![]() |
meni je bf1 bio odbojan, pa sam ga kupio pred par mjeseci i mogu reć zabavljam se s njim, nije tak loše
tak očekujem i bf5, nekakvu zabavu bude pružao, ne smeta mi što su žene tu, nekakve neispričane priče itd. al da je to miljama daleko od BC2 recimo, jeste |
Citiraj:
ko zna za Venice Unleashed forum zna da izadu krekani njihovi serveri ,ko za bf3,4 nakon 10,15 dana od izlaska igre taman za oprobat. |
Citiraj:
imaš mrtvu betu sad za tjedan dva dana, pa možeš oprobat |
DICE Wins Best Multiplayer Game Award for Battlefield 5 Multiplayer
https://www.vgr.com/battlefield-5-be...iplayer-award/ |
Kako je moguće dobiti nagradu a igra official nije ni izašla?
Sent from Usreo Mobara |
svaki sajam ima svoju listu takvu, e3 također ima sportsku igru sajma, mp igru sajma, itd.
|
Ok, a po čemu je to onda relevantno što je igra osvojila turnir "4 kafića" tj 4 štanda? Čisto me zanima.
Ajd da je izašlo pa nakon nekoliko mjeseci bude MP do jaja i potrga sve ostale, ali sad... ajd dobro. Sent from Usreo Mobara |
neznam kaj te tu čudi, niš novo, svake godine je tak http://www.ign.com/articles/2018/06/...e3-2018-awards
od onog što je predstavljeno na sajmu odaberu najbolje, šta to kome znači nemam pojma, meni osobno niš, dok ne probam |
|
ovo me vuce na BC2..... :goood:
|
Citiraj:
Citiraj:
Komentari su vrh :roller: __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
ove ''gender'' related su onak fore za osnovnoškolce, al nek se zabavljaju, to nema veze s igrom i gameplayem, vise s ograničenosti komentatora
|
westijev osvrt i 17min gameplaya |
|
Hehehe, zatresle se gaće :)
|
bome, pa pojest će ih cod i rdr2
a i možda slože raspalu igru dotad, u svakom slučaju dobro |
Open beta nije pomaknuta pa cemo probati.
Tako blizu a tako daleko. :/ |
neka, bolje da pomaknu nego izdaju a nije kak spada
|
Realno, igra nije spremna za izlazak. U zadnje vrijeme su rekli više o tome što sve neće biti u igri na releaseu, nego ono što bude.
Ako je razlog odgode RDR2 i CoD, pomalo je žalosno na što je jedan BF pao da se boji ostalih igara koje u to vrijeme izlaze. Eh EA :D |
Ko bf4. Beta je bio zivi lag. Pa kad je izaslo nije bilo igrivo sa destrukcijom jer se srusio kod vece destrukcije. Jadno.
I ja se slazem. Ali su to sve jako lose tajmingirali, izaci ce zadnji dok ce drugi pobrati kolac. Citiraj:
|
jbg sami su si krivi, mislim ono, ak ti je COD konkurencija onda nek ide sve u k, bf sam igrao jer ne zelim arkadni cod, al sta je tu je
ne ocekujem puno od bf5, BF1 re skin, tak nešto..igrat ću al niš specijalno |
Citiraj:
p akakvi bi tenk trebao biti, ovo sto gledam je totalno nerealno kako se brzo mice a da ne govorim o nisanjenju, kao da cilja puskom a ne tenkovskom kupolom. :hitthewal: tenk je vrlo tromo oruzje, kako kretnjom a pogotovo ciljanjem. |
Citiraj:
U BC2 su bili strah i trepet, kad bi došao tenk, a ti pješadija, uglavnom si se mirio sa sudbinom. Ne bi ti pomagala nikakva zgrada ni zaklon. Jednostavno rokneš glavnim topom negdje otprilike di si ga zadnji put vidio i lik nema šanse. Sve iza BC2, ko da su im srezali razornu moć na trećinu. Pucaš sa glavnim topom liku pod noge i dobivaš x-iće, a on nikako da umre, i slično. :hitthewal: |
da,ali zato iamš strojnice koje melju,a kupole se okreću nevjerojatnom brzinom ako prebaaciš veći dpi na mišu
više se bojim tenka u bf3 i 4 nego bc2 tamo je bilo puno zgrada i c4 si im lijepio ladno na guzicu, ovdje baš i ne |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad samo čekam da se SJW i vegani uspizde još radi crvene krvi, pa dobijemo zelenu krv ili tako nešto. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
ali žena je u ww2 vjerojatno bilo, zelene krvi ne
preboli to više bogte |
Švabe malo pricaju njemacki malo engleski.. inčresting
Ako si vec na strani nekog tima onda nek stalno pricaju jednim jezikom a ako treba nek na ekranu pise da gubis ili osvajas point. |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Jedva čekam vozit roza tenk u Battlefieldu...
Nadam se da će to bit u igri, jer ako ne bude morat ću kontaktirat support i požaliti se da se osjećam potisnut i zanemaren kao manjina koja se identificira isključivo kao vozači roza tenkova. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
ja i dalje ne kuzim o cem ti pricas, o kakvim roza tenkovima i manjinama...
|
Ne obraćaj mi se direktno, osjećam se napadnuto 😂
osjecas se kao manjina ?:D
|
E jbli te dinosauri u štiklama 🙈
@Neo, ja te u potpunosti razumijem, franšiza je izgubila velik dio stare baze, dobila manji dio nove i sumnjam da će im se to isplatiti. Preorderi su za 85% manji nego za CoD:BO4, koji je još jedan CoD, isti kao i svake godine od 2014. nadalje, s tim da su ga sada zakinuli i za SP kampanju.
BFV nije trebao biti još jedan "funny, wacky, rainbow coloured" Fortnite, bezglavi PUBG, a ni CoD, nego nasljednik dobrog starog BF2, s više gameplay mehanika i destrukcijom koja je upgrade nakon BF:BC2, ali ako oni pushaju "fun" over "authentic", eto im, pa kome se ta abominacija sviđa neka ju igra, ja znam da će ju na releaseu igrati puno manje nego što je igralo BF1, a kamo li BF3 i 4. Zato su i gurnuli release mjesec dana kasnije ali neće im pomoći. |
Citiraj:
Jer sam uvjeren da su svi oni također bili u WW2, samo su bili potisnuti i zanemareni pa se nije toliko pričalo o njima, šta je još jedna od povijesnih nepravdi, ali nećemo sad o tome. Zamisli npr. jednog dana imaš sina gaya i on te pita "tata tata, zašto ja ne mogu igrat u BF9 kao gay i bit vođa svog queer/shemale/genderless/bipolar bionic squada"? Šta da mu odgovoriš? Takvo zanemarivanje nije u redu, zato bolje spriječit nego liječit. Zapravo, mislim da ću odmah sad poslat pismo protesta g. Oskar Gabrielsonu u svezi glede toga, da u svim budućim Battlefieldovima ubaci opciju da ljudi mogu izabrat između svih 71 raspoloživih spolova. Ljudima je i ovako teško u životu, ne moraju proživljavat dramu još i u igri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52. |