![]() |
ja poznam samo mortala sa foruma i njegov post sam ocjenio....
horza tvoja me mentalna sposobnost impresionirala..molim kvalitetnu ocjenu posta..:) |
Ja sam do nedavno imal repataciju 3 a sad mi je na 0 :( . Nije da me previše dira ali baš nekužim previše...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, nitko ti je nije uzeo niti dao negativnu, vec je samo stvar u izmjenama. |
Mislim da ce ova tema prestići žderonje :D
I ima jedno pitanje. Svakih kolko se radi refresh te reputacije? P.S. Imam isto reputacije ko i Horza :) |
meni je netko fino zavalio negtivu, nije da placem nego bi bilo lijepo i napisati zasto jer ovako bas i nema nekog smisla... Ako se odnosi na onaj topic za koji je data također ne rzumijem zasto jer sam samo htio pomoci no dobro...
Citiraj:
|
Ja neznam šta se događa.., kako su je uveli imao sam 2 zelena i evo još uvjek stoji na dva tako da sam tek sad skužio da tu vlada neka dreka :D
Evo, jedan poklanjam onima sa nulom kom fali a jedan nek mi ostane da ljudi ne pomisle : evo lopova ! :D Kad se pojavim na tržnici... Moja filozofija oko gubljenja reputacije je sljedeća : puno reputacije je izgubljeno jer je dobivana od članova koji nemaju jaku reputaciju ili je još uopće nemaju a povećala se onima koji su dobili reputaciju od članova sa visokom reputacijom. Ma u početku me to zanimalo no sad ni ne razmišljam o tome jer treba pustit da to ide jedno 6-7 mjeseci i onda vidjet gdje si, šta si i kako si radio te krajnji ishod takvog rada u tom vremenskom periodu. Mislim, glupo mi je čitati kometare i izjave tipa : "trudim se, pomažem i tražim gdje mogu pomoći, nisam nikog uvrijedio ili slično.. a nemam reputaciju - zašto namam ?" To bi značilo da ciljano radim na njoj i pretvaram se da sam nakakav dobrica kako bi stekao dobru reputaciju. Nema tu pretvaranja, ako me netko povuče za jezik - dobit će nazad taman mi 10 crvenih kartona dao a samu reputaciju treba shvatiti kao rezultat sveopćeg ponašanja. Ona je zapravo odraz onoga kakvi jeste i čemu onda nerviranje ? Dobro, malo sam počeo filozofirati :D no to je to u globalu rečeno. |
stublina jako dobro rečeno!!
ne plačem ja za svojom reputacijom, dapaće ni ne znaći mi previše ali imam -52 reputaciju (a prije sam imo oko 20) iz pogledaj kojeg razloga?? Netko mi je htio tjedan dana dat lošu reputaciju i konačno je uspio ma ono, malo u banani jer baš i ne znam nikog tko ima crvenu lampicu kraj reputacije pa makar to bio i onaj koji je shebo gro ljudi na prodaji i slicno... |
Vidi fakat ono, imao 3, sad imam 0. Tuzit cu vas mamiiiiii :P
|
ahaha čuj foxmana ima crvenu abuuu :D
|
Citiraj:
|
Ajd vi pustite reputaciju lijepo na miru da ona ide svojim tokom i svi sretni :D
Ne opterecujte se takvim stvarima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a što znači ta reputacija , jel se time novci zarađuju, ne kužim foru, a da, da budeš poštovani član ovog foruma i da ti se svi klanjaju
|
to ti je za šminkere :D
|
Hvala ljudima dobre volje ;)
|
Ako vam je toliko do reputacije pošaljite mi PM i ja ču vam dati bod :D P.S: Nitko neče znati :)
|
Nema na čem, Foxman. Ali, reci; a nije ti malo bad sad kad znaš da si bodove dobio iz sažaljenja, a ne zbog zasluga?
|
Naravno da mu nije :)
|
Citiraj:
|
ljudi dajte.....uozbiljite se.
|
u komentaru reputationa se ne mogu staviti čćšđž znakovi?
|
WTF
do sad imao reputaciju 2, sad 0 hehe neko me ne voli :D :beer: |
Ma daj . Koja glupost. Stisnes nekom lošu reputaciju jer to želiš i onda ti admin / mod editira reputaciju. Koja je fakat svrha toga? Bilo bi onda najbolje da samo admin i modovi mogu dati losu, a mi svi ostali samo dobru. Kao sto rekoh bezveze.
|
isto ja imam 2 puta negativno (od nekih 15 pozitivnih), komentar je, citiram: ''...''
i kako da ja sad znam kako sam se nekom zamjerio? Jos je i pisalo da se pogotovo mora staviti komentar za negativan karton. |
Citiraj:
A eto tebi piše .... ***iga nemoš ti nekoga natirat da napiše nešto suvislo. |
ja sad pod milim Bogom ništ ne razmem. Ispod avatara piše REPUTACIJA: 0, a dok kliknem na vagu piše da imam 7 reputation points :confused:
|
Citiraj:
|
i kolko rep pointsa treba za jednu reputaciju???
|
Citiraj:
|
da to je kad ti netko klikne na vagicu dobiješ 1 rep point ali nemora znači da će ti sveukupna repuacija odmah skočiti right :)
|
@Hrconja
Evo malo gledam baš... ne dobije se 1 rep point nego ovisi tko ti ga je dao pa sukladno tome dobiješ određeni broj rep pointa. Imao sam 20 pointa pa mi je neko dao za post o spašavanju podataka i skočilo je na 29 :eek: što znači da mi je to dala neka manga :D a poslje toga za isti post mi je opet netko dao i sad imam 31 što znači da mi je to dao netko tko nema tako veliku "težinu" kao onaj sa 9 pointa ! Tako to nekako ide, valjda... Fala svima mada sam se tamo malo i svađao:smoke: |
eo ti od mene reputacija :D ko god oće nek mi se javi danas sam presretan samo dajem D:
|
Kako od koga. Od mene 20, od Hrconje 2 jer nije manga. :p
No ja to ne dijelim samo tako - mora se zasluziti. ;) |
ja sam sad na 0 a imao 4....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas sad 4 odma ;) Ferrys ima 5 odma ;) |
Evo i od mene svima za bozic koji bod,nije da je nesto velika reputacija ali boze moj mozda razveseli nekoga :D
|
tek sad sam skuzil ove komentare koje vidis kad stavis misa iznad kartoncica i strgal sam se : lol2 :
"atha je jednostavno fenomenalan" "Flex je popularan" "FERRYS je na pravom putu" "undo ce uskoro bit popularan" lol |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |