![]() |
:fiju: |
Citiraj:
da gejmanje je na 1440p. |
Sapphire RX 7900 XT Pulse i XFX RX 7900 XT 310 MERC su i više nego solidne kartice po pitanju hlađenja i zagrijavanja.:chears:
|
Citiraj:
|
Neki forum gdje spominju, a tu imaš recenzije kak spada sa svim detaljima? OK, ali na taj način ne budeš kupil ništa, jer danas je net pun svega i svačega, posebice raznih stručLJaka, neovisno o kojem komadu tehnike je riječ.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pricekaj 10.05. pa ti javim kakav je pulse kad mi dođe :o
Svi ju hvale da je tiha tako da po meni ona je zanimljiv izbor.. a i cijena joj je po meni top kad usporedjujes s drugim modelima |
Citiraj:
Al ako koristis grafu i za neke ne gejmerske stvari, lako je moguce da je nvidija puno bolja (AMD takoreci nitko ne koristi za rendering) pa to provjeri... |
Citiraj:
|
Puls je zakon. Nečujna na stock settings, rijetko prelazi 70C, delta do junction je oko 10C, a nisam se još ni igrao s undervoltom, nema whine. Build quality me isto ugodno iznenadio, s obzirom da je entry to SKU.
|
Meni malo prije stigla pulse 7900 xt, uglavnom predje 71-72°C, mem junc ide do 85°C, vent 1770 rpm , ali sve skupa korektno.. vrlo slično ponašanje i minimalna buka kao 3080 phantomka koja je sad vani.. tesko je reći kad se vrti puno toga u PCju xD
Vidjeti ćemo, na prvu stvarno ok , i više nego ok, a najzahtjevniji kupci će ionako gledati nitro ili tako neku skuplju :o ..ps Ide ona i do 75°C ..junction i do 90.. ali to je sve ok, lijepo radi u smislu nije glasna i to mi bitnije Pps Radi super, tiho i do 70°C i kod mene sada kada sam popravio protok i smanjio temp limit na cpu tako da radijator manje grije grafu. Jako sam zadovoljan. |
Funcionira li HDR i 10 bit color channel na AMD 6xxx i 7xxx seriji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sukladno očekivanjima, kartice su odlične.:):D
:chears::frend: |
Ajoj, 7600=6650XT.
Nadam se da će se i njima ovo obit o glavu. AMD čak nije ni potrošnju poboljšao po guru3d. |
Fino ih preskočiti skupa s RTX 4060 modelima, a tvoja i moja kartica su još uvijek dovoljno dobre za većinu.:)
|
Citiraj:
|
Komentari na techpowerup-u...da šta ovome nisu dali highly recommended :D
Wizardu čini mi se ne leži ova zajebancija. :D :D |
Citiraj:
|
Sad čekamo FSR 3, ali izgleda neda im se raditi.
|
Navodno, ne znam da li je 100% provjerana informacija, ali AMD i nVidia ovo rade namjerno, tj. oni su kao u nekom dogovoru da sjebu krajnje kupce, a opet i da zarade.
Ima na forumu i netu općenito dosta stručLJaka koji se kunu u taj razvoj zakulisne situacije i moram priznati da nema razloga sumnjati u tu virtualnu riječ. |
Citiraj:
|
To ko Intel Tick-tock...AMD +++++
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok, ovaj vic je nešto manje smiješan nego onaj zeleni od jučer, al je i dalje vic. Bar se čini cijena realnije postavljena, nakon onih zelenih "extreme OC" cijena od jučer, al da su zabavni s nabacivanjem tih viceva itekako jesu :D
|
Realno, to je RX 7500 od 200€ koga je neko preimenovao u RX 7600 i to naplatio 70€.
|
Citiraj:
|
Gdje?
|
Intel očito nije u tom klubu urotnika o kojem pričate.
Navodno ARC super radi u zadnje vrijeme, cijena prava sitnica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ps Iako, načelno 6650xt po meni ima vec neko vrijeme skroz ok cijenu, pa opet pored 3060 čini mi se da nikako ne prolazi na tržištu, jer duhovi.. Na kraju, 3060/3070 će još da drži cijenu .. nova rx7600 ce biti na nivou rabljene 3060ti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Intel ARC kartice ne nude mogućnost skidanja bočne stranice za onaj plug'n'play osjećaj i ne nude undervolt uz overclock, tako da sve bude po defaultu. Najbitnije, ne može se tek tako kupiti na Amazon.de kao da kupuješ kruh za lakše kalkulacije i usporedbe. Izuzev toga, ARC kartice su odlična kupnja.:):D |
|
Polako kolega, prava stvar tek stiže ...
... i to je onda prava kupnja za najbolji 1080p budžet gaming, mada je 5% slabija RTX 3060 Ti prethodnica prije skoro tri godine uredno reklamirana i testirana za 1440p gaming, ali to su već sad sitnice.:):D |
Ne ne kupite ovu Intel grafu, izazivam vas :D
|
300€ za A750 ili 350€ za A770 uz obavezan ReBAR je bome ponuda koja se ne propušta.:):D
|
Kod nas vidim 500 eura za 16 gb vrama, tak da nema zime za ultra teksture i svi problemi u životu su riješeni :D
spasitelj je tu, treba ga samo prigrliti. Svjetlo na kraju tunela. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |