![]() |
Citiraj:
Ugl, to je konzola sa dva gamepada. Ja sam mislio kupiti, ali ću se strpiti dok ne budu ovu banduru paketići...ne treba mi to sve odmah. Pogotovo dok se zna da su ti gamepadi loši. :( |
Citiraj:
Ma ja i sam ne znam šta napravit. Proda sam ps4 da uzmem ps5. Al sa obzirom na sve ovo količinu igara i da sve trenutno igram na pc nekako mi pari najbolje čekat. Al me vuče stalno da uzmem :D |
https://telemach.hr/uredjaji/mobitel...ation-5/601844
Nisu jos nanjusili ljudi. Pručite dal vam se isplati. |
Citiraj:
|
Citam na puno mjesta da se zale da su kontroleri losi.Ja imam 2 kom i ubio ih u demon soulsu.Rade ko prvog dana.Nabijao ih sakom,u kauc i nista.ps4 kontroler bi se raspo vec
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
Ja već 3 dana na pauzi od ps5 općenito zbog Demon soulsa, a tek sam do drugog bossa došao, ali primljeno na znanje da dual sense podnosi udarce, taman da se okušam večeras :D Nego na kakvim ekranima peglate ps5? Ja gledam uzeti nešto za 120 fps-a, a nema ništa pametno, eventualno neki FHD panel uzeti, a strah me kako će to izgledati jer se trenutno igram Samsungu 32 inča 4k(nije baš neki, ali opet daje 4k koji super izgleda). |
Meni su oba gamepada na PS5 zasad u odličnom stanju.
Imam plejku od prvog dana te se igra svaki dan. Glede TV-a zasad igram na Sony 55XF9005, a gledam šta kupiti nova čisto radi promjene. |
Citiraj:
P.S. Igra nije linearna, možeš levele prelaziti kako hoćeš ali tipa prvi Archstone ako ideš cijeli riješiti, postajati će ti brutalno težak. Zgooglaj si Demon's Souls Game Progress Route i prati od Fextralife rutu, znači samo redoslijed levela, ne cijeli walkthrough jel onda ubiješ cijelu igru. |
Kad smo kod Demon Soulsa imam 3 lika na ng+5 i neda mi se vise.To je inace max tezina jer i na ng+100 je isto ko na ng+5.Sa magicarkom definitivno najlakse i oneshotas svakog bossa sa firestormom ali najbolje mi bilo igrat sa knightom i to blue eye set sa knight swordom i shieldom.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
DIY Perks modao vanjske stranice PS5 sa mjedi / mesingom i ispolirao ih.
|
|
Po ovome bi ispalo da je onaj brod još uvijek zaglavljen u Suezu :D
|
A baš, brod zaglavljen tjedan dana, pošiljke kasne 1mj. :D
|
Citiraj:
mislim, naravno da će to iskoristiti kao izliku za kašnjenje konzola. Ali shit moves down the ladder. Brod kasni sa isporukom, na skladišta, skladišta u trgovine, trgovine kupcima. Doslovno se snowballa cijela stvar... |
I PS5 je žrtva nestašice čipova. Posebno je problematično što se spominje slobodna prodaja tek od 2023.g.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...index_vid=3723 |
Znaš da je loše kad i portali počnu pisati o nestašici hardveraja :D
|
Nakon 8 mjeseci. :D
|
Meni je najbolji ovaj dio oko hgspota koji već mjesecima uzima narudžbe, a nemaju pojma kad će dobit ni koju količinu. I onda sad kad znaju da neće dobiti dovoljan broj samo konzola od sancte, počeli su ljude zvati i uvaljivati im bundleove koji su trenutno u prodaji, naravno uz nadoplatu.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Zato jer imaju cover iz cijelog svijeta.. "Jebiga, korona, nema nigdje u svijetu, itd"... I to ih štiti na neki način, ljudi uzimaju to u obzir kada iskeširaju 6000kn a nemaju konzolu doma.
Da nije globalno nego samo kod nas bili bi redovi pred HG spotom, ljudi bi dolazili s vilama, sjekirama i bakljama i radili ikviziciju. |
Velika je razlika jer ostali dućani nemaju cijelo vrijeme otvorene prednarudžbe/narudžbe, pa čak ni sancta koja je uvoznik
Jasno, ovo je "idemo pokupiti lovu i ovisiti o tržištu vani".
Delivery date: we don't care. |
|
Sony is working on a PS5 redesign set to start production in 2022:kafa:
Citiraj:
|
|
Uzeo sam jučer PSVR, rabljeni. Znao sam da kameru ne mogu spojiti na PS5 bez dodatnog adaptera, ali nisam znao da PSVR uopće ne mogu niti upogoniti bez kamere :(
Zna li netko koliko se čeka na taj adapter nakon što se naruči od Sony-a? Šalje li se to iz HR ili? |
Ja čekao preko mjesec dana.
|
Fak, toga sam se i bojao.
Ima netko za prodati/posuditi dok meni ne dođe moj? :) |
Krenuli problemi s mojim Dualsense 5,
Audio jack je labav, kada uštekam slušalice imam oko 2-3 mm praznog hoda i slušalice gube kontakt što dovodi do toga da me kolege u voice chatu ne čuju. Probao sam sa više slušalica i ista stvar, jednostavno slobodno šeću 2-3 mm nutra van jer ih mehanizam ne drži čvrsto uštekanim.. Pitanje, s obzirom da je kontroler dio paketa s konzolom, moram li slati sve na jamstvo ili samo kontroler? |
Bilo je slično pitanje u PS4 temi, potvrdile kolege, samo kotroler.
|
Čini mi se da konzola nakon par ažuriranja koja su bila više ne zuji kao prije. Mislim na ono dok je disk unutra pa s vremena na vrijeme počne vrtit bezveze.
Bio danas u Santca Domenica da pred naručim konzolu ali odustao. Tko pred naruči može ju očekivati navodno tijekom ljeta i to mi nije problem.
Odustao san jer u stvari pred naručuješ nešto u bundlu sa dvije igre za 5000 kn a ne solo konzolu za 3850 kn. Tak da to ne želim jer jedna od igara uopće nije moj štih. |
Zato što je navala velika, a cijene konzola ne smiju dirati jer je ona preporučena od Sonya, ono kaj smiju jest izmisliti budle. Malo "podlo" ali barem nešto "dobijaš" zauzvrat, za razliku od scalpera.
|
Citiraj:
|
Spiderman zadnji i Demon's Souls
|
To se ne isplati uzimati u bundle. Spidermana sam uzeo nekidan za 150kn, a DS je oko 300kn na njuski.
|
Naravno, zato bi i uzeo verziju sa diskom i lešinario po njuškalu :D Ovak za te igre 500 kn koje odigraš za par vikenda, nema šanse. Mogu dati 500 kn za GT 7 koji bi igrao par godina i sl.
|
pa mogao si uzeti bundle sa konzolom i dodatnim joystickom.
To je nekih ~4.800 i dobiješ 10% na gotovinu, 5% na kartice čisto oke cifra na kraju... |
Nije mi to nudio, nego sa dvije igre koje sam naveo za 5000 kn - popust za keš.
|
Citiraj:
Šogor bio prije koji dan: https://i.ibb.co/hKCd6vM/187362007-1...72568706-n.jpg |
Citiraj:
edit; možda si mislio da se mislim scalpat po njuškalu? To ne radim, da to mislim prodavao bi trenutnu 3060 ti za neke novce. Isključivo sam mislio na kupovinu polovnih disk igara, i to samo eksluziva jer mrzim tu formu, i ne mislim im nikada platiti punu cijenu jer su nešto zaključali za svoju platformu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30. |