![]() |
oko 800m
|
meni podigli, trenutno skidam 3dmark06 sa guru3d sitea sa 210kB/s, prije je išlo 105 pa je ovo sad točno duplo brže. iako mi je bez veze i 20mbita kad mi je ping u wowu ko da sam na modemu :baad:
edit: evo skinuo se čmark pa mogu speedtest napravit http://www.speedtest.net/result/196406751.png čini se da je ZG došao na red konačno. |
Citiraj:
|
Evo došao red i na mene....predgrađe Zagreba točnije Kupinečki Kraljevac, samo je upload malo mali...
http://www.speedtest.net/result/196454334.png a ovo je prema Mariboru: http://www.speedtest.net/result/196464784.png |
:fuming:Izgleda da sam ja sad na 3mbit-valda(ni vrit ni mimo),al nije mi jasno,digli mi brzinu 8mbit u roku od dva dana,tak je delalo 2-3dana znači 8 mbit,posle tog se pošemerilo sve i evo i dalje 3mbit,prekjučer predal zahtjev da mi liniju pogledaju,zval SZK i vele linija mi je ok,znači uzrok bi mogel bit ovo povečavanje brzina,al i dalje mi nije jasno delalo mi na 8mbit uredno i posle paf,3mbit:fuming:
http://www.speedtest.net/result/196464966.png |
Meni također jš niu digli brzinu
još uvijek čamim na 3mb |
meni jos uvijek nista,i dalje sam na 1mb/s
|
meni digli... down je 208KB/s.. samo fora je dok radim mjerenje preko zagreb servera, ne radi mi upload, download izmjeri a kad treba upload, samo stoji... pa sam preko maribora..
|
evo opet zvao SZK,ženski objasnil situaciju,i veli da je nemoguće da mi je dignuta brzina sa 1 na 8mbit(prije tjedan dana predal zahtjev,a tip valda nije dobro bil upučen),ja sam predal zahtjev za 8mbit,al izgleda da sam na 3 službeno,e posle idem na 8,dakle prvo moram bit na 3 a tek posle valda dok oni tam ne riješe automatski se diže na 8.Joj koja zavrzlama,a kaj je najgore neznam kaj se događa.A niš u pon.zovem montera pa da se s njim malo pospikam:D
|
Citiraj:
Meni se dešava ista stvar kad idem priko zg servera upload mi podivlja do 500 kb/s a ona strelica dojde do 100 % i tamo ostane i tako stoji dok mi download normalno izmjeri. |
Citiraj:
|
NAPOKON!!!
Povečali mi brzinu.. :D http://www.speedtest.net/result/196175388.png PS. Da bar.. :( PS.2. DL od 5-6 MB/s. :goood: |
Buljo sunce ti žarko skoro me herc strefio kada sam vidio NAPOKON!!! Povečali mi brzinu..
|
meni je jednostavno smijesno da u svim okolnim predgradima zagreba, pa cak i u bistri npr. povecali, a u zgb nisu...
dokad su rekli da bi trebalo svima biti dignuto? iako ne skidam nesto previse, pa mi nije potrebno vise od 1mbps, kako svi kazu, radije bi dupli paket nego brzinu... |
Et u Orahovici je podignuto, nakon dva tjedna bez neta u Osijeku dodem kuc i vidim da downloada sa 209kbps :)
Woohoo!! |
Meni i dalje nisu niš podigli i baš me briga, ali ono što mi je zapelo za oko i jako me zasmetalo je aktualna reklama T-Smeća koja se vrti po TV-u.
Za one koji je (još) nisu vidjeli, radi se o tome da hrpa idiota u vinogradu trabunja kako im je ovo bila najbolja berba ikada - na kraju se svima nama (kako nas oni vide) glupim ovcama T-Com zahvaljuje na povjerenju.... Ova reklama u sebi nema ničeg pozitivnog i uopće ne znam otkud njihovim marketinškim "stručnjacima" uopće hrabrost da tako nešto dvosmisleno naprave. Čudi me kako još nitko u medijima nije reagirao na ovakvu provokaciju. Al opet, koja korist bi uostalom i bila od ikakve reakcije? Žalosno. |
u lepoglavi jos nist od povecanja...
jos 4 dana imaju fore. |
jel ima tko iz jaruna da su mo digli brzinu????
|
pa ovo je nevjerovatno u centru sam hebenog zagreba a jos cekam na prokleto povecanje..katastrofa.
|
Ista situacija, blizu centra. Na pocetku mjeseca digo brzinu do 8 kao, reko prebaciti ce me odmah sa 1 na 8 ali jos uvijek camim na 3 :) Dobra vecina nas ce mislim docekati i 12-sti mjesec do povecanja ;)
|
i dalje 1mb/s na trnju,a kaj je najzanimljivije prebacili su sve frendove koji imaju tcsum adsl u kvartu na 2mb/s,jos jedino ja camim na 1 :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jucer sam zvao zbog necega, i lijepo saznao da oni dok god ne dobiju od montera info da su svima presaltane brzine, oni ce koristiti termine 1,3 i 5..a, to da ne mogu slati racun...kako ne...pa, jel pishe u ugovoru DO:):)
|
Citiraj:
|
Zasto ih jednostavno nebi nazvali i pitali kolika vam je max propustnost ,tako sam ja sazno da mi je 7.948 ( nesjecam se ).
|
|
Citiraj:
Ovo je najaca izjava na PCE porumu vezana za TCom, svaka ti dala (ne vode iz bokala). |
Citiraj:
|
Danas je 28mi, ali još mi nisu digli na 8
Ako ne dignu do sutra, morat ću i ja počet zvat 0800 9000 :rambo: |
Citiraj:
|
Pa negdje je pisalo da je akcija dizanja brzine od prvog do 28og.10
|
od 1.10 do 1.11
|
Onda imaju još par dana fore
|
ako ti nisu dignuli do sada onda mozes predpostaviti da ti nece niti do 1.11..
|
Citiraj:
|
Jer netko zna sto T-com sprema 15.11, jer sam cuo neki info da ide opet neka nova akcija ... zna li netko sto bi to moglo biti?
|
Uskoro ce FLAT bit osnovni paket. (nagadjanje dosta ljudi jer se nakon povecanja brzina i paketi povecavaju)
|
Citiraj:
odmah bi pijanku slozio :lol2: svi ste pozvani, kad flat dode obratite mi se na pm :lol2: jaoooooo mmmm flat.... neograniceno igranje, nema kvocanja staraca kad probijem paket 5 puta.... :respekt: :beer: |
Ja sad imam flat, al kad bi doso kao osnovni paket, ajde da bude 40 kn, uzeo bi 8 MBIT, a kad bi mogo primit bar 12MBIT, uzeo bi 16.
Jel moze netko rec kako testirati max propusnost? Dal trebaju njihovi ljudi doc? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |