![]() |
Citiraj:
|
kakve to veze ima? driver se instalira za specifični hardware, nije da se može ATI driver koristiti za Nvidia grafičke ili obrnuto da bi to radilo probleme. Pokreneš instalaciju ili instaliraš ručno ako ti automatika ne nađe karticu, znalo se to meni dešavati kada imaš više različitih kartica u rigu
@Igobin: Riser nema veze za modelom ili proizvođačem kartica, on je samo extender PCI-e porta. U prijevodu možeš imati i ATI i Nvidia karticu istovremeno u računalu |
Citiraj:
|
onda po vašem ne možeš imati više wireless kartica različitih proizvođača na računalu, ili mrežnih, ili zvučnih, ili više različitih printera, skenera itd itd itd...
|
Riseri/Extenderi za grafičke
Wifi kartica da.. al nema smisla kad se spajaju na isti ruter (al se mogu na druge)
Zasto nebi imao vise printera Ali biras na koji saljes print Isto i zvuk Grafa do prije nije nit bilo moguce vise stavit, a kamoli razlicite Do pojave cross-x i sli Al tu maticne obicno jedno od toga podrzavale A mining je sasvim nekaj drugo, nije gejming Ako netko ima razlicite rigove Neka isproba i ovdje napise iz prve ruke |
ako meni radiš reply, ja samo samo navodio da se driveri mogu instalirati za više istih uređaja, komponenti koje su ugrađene na isto računalo bez problema, bilo to grafičke, mrežne itd itd...
|
Ja i frend koristili ovako.
1. PCIE slot=AMD R9 390 8 GB 2. PCIE slot=AMD R9 380 4 GB 3. PCIE slot=Nvidia GTX 970 4 GB prvi pcie riser=AMD RX480 8 GB drugi pcie riser=AMD RX580 8 GB Na ploči Asrock Z97 Extreme4 i sve radilo najnormalnije :D Rudarili smo ETH i Siacoin na toj konfiguraciji. |
Citiraj:
2x RX580 4gb 1x RX570 4gb 2x 1060 3gb Sa 3 Rxice rudarim ETH+Decred(Claymore v10.0) a sa 2 GTX1060 ZEN(EWBF 0.3.4b). https://i.imgur.com/s1Nqc4E.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Može slika da vidim kako to izgleda uživo ? |
Nemam sliku, a rig mi je na udaljenoj lokaciji pa ne mogu do njega trenutno :D
Kad budem u prilici uslikat ću ga u akciji, ali nema se ni što posebno vidjeti, izgleda identično kao na ebayu. |
I ja sam upogonio adapter na istoj kartici
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1630 |
Citiraj:
Tako da adapter radi, ali i plocu se nesto pita. Da ne bi bilo.... |
Jel naručivao netko iz EU risere više komada (100+) i odakle? Za koliko stignu?
|
Citiraj:
|
@buljaka prije ili nakon bozica i nove godine? ja narucio isto iz UK isto ebay ali drugi seller jos 16.12. i po trackingu je poslano 22.12. i jos ni traga ni glasa... zadnji entry na trackingu je HWDC (heatrow distribution centre)
|
Citiraj:
|
ili ti je otišlo ko zna kam.. zajebal UK aedrom
tak meni LCD samsung ekran prvi je dosal u rekordna 3-4 dana pa drugi tjedan još jedan narucio . i ode on po trackingu f MALAYSIA .. pa si ti misli za 1 mj je stigao |
Ako netko ima 6 komada za prodati nek se javi privatnom porukom
|
ima netko za prodat m2 adapter?
|
Imam u vidu naruciti risere iz Kine, DHL-om, platiti PDV i troskove DHL-a, za sad smo na nekih 100 komada, ako se tko hoce prikljuciti narudzbi neka javi... kroz 2-3 dana stignu u ZG, kroz jos 2-3 meni doma, dalje ja saljem vama (vi placate postarinu u HR)... a DHL dijelimo... DHL ispadne dosta pa eto, ako je tko zainteresiran na PM.
|
daj računicu za 8 komada i kakvi?
008s ? |
pa trenutno gledam 009s
ovako nesto saljem mailove kinezima da li moze DHL ali nema bas odgovora za sad... 7 usd je komad, na vecu kolicinu da da popust, recimo 5-6 usd, pdv 25% i dhl-u 125kn za troskove carinjenja... i da je sam shipping 100-200 dolara (da ispadne 1 dolar po komadu recimo), bilo bi oko 40-45 kn komad sa svim davanjima... |
računaj 20-50 kom na mene
|
Citiraj:
|
https://cryptomined.com tko narucuje od njih, meni vec dva tjedna nikako da doje narudba. po tracking number shipment vracen posiljatelju, a ovi ne odogovaraju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cryptomined je brutalna stranica, doduše uzimao sam samo risere od tamo treba dosta da stignu 30-40 dana, ali izgledaju barem duplo kvalitetnije izrađeni nego ovi s ebaya i amazona + cryptomined uvijek ima najnoviju verziju koja postoji.
|
Prodaje netko 1 riser iz Rijeke? :D
|
javi se
|
https://www.ebay.com/itm/6PCS-VER009...QAAOSwLOVaV7Tn
dakky, zašto ne uzmeš iz UK direktno? 50kn komad iz UK Ja sam uzeo jedn set pa javim kakvi su. |
Citiraj:
ovo je više nego ok cijena :goood: Hvala na linku |
Citiraj:
EDIT: ok vidim tri ledice :) Al mogli su i usb dolje okrenuti ;) |
Citiraj:
Imas link? Sent from my X using Tapatalk |
Citiraj:
Samo budite oprezni jer ima puno stvari iz UK koje prodaju Kinezi i salju iz Kine. edit: ove sam uzeo pa da netko ne naleti na tog sellera |
Citiraj:
Imam doma link od svog prodavača koji je uistinu shipao iz UK. Mogu ti poslati Bilo je 007 i 0006 risera |
Pa i ovaj moj što sam mu ja dao je meni poslao iz uk i kreten ostane bez novih i pošalje mu uz Kine... Uzas
|
Citiraj:
Ne, ovaj provjereno šalje iz UK. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |