji se vuče još od serije 9 i čini se da će tako i ostati. Sad kad već drobim o TV, kako se zove onaj tool za namještanje slike na TV-u? Ne mogu se sjetiti nikako, a star je 100 godina i pitanje da li bi radio pod Vistom. |
Jel uspio netko natjerati nekakve Soundstorm drivere (nforce2) da rade s Vistom? Znam da je nvidia odlucila od***ati nforce2 i ne napraviti drivere za Vistu... No, meni fali zvuk mog subwoofera... :(
|
Citiraj:
|
nestignem sve citat zao mi je al trebam pomoc, glupa vista mi nezeli se spojit na xp pceje, znaci vidim ga u workgropu i kliknem i otvori se upisivanje passworda i nece se logirat, xp na xp isti ekran isti password i radi...
|
Citiraj:
|
gle imam ugasen simple file sharing na svim pcijima znam si sve passworde ali nezeli se logirat stalno stavlja user name vistapc\moj username a xp pc stavi pcnakojegsespajam\moj username, kad manualno upisem opet neradi...
|
Pozdrav s Viste...
Trenutni problemi: Acer laptop (5024 Aspire)... Ceka se update BIOS-a kako bi u potpunosti podrzao Vistu. A to ce biti u trecem mjeseceu (tako kazu iz Acera). Ne radi mi Wireless LAN, driveri od graficke (dobri su i ovi standardni od Windowsa, ali bi radije ATI-jeve)... Brzina mi je slicna kao XP, ali je puno ugodnije raditi. |
Citiraj:
Driver za ATi.. pa nedavno je izaša ATI catalyst 7.1 ako se ne varam. Probaj:) |
Citiraj:
|
gle imam 4 pca u mrezi, 3 imaju xp, svi koji imaju xp rade sa xpom savrseno i sa vistom, znaci sa xp masine mogu do svih drugih, sa vista masinom nemogu ni najedan xp stroj. svi imaju isto upisano tak da to otpada...
|
evo da slikica
|
Ajd da pređemo u probleme? Malo smo otišli u OT. Najgore je što sam ti napisao post i izgubio ga zbog pada foruma :(
Da li si nešto shareao na drugim računalima? probaj pristup preko IP, vjerojatno je ok ali da li si stavio ručno IP-eve ili DHCP? isti subnet? workgroup? ping prolazi? firewall? možeš li pristupiti visti sa drugog računala? već sam te pitao postoji li taj acc na računalu na koje se spajaš i da li je lokan? dodaj isti user i pass kao na visti. File and printer sharing instaliran? Da li ti javi da nemaš prava na resurse ili tako nekako? Meni se čini da nemaš taj acc na računalu ili je lockan. Probaj staviti novog usera ili čak istog kao na visti. Da nije slučajno vista na domeni? Probaj u admin cmd upisati: net use \\ime_racunala ili ip password /user:username |
imam 4 aktivna stroja, 3 vrte xp, 1 vistu, ovi koji vrte xp svi normalno rade jedan sa drugime i vide vistu i mogu je koristit, vista vidi xpeove, ali kad se proba logina preko mreze se zbrejka odbije se logirat kao da nepostoji taj acc, a accovi su na sve pce jednako upisani... simple file sharing je off i sve je rucno namjesteno i savrseno radi godinama
|
Probaj sve što sam nadrobio :) ja ovo pišem sa viste i spojen sam na laptop sa nje.
|
nezeli i nezeli i nezeli i to samo sa viste...
|
Citiraj:
|
znas sta to tak ide obicno... al zbog toga cu dobit slom zivaca jednom...
|
Citiraj:
|
i kaze da driver nije "digitally signed"
|
Kako ? Pa meni je instalira normalno. Bez greške.
I CCC leti: goood : |
ne znam, neki savjet je dobrodosao :)
|
Citiraj:
Koju grafičku imaš ? jesi admin na stroju ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |