![]() |
žao mi je ko psu što nisam gledao iran, ali sam ih gledao navečer u sažecima... kakvi asevi, kapa do poda.
|
Jel se samo meni učinilo ili su i suci malo vukli za Španjolce?
|
Citiraj:
|
Bile su najmanje dve škakljive situacije, jedna za Iran jedna za Španjolce.
Ali suđenje je po meni bilo fer i ok. |
|
Tamo do 2014. je ovakav clanak stvarno drzao vodu, ali poslje toga golove je dao San marinu, Kosovu, Cipru i Gibraltaru...Na stranu to što je ostvario u klubu gdje oko sebe ima birane igrace koji ga posluzujuj prilikama, stvaraju mu sanse, pa i Benzema u Realu zabija. Jednostavno to iz kluba se ne preslikava na reprezentaciju i krade mjesto mladima. Kad je zabio gol iz neke akcije, da je stvorio sansu ili slicno?
|
Nije on golgeter i ne treba ga samo kroz golove ocjenjivati.
Nije zabio, ali možemo pričati što hoćemo, oba gola protiv Nigerije su "njegova". |
Citiraj:
Nije golgeter u Juveu jer igra krilo, a kad si u vrhu sam isturen vljda se onda očekuju i golovi, Kramarić je daleko bolje rješenje od njega i zaslužio je da igra. Pogledaj ovaj prvi gol. Ovakve golove samo šuker i probrano društvo su davali. Lob vanjskom iz udžbenika. |
Kramarić ne može igrati sam isturen naprijed (logično, a i vidjelo se protiv brazila). Jedino da bude neka lažna 9 ala španjolska
Tako da IMO ipak treba stavit mandžu ispred krame - prva stvar ubačaji, druga stvar što može igrat sam, treća radi defanzive |
Citiraj:
Opet ponavljam - oba naša gola u prvoj tekmi su njegova. Ne piše Mandžukić, al oba je izborio on. Na kraju krajeva, najmanje je bitno tko zabije, ako se pobjeđuje. |
To to. Mogu si naši protivnici do finala i u finalu zabijati autogolove kaj se mene tiče :)
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
ja sam misljenja da je isto tako mogao biti i kramaric na njegovom mjestu i opet bi bili golovi..
|
Gle ove francuze... Puj!
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Saudijska Arabija je u obe utakmice imala posjed na svojoj strani a ljudi ne znaju hodat po crnoj zemlji, možeš mislit takve utakmice gdje oni vode igru. https://s15.postimg.cc/bolp4zj97/Screenshot_3.png |
Citiraj:
To ne možemo znati (ŠBBKBB), ali sigurno nebi doprinijeo na isti način kao mandžukić. Dva potpuno različita igrača |
Ok sto Antisa igra cvrsto ali riskira previse s gazenjem...van na poluvremenu
|
E moj Rebiću, 2 leve noge...
Sent from Usreo Mobara |
Jedino što kod nas funkcionira je sredina...tužno.
Gledanje Vide i Strinića je kao kad gledaš predvidljivi horor. Znaš da će se dogoditi neko sranje čim ih vidiš s loptom. Ne idi desno, tam je frajer s motorkom... I ode desno :lol2: |
FIFA World Cup 2018 Russia
Citiraj:
Dobro rade lijeve :D |
Jakoooo lijepo :care:
|
Gamad prgava
|
Citiraj:
|
Don't cry for me Argentina
|
Je-be-no!
|
Ko plitak potok... ko fap žabu :D
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Sad samo čekam da opet čujem pljuvanje po Rebiću i pitanja što on radi u reprezentaciji, kao i da je Modrić alibi igrač koji dodaje prvom do sebe i ne zabija dovoljno... Prvi gol - sreća, ali uzrokovana konstantnim pritiskom napadača na obranu Drugi gol - Modrić, samo je to dovoljno Treći gol - bilo je za očekivati kad su se svi parkirali pred naš gol i igrali na sve ili ništa Ispalo je super. Napad agresivan do kraja, sredina besprijekorna. Obrana curi kod Strinića i Vide koji puštaju igrače preblizu sebi kad su zadnji s loptom. Nadam se da nastavljaju s ovakvom igrom. Dalić je fino reagirao oko obrane, nijednu veću grešku ova dvojica više nisu napravila u obrani u drugom dijelu. Idemo dalje. Samo da ne bude pretjerane euforije... Realno, nismo baš bili toliko dobri koliko je Argentina loša i ne može baš ništa bez Messija. Ne kužim samo jedno... Kramarić dobije loptu, fino probije...nitko ne prati. NITKO |
Portugalci su mila majka za ove odvratne Argentince, igrom i ponašanjem. Neka si im ga Rakitiću, neka ;)
|
Stoka odvratna, nek se vrate na ispašu grickat Pampas.
Da ih bar ih Nigerija siluje. Čestitke našima :goood: |
Igra bez igre. Kolektivno branjenje, a naprijed sta bude bude. Igramo turnirski i ide nas gol. Ne treba se žaliti. 2 utakmice, 6 bodova.
|
Plitak potok.
Lovren odličan, Rebić malo agresivan,al dobar. Brozović nevidljiv? Vida takodjer dobar, Strinić malo manje al aj. |
Sve utakmice do kraja u grupi neka budu 0:0 :D
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Ja sam svoje jučer napisao. Jaki smo i još imamo sreće. Puuuu u picku mater! Daj nam bilo koga da se igramoooooooo!
|
nadam se da nas island gazi, samo da ovi ne prođu ni u ludilu
|
Citiraj:
|
Igramo maltene bez napadača, s gustom sredinom i rutinski dobivamo. To sam samo ja ili bacamo na Španjolsku zlatnu generaciju? :)
EDIT: Gabre Isusa ti, ko bi se tebi nadao :D https://ip.index.hr/remote/indexnew....765&height=499 |
Gle ovog šupka Maskerana. Diže ruku za je offside a igrač argentine skoro na gol crti :D puj čička ti paterina lažljiva. Puj :D
Sent from Usreo Mobara |
Ja sam se iznenadio koliko su se dobro pokrivali u obtani vecinu vremena. Strinic izade na igraca i Raketa je vec iza, slicno i Vrsaljko i Perisic. Odmorit Mandukica i Raketu sljedecu tekmu i lagano.
|
Strašno kolektivno, momčadsko branjenje, kontre. Visoki presing. Pa jel moguće da mi možemo toliko pretrčati?!
A sudac je bio užasan. Ali dobro. Idemo dalje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:00. |