![]() |
Kod nas će to biti u rano jutro nedjelje, ne u subotu :D
|
Pa tako su zakakili i onu šikanu u Monaco gdje se nekad redovno prelazilo ...
mislim da su to uveli prije koju godinu nakon šta se netko "popeo" na ovog ispred :D Šta sponzori, interes / zarada od posjetitelja, drek Tilke bezlične staze ... |
Nije to samo do F1 managementa, danas je puno skuplje organizirati f1 utrku sa svim zakonima, propisima, dozvolama .. a neke staze tu nemogu naci racunicu.
I Jedda je ulicna pa je svejedno zanimljiva i ima hrpa pretjecanja. Ako cemo iskreno Monaco bi meni bio prvi koji treba ispast jer obilazenja tamo se nabroje na prste jedne ruke pa ga opet drze zbog love/tradicije ali da je bas nesto zanimljivo tamo i nije.. I da, ne kuzim kuknjavu oko termina u Vegasu. Pa prilagodili su se Europskom tajmingu. Sta bi bilo bolje da je utrka kod njih u 19h u nedjelju pa da ona ispadne da ce kod nas biti u Ponedjeljak u 3-4 ujutro? |
Ako se ne varam, uvijek su utrke do dolaska Arapa bile u 14:00 po lokalnom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znalo se dizat i u šest ujutro da se trka pogleda. Znalo je bit trka i kasno popodne. Bilo je i noćnih trka (npr. Singapore koji je došao i prije arapa) Nisu uvijek u 14 sati po lokalnom vremenu bile. |
Lokalno = vrijeme lokacije gdje se vozi
|
Svejedno i dalje nisu u 14 sati bile ;)
|
A nisu oduvijek isključivo nedjeljom bile utrke po lokalnom vremenu.
|
F1 sezona 2022
Citiraj:
Citiraj:
Skoro sve koje su nam u istoj vremenskoj zoni su počinjale u 2, a Suzuka i dan danas počinje u 2 po lokalnom vremenu. Taman sam krenuo tražiti vremena, i eto...tek 2018. s dolaskom Liberty Medie su počeli pomicati vremena starta s 2 na kasnije, da privuku amere. https://uk.motor1.com/news/464675/f1...21-2pm-europe/ Eto... https://i.postimg.cc/k2gVJs8Y/Screenshot-11.jpg Australija počinje u 3 po lokalnom vremenu (vremenu lokacije gdje se utrka odvija) Miami 3:30 Azerbaijan u 3 Kanada u 2 Silverstone u 3 Japan u 2 Austin u 2 Mexico u 2 Brazil u 3 |
A jesi uporan kada ti se neka kontra baci.
Pričaš o povijesti, prošlim utrkama, pa nabacaš kad starta sezona 2022. Jasno je, sada se teži tome da ima unificiran start s +- sat odmaka izuzev noćnih trka. Niti je Vegas prva trka subotom, niti su uvijek u 14 startare kroz povijest. Posljednja trka koja se vozila u subotu je 1985 VN Južnoafričke republike, pobijedio veliki Mansell. Za vremenski start trka kroz povijest mi se neda kopat sad. |
Bit ce da stimaju za Russela, njega zovu "Mister Saturday" pa valjda pokusavaju ustimat da i on pobijedi koju utrku :D :D.
|
haha da, samo da ne postane na toj trci "Mister Friday" :D
|
https://www.planetf1.com/features/fe...rcedes-battle/
Izgleda da su Merc-powered timovi u zescim govnima iduce cetiri godine, bilo je i vrijeme realno. Ove godine mozda Max i zasluzeno digne pehar, makar nadam se da ce tu Ferrari zapapriti. |
Citiraj:
Oko 7% je to. Znaci velika vecina ih je bila u nedjelju, ali ima ih koje nisu Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
mercedes je radio izmjene za australiu, i sad su još gori :D
https://cdn.discordapp.com/attachmen...4/IMG_7821.png |
Da, Merc stvarno zalosno izgleda... odgledao FP2 krajickom oka na jednom monitoru, ako oni sutra prodju u Q2, onda zato sto Mick i Magnussen igraju na sigurno i ne zele ostat bez auta za nedelju :D
Zalosno ih je vidit u ovako losoj formi, volio bi da se posteno tuku za podij sa Ferarijem i RB-om, al sta je tu je, za sad super sezona i bez njih naprijed. Tvrde al postene borbe za P1 :) |
Znači zadnja sezona za Hama
|
gasly u merc :D
|
Sigurno žali što je na kraju ipak odlučio produžiti ugovor i voziti ovu sezonu
|
Očekujem hrpu kuknjave, koju šoru s Rusellom i onda tamo pred kraj najavu da mu je to zadnja sezona.
|
Hamilton vozi 16-tu sezonu. Od 15 odrađenih sezona, u svakoj je imao bolid koji se mogao boriti za pobjede, a u 12 sezona je imao bolid s kojim se mogao boriti za naslov tako da mi ga nije žao :)
Možda zna netko iz glave je li ikad bio vozač koji je u svim odvoženim sezonama imao bolid s kojim je pobijedio? |
Ja i dalje odbijam vjerovati da su Mercedesi istinski loši. Nakon godina i godina trauma, dok ne dođemo do pola sezone i oni i dalje ne budu dobri ja ne vjerujem.
Ovo je zapravo jedna istinski kompleksna sandbagging gluma, ništa drugo :D |
F1 sezona 2022
Mora se dominacija jednom prekinuti. Ako Williams nakon svega što su osvojili može danas skupljati mrvice po začelju, zašto to ne bi mogao i Mercedes. Daleko su još od začelja, ali uživam gledajući kako se napokon moraju boriti za pozicije kroz utrku
|
Ma sad me jedino zanima Ferrari, Haas i Alfa koliko će taj nalet trajat i koliko će u tome uspjet skupit bodova.
|
Gdje gledati F1? Na kojim kanalima? Arena ili sportklub? Ili?
Hvala! |
Sportklub HD
|
latifi:D
do kad williams planira trpiti sve to |
Nije Latiffi kriv ovaj put, ona budaletina od Strulovica po n-ti put ne gleda u retrovizore i vozika se izvan trkace linije po stazi kao da je na pikniku i u razgledu grada, a ne na utrci :care:
Koliko je samo sudara izazvao na istu foru u zadnjih par godina, jebe se njemu kad je tatica vlasnik momcadi :nono: |
razbijaju bolide i jedan i drugi,a sa ogranicenim budzetom ove sezone sumnjam da ce izdrzati do kraja sezone financijski...
|
Ovaj Stroll je idiot na kvadrat. Pa njemu te retrovizore slobodno mogu maknut kad se majmun ionako svaku trku vozi bez da gleda u njih. Baš sam neki dan naišao na neku kompilaciju kad su vozači pretjecali Strolla, lik svaki put bez obzira na okolnosti uzima liniju koja njemu najviše paše, kao da je sam na stazi. Skoro svaki sudar je nastao jer on ne gleda
|
McLaren se vratio u život. Norris starta 4.
|
Perez bi trebao bit kaznjen zbog ignoriranja zutih zastava, tako da lako moguce da ce Lando startati 3 sutra.
Velika steta za Alonsa, on je taj koji je trebao biti komotno 4.(3.) danas. |
Pa i Max bi mogao biti kažnjen jer je zasmetao malo Hamiltonu u brzom krugu, mogao bi jedno 3 mjesta dobit. Tak da bi onda Max i Perez mogli startati iza Landa i Hamiltona.
|
Nisam gledao, ali po rezultatima i mclaren i mercedes ok prosli? Sto se tu pisalo ocekivao sam da ce i jedni i drugi ispasti u q1.
|
Citiraj:
|
Šteta za Sainza. Koliko nas je budnih?
|
Budan :D da, Sainz bas zeznuo cijeli weekend... al Mercedes mi je surprise u utrci... i evo Max retired, Merc na postolju... lol :D
|
Steta i za VER :D
|
Ne kužim ove likove iz Williamsa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |