PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 06/07 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42840)

Dragon Killer 19.02.2007. 08:06

Citiraj:

Autor Vuco (Post 650131)
Dinameovci nisu mogli spojit 5 lopti po podu, a kamoli nešta više...

Istina sto velis igra im je bila losa ali ipak pisu se bodovi a Dinamo je dobio ta 3 boda na pocetku koja bi mu sada mogla puno znacit za dalje

Mljac 19.02.2007. 10:12

Nije bila neka tekma ali čini se da je Rijeka dobro radila, izgledaju puno ozbiljnije nego u prvom dijelu prvenstva.
A i Dinamo mi puno bolje izgleda u obrani, Šifo je lijepo pojačanje a pojačanje je i kaj Cvitanović više nije tu. Za napad bude lako, uvijek se nekaj zabije.
Bila bude dobra utakmica u Maksimiru, nadam se da Hajduk dolazi igrati a ne napraviti 52 faula ko prošle godine.

Vuco 19.02.2007. 19:05

Citiraj:

Autor Dragon Killer (Post 650596)
Istina sto velis igra im je bila losa ali ipak pisu se bodovi a Dinamo je dobio ta 3 boda na pocetku koja bi mu sada mogla puno znacit za dalje

Ma sve ok, samo sam se osvrnuo na igru. I meni je drago kaj je Dinamo dobio, ali moraju pokazati bolju igru. Na toj tekmi 95% Dinamovaca nije znalo smirit loptu, nego odmah švas dalje od sebe...
Citiraj:

Autor Mljac (Post 650640)
Nije bila neka tekma ali čini se da je Rijeka dobro radila, izgledaju puno ozbiljnije nego u prvom dijelu prvenstva.
A i Dinamo mi puno bolje izgleda u obrani, Šifo je lijepo pojačanje a pojačanje je i kaj Cvitanović više nije tu.

Da, drago mi je kaj su tu rupu pokrpali. Još sam da izvade onog starog Mamića. Uf što njega ne volim...

A onaj novi kaj je ušel predkraj, Pokrivač jelda ? On je kriv za drugi gol jer nije izašo na vrijeme i napravil ofsajd...Ali ajde, pobjeda je pobjeda..

Zond 19.02.2007. 19:30

Citiraj:

Autor Bran (Post 650150)
Tko bi rekao ove sezone Međimurju ide. Dečki su se malo posložili (a glupa mafijaška uprava kupuje neke starkelje od igrača, a imaju toliko mladih) i zasad im ne prijeti ispadanje iz prve lige. Još koja pobjeda i mislim da će osigurati siguran ostanak u prvoj ligi.

I mene je iznenadila pobjeda nad Cibaliom. Steta za Cibaliu i Vinkovce ako opet se vrate u drugu ligu. Zasluzili su iz mnogo razloga stabilnog prvoligaša.
Ali nije ni Čakovec loš, pogotovo zbog jeftinog bureka i bagatelnog sladoleda na kolodvoru. Haha davili smo se sa sladoledom za kunu/kugla : lol2 : . Kako nitko nije rigao/dobio sraćku-salmonelu/nešto gore, za pretpostaviti je da je sladoled ispravan : pirate :

teofil 24.02.2007. 11:37

1.HNL 06/07

Evo po ne zna se koji puta derbi u Zagrebu.
Sto mislite kako će tekma završiti?Koliko će intervencije murija imati itd...:D
Inače ja sam zakleti Dinamovac još od malih nogu idem na tekme ali u zadje vrijeme ne bas,jer ova mlada generacija je sada "glavna":p
Inače 2-1 za dinamo(hajduk će smanjiti na 2-1 u drugom poluvremenu)
B.B.B: goood :

Hamm 24.02.2007. 12:05

ja mislim da ce tekma biti njesra kao i svaki hrvatski derbi. 50 prekršaja sa svake strane. oba tima ce dobiti po 4x žuta kartona i svaki po jedan crveni.

navijaci ce raditi nerede na ulicama...razbijati tramvaje..potrgati stadion itd...tj.raditi probleme normalnim ljudima

eto sto nazalost ocekujem od derbija...jer ruku na srce nasi "hardcore" navijaci su praznoglavi majmuni koji zive za trenutak kada ce se napiti na stadionu i raditi nerede

sada bi mogao dalje pisati kako bi ih poslao na prisilan rad od nekih 5.g ali to nebi bilo humano pa stoga završavam ovdje.

lp

ZED 24.02.2007. 12:08

Ja mislim da nebude tolko frke kak je ham reko

Sto se rezultata tice, dinamo ce dobit;)

teofil 24.02.2007. 12:09

Citiraj:

Autor Hamm (Post 656357)
ja mislim da ce tekma biti njesra kao i svaki hrvatski derbi. 50 prekršaja sa svake strane. oba tima ce dobiti po 4x žuta kartona i svaki po jedan crveni.

navijaci ce raditi nerede na ulicama...razbijati tramvaje..potrgati stadion itd...tj.raditi probleme normalnim ljudima

eto sto nazalost ocekujem od derbija...jer ruku na srce nasi "hardcore" navijaci su praznoglavi majmuni koji zive za trenutak kada ce se napiti na stadionu i raditi nerede

sada bi mogao dalje pisati kako bi ih poslao na prisilan rad od nekih 5.g ali to nebi bilo humano pa stoga završavam ovdje.

lp

Pa jel idemo u europu ili ne :D
To je tako svuda u svijetu samo zakoni nisu isti..

strikoo 24.02.2007. 12:20

IDEMO ŽUTIIII!!!!!!!!!!!

teofil 24.02.2007. 12:31

Citiraj:

Autor strikoo (Post 656374)
IDEMO ŽUTIIII!!!!!!!!!!!

Ej sudci ne igraju:D
ili ti nešto nevalja s TV-om:p

strikoo 24.02.2007. 12:38

upsss
AJMO ZELENI!!!!!!

NoBody 24.02.2007. 12:42

Boli me briga, napiti cu se tak i onak, ako dinamo pobjedi onda cu se od veselja napiti :), ako izgubi onda cu se napiti jer cu ubijati tugu :(.

strikoo 24.02.2007. 12:47

Ne kužim zašto ovi imaju ružičaste dresove?
što im je ciganović stilista?
a ni ovima zeleni nisu baš nešto...
svašta...

buljo 24.02.2007. 13:01

Smanji konzumiranje opojnih sredstava u granice normale :p :D

LorD ClockaN 24.02.2007. 13:05

Ja mrzim nogomet :)

sjeti se Mrguda iz strumfova

teofil 24.02.2007. 13:06

Citiraj:

Autor strikoo (Post 656402)
Ne kužim zašto ovi imaju ružičaste dresove?
što im je ciganović stilista?
a ni ovima zeleni nisu baš nešto...
svašta...

Citiraj:

Autor buljo (Post 656410)
Smanji konzumiranje opojnih sredstava u granice normale :p :D

Baš sam ja htio napisati da za tripove moraš imati jak mozak sto on očito ne kuži:D

strikoo 24.02.2007. 13:14

Ma hajde dečki, to je ionako samo dvadeset i dva dječaka koja trče za loptom :D

teofil 24.02.2007. 13:19

Citiraj:

Autor strikoo (Post 656423)
Ma hajde dečki, to je ionako samo dvadeset i dva dječaka koja trče za loptom :D

Imaš tema milion ti bas spamas po ovoj: bonker2
Al dobro da nisi ne bi ni pocrvenio sada,gledaj to s te strane:p

strikoo 24.02.2007. 13:25

Citiraj:

Autor teofil (Post 656428)
Imaš tema milion ti bas spamas po ovoj: bonker2
Al dobro da nisi ne bi ni pocrvenio sada,gledaj to s te strane:p

Imaš ti prav ;)

BOS
NHF navijači i sl., ali morate priznati da je problem ponašanje određenih pojedinaca odnosno skupina "navijaća".
Možda bi nekada i otišao pogledati utakmicu, čisto radi nogometa, neovisno o rezultatu, ali to nije moguće jer odmah moram razmišljati koje ću boje majcu obući kako ne bih završio na obližnjem rebru.
Oprostite što ne mogu shvatiti/razumjet, vjerojatno zbog moje smanjene odnosno nikakve inteligencije, kako se na utakmici hrvatske reprezentacije mogu potuči navijačke skupine torcide i BBBa...
Ionako nam je nogomet u komi jer je svima na prvom mjestu profit, a i ako nogomet ima mjesto u tom svijetu onda je to daleko na zadnjem mjestu.
Neshvatljivo je da su ti mladi ljudi tako povodljivi raznim glupostima kojima orkestriraju osobe nikakvog morala te naravno medija koji to sve lijepo začine, a ti ih isti ljudi upravljaju...

s.u.l.e.l.u.s 24.02.2007. 14:07

Biti će zanimljivo danas,ali zašto ste otvorili posebnu temu kada postoji već tema o našoj nogometnoj lakrdiji???

A sada bi malo nešto rekao,tj.pitao bi vas...
Koliko je ljudi za sada propucano i ubijeno na stadionima???
A koliko je ljudi pobralo metak na raznim turbo-folk krčmama i sličnim??

Ovako,ja ne branim razbijanje tramvaja,buseva i sl. jer to je primitivizam,i to samo radi bahata mularija ako ćemo tako.
No nemožete nazvati navijače primitivnim majmunima;ima i takvih,ali to su glumci uglavnom,i da napomenm paljenje baklji nisu neredi.
I ZA SVE JE KRIVA NAŠA POLICIJA I MAFIJA U FOTELJAMA HNS-a...
e a i baš me zanima kad i ako dobimo euro i u istome se gradu susretnu Englezi ,turci,Nizozemci i Njemci...Kada se po više desetaka tisuća ljudi susretnu na nekome trgu....Onda će valjda svi shvatit da mi nismo ni tolko loši uopće...

Jelc 24.02.2007. 14:27

Kod mene u kvartu su propreme počele još jučer ujutro, nadam se samo da neće biti "derbi" kao prošli put i da suci neće dopustiti onakvu opstrukciju igre.

Ako podjele odmah na početku koji karton neće se više raditi prekršaj čim neko primi loptu...pa tako cijelu tekmu:)

strikoo 24.02.2007. 14:33

Meni je super gledat kad se igra dobar nogomet, s puno akcija i golova...
Suci trebaju pokazat svoj autoritet i gotovo, nema popuštanja i onda se misli na igru, a ne na gluposti, kako je to inaće...

Jelc 24.02.2007. 22:23

:beer: :beer: :beer:

Vuco 24.02.2007. 22:33

Da nema Da Silve, ne bi nit golova bilo. Vugrinec je fulal šansu života...

Rukavina - nevidljiv. Šifa sjajan u obrani :) Stvarno me impresionirao...

Tekma je bila čak i gledljiva, nije bilo previše faulova, čini mi se kao da se sudac dobro postavio od početka :beer:

Mortal 24.02.2007. 22:50

Močni Slaven i bez Mumleka je pregazio Cibaliu!

Sad sa Zahorom i Posavcem idemo po 3. mjesto i Kup!

Jelc 24.02.2007. 22:59

Citiraj:

Autor Vuco (Post 657035)
Šifa sjajan

Bogme-ugodno sam iznenađen:)

teofil 24.02.2007. 23:06

yebem se sto sam imao pravo 2:1..
nisam gledao tekmu bio sam zauzet do sad,mlada i nevina :D
Vidim da nema bas neki komentara pa me zanima barem tko je dao golove..
i kak je završilo prvo poluvrijeme

Jelc 24.02.2007. 23:11

Citiraj:

Autor teofil (Post 657066)
yebem se sto sam imao pravo 2:1..
nisam gledao tekmu bio sam zauzet do sad,mlada i nevina :D
Vidim da nema bas neki komentara pa me zanima barem tko je dao golove..
i kak je završilo prvo poluvrijeme

A kaj misliš-tko je dao golove?:)
Eduardo.
Za Ajduka-Bartolović.

Vuco 24.02.2007. 23:21

Prvo poluvrijeme, 2:0 za Dinamo (Da Silva 20`, 39`)

Bartolović dao gol pred kraj, oko 85minute brijem

@Jelc
Je, šifa je danas fenomenalno zatvorio Rukavinu, ovaj nije ama baš ništa pokazao. Jedno 90% ubačenih lopti je on izbio van :)

EDIT:
***ate, teofil je sve pogodio. Bravo care :beer: :)

P.S. Pretpostavljam u kladu nisi skočio ? :)

Mljac 24.02.2007. 23:34

Citiraj:

Autor Jelc (Post 657058)
Bogme-ugodno sam iznenađen:)

A kaj sam ja reko. Šifo je veliko pojačanje.
Po meni odlična igra Dinama, puno tempa i pritiska na protivničke igrače.
Ne čudi me da se padne u snazi pred kraj, treba pola sata prije kraja mijenjati. Jertec i Pokrivač moraju ući pred kraj.

A Vulić? Dokazao je da mu je karakter jednak onom spolnom organu ispod nosine!

teofil 24.02.2007. 23:43

Citiraj:

Autor Vuco (Post 657079)
EDIT:
***ate, teofil je sve pogodio. Bravo care :beer: :)

P.S. Pretpostavljam u kladu nisi skočio ? :)

@jelc-mogao sam i misliti da je eduardo dao ali eto pitam...

@vuco-NE nisam stigao u kladionicu i uvijek pogodim kad se ne kladim pa se zato i rijetko kladim:D
Ali ne mogu se zaliti u plusu sam sto se kladionice tiče...I kajem se sto danas nisam stavio bar 200kn na rezultat,bilo bi veselo..

Jelc 28.02.2007. 15:46

Nije HNL ali nam je blizu :-)

"NA SLUŽBENOM webu krovne europske nogometne organizacije (UEFA) od 1. ožujka 2007. godine zainteresirani mogu poslati zahtjeve za kupnju ulaznica za EP 2008. godine koje se igra u Austriji i Švicarskoj."

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/340703.aspx

"Tijekom natječaja svaka osoba ima pravo u jednom danu rezervirati najviše četiri ulaznice, a obzirom da je nemoguće udovoljiti svim zahtjevima, dobitnici će se odlučiti lutrijskim ždri***om.

Prema informacijama sa službenog weba UEFA-e u prodaju će biti pušteno preko milijun ulaznica, a cijene će biti objavljene uoči samog početka prodaje. Organizatori, međutim, ističu kako će cijene ulaznica biti prilagođene standardu prosječnog navijača iz zemalja Europske unije.

Čak 75 posto ulaznica od ukupnog broja koji ide u prodaju, moći će kupiti navijači, obzirom da su sponzorima osigurane tzv. ulaznice iz hospitality programa. A od tih 75 posto, čak 20 posto pripast će nacionalnim savezima, što bi drugim riječima značilo da će hrvatski navijači, naravno, ukoliko se Bilićeva momčad plasira na EP, dobiti između šest i deset tisuća sjedećih mjesta, ovisno o kapacitetu stadiona.

Zahtjevi na UEFA-inom webu zaprimaju se do 31. ožujka, a prisjetimo li se strke uoči SP-a u Njemačkoj, navijačima željnim posjeta EP-u savjetujemo da ne čekaju HNS-ov ždri***, već da se prvotno prijave na UEFA-in natječaj."

ZED 14.03.2007. 23:25

Kae ovo papci, ni a o danasnjem derbiju, cekate mene dok se vratim s tekme??:nono:

Mljac 14.03.2007. 23:32

A kaj se tu ima reći?
Sve je jasno, Dinamo je klasu jači, a čini mi se da je to jasno i Hajduku.

morph 18.05.2007. 15:51

Uoči zadnjeg kola :chears:

http://www.youtube.com/watch?v=MMYx5IMrOEg

ja.sam.lud 18.05.2007. 20:59

Joj ljudi, sutra će bit pre***eno.... već se zagrijavam lagano :chears:

s.u.l.e.l.u.s 18.05.2007. 23:29

Prošli vikend je bilo pre dobro,st...oni dole su pokazali kolko su jadni,ni staklo nemogu pogoditi,a kamoli razbiti.Murja je malo pretjerala,ovaj put doslovno pretres svega...

Mislio sam da ova tema više ne postoji,al očito sam se prevario...

Hehe i načuo sam da će tovari imati ljepu koreo:lol2: :lol2: neću sada ništa pisat,ako bude kako sam čuo vidjet ćete i sami:fiju: :fiju: :fiju:

Forza Fiume

malcom 19.05.2007. 14:28

http://www.youtube.com/watch?v=66UGA***xkE :care: - ovo samo moze ARMADA
http://www.youtube.com/watch?v=66UGA***xkE

s.u.l.e.l.u.s 19.05.2007. 20:50

Citiraj:

Autor malcom (Post 727072)

Krivo si stavio linkove....daj prave da vidim...Treba ovo danas pokazat,pre***eno:chears: :chears:
+Način života,svaka čast

Jelc 19.05.2007. 22:53

3:0:chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24.