![]() |
Da li se mogu prebaciti euri s krakena ili druge mjenjacnice na adv cash? Ako je netko probavao?
To bi bilo najpovoljnije ako prolazi... |
mislim da se preko kripto mjenjacnica iskljucivo mogu prebacivati kriptovalute. Nevjerujem da se mogu €,$
|
Mozes withdraw napravit s krakena na devizni. Pitanje je da li mogu prebaciti na adv...tj znam da adv cash podrzava samo ne znam da li kraken odobrava takve transakcije.
|
Ja jos cekam odgovor radi li jos uvijek adv na bankomatu:)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ovo šta kažeš adv, wirex uzmu ti na exchangeu iz kriptoa u eure dobru sumu od izgleda standardnih 10-12%, što je puno. Onda ne znam zašto toliko gnjavaže oko kartica, lijepo spustiš s Exchange na devizni i riješen problem. Ako netko ima jeftinije rješenje od ovih spomenutih fee-a, recite da nađemo najbolje rješenje. |
Mislim da je i vše od 10%, iako službeno je 9.5% na vrbiku....plus btc mining fee.
|
Oke, ajd onda nek se netko javi tko na ajmo to tako reći pošten način odrađuje posao da čujemo proceduru i iskustva iz prve ruke
Ako ima takvog ofkors :D |
|
mislim da pretjerujete malo s ciframa, na 100$ etha iz novcanika, preko chargera na adv drape te manje od 2$ ako sam dobro upratio, provlacenjem kartice uzmu nesto sitno na tecaju euri/kune, rekao bih da nije sve skupa preko 5% dok preko deviznog to ode preko 20%
|
Aha, ok
A majneri? Jel se odbija ulaganje u rigove? Jel se odbija plaćena struja? EDIT: A ovo na kraju: Citiraj:
|
112 kn, ne 112 000.
A što se majnera tiče, ne, ne računaju struju i opremu kao troškove. |
ja sam prošlo godinu potegnuo 1600kn na tekuči račun ..
pa budemo vidjeli što porezna ima za kazat ove godine Veliko ništa |
Citiraj:
|
Neki su uvjereni da je to "nešto" tako sigurno, ali sve se i dalje bazira na ono rekla kazala tako da ništa ne znamo kako to točno ide iz prakse :)
Praksa me zanima, teoriju i ja znam pa ništa ne znam od nje :D |
Zato sam i rekao, nek se javi netko tko u praksi radi to pa da čujemo kako i zašto
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ista stvar kao i ovo iznad
|
@Buljaka
Evo ja poslao mail kao sto kazes i u 2minute me verificrali i onda onako nadobudan odletio da ubacim pare i na 700$ si uzeli kao 20$ neznam jel to povoljno ili ne, ako netko znade kako povoljnije ubaciti na njihov mdoel javite. Isto tako ajde molim vas ko boga da mi ako moze netko potvrditi da advcash kartica sljaka po ducanima u zadnjih par dana, jer si mislim naruciti ju expressno, pa bi bilo bed da mi en sljaka a ono kosta 300 kuan da dodje expressno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok puno hvala na ovim informacijama. Onda cu i ja najeftinijom. Ajd ako nije problem samo napisi kako dodajes? jel jednostavno uploadas BTC sa svog exchange servisa?
ili mozda nekako drugacije je povoljnije? |
Citiraj:
|
meni ovo https://www.changer.com najednostavniji nacin za prebaciti pare na adv, jel najpovoljniji ne znam
Šta staviš pod AdvCash account? registrirao sam se na Advcash ali nigdje ne vidim broj računa |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala još jednom. Changer još i daje bolji tečaj nego je prosječan... zec mi prebacio za par minuta na advcach.
|
je li advcash ima virtualne kartice? meni treba samo jedna za povezati na paypal
|
Citiraj:
|
Zašto prebacuješ dolare pa onda mijenjaš u eure? Tu još gubiš na tečaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vi koji ste na wirexu, bitpayu itd., svi na advcash odoste? Kako se snalazite?
Ne znam da naručujem karticu ili ne. Tko zna kad će srediti i hoće li išta. Osobno razmišljam da preko BTC ATMa dižem dok se ne pokrene sve opet. Trebati će struju platiti. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam shvatio kako radi ovaj Changer? ako imam novce na walletu kako da sad prebacim ETH na change pa u eure na adv?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |